Çok makyaj yapan birisi değilim fondöteni bile en son ne zaman kullandığımı hatırlamam. Standardımda hep far, eyeliner, rimel, ruj vardır. Fix değişmez. Bazı kadınlar görüyorum ve imreniyorum açıkcası yok aydınlatıcı yok kapatıcı yok kalemi yok silgisi. Fırçaları apayrı. Bende bunları tedarik etmeli miyim yoksa kendi bildiğime devam mı etmeliyim. Ne dersiniz aşırı makyaj malzemem olmalı mı olmamalı mı?
Olmalı
Olmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Makyaj malzemeleri, biz kadınların hep ilgi odağı olmuştur.
Makyaj yapmak, kimimize göre detaylı bir makyaj anlamına gelir. Kimimize göre ise bir ruj ve bir maskara ile yetinmektir.
Makyaj yapmak için kullanılan malzemelerin çok olması gerekli değildir. Önemli olan eldeki malzemelerin kaliteli ve doğru kullanılmasıdır.
Markalarda satılan makyaj malzemelerinde sınır yok, olabildiğince çeşitlilik var. Fakat bunları ihtiyacımız doğrultusunda almalıyız.
Bir makyöz değilseniz malzeme satın almayı abartmanın manası yok.
Makyaj yapmayı seviyorsanız temel malzemeler arasında far paleti, maskara, allık, ruj, fondöten ve birkaç kaliteli fırça ile bir iki göz ve dudak kalemi yeterli olacaktır.
Bu temel malzemelerinize ek olarak, tercihe göre, aydınlatıcı gibi ilginizi çekebilecek ekler yapabilirsiniz.
Ancak bu yazdığım malzemeleri alırken adedini çok almayın. Sadece ihtiyaca göre alın. Zaten uzun süreli kullanabiliyorsunuz.
Yeni çıkan her makyaj malzemesini almak gibi bir alışkanlığınız olmasın. Evet çok iyi ambalajlayıp ilgimizi çekmeye çalışıyorlar. Fakat unutmayın ki alışverişte sınır yok. Doğru olan ihtiyaca göre almak.
Güzellikler dilerim. 💄💋