Güzellik & Bakım Beyler kucuk gogus mu buyuk gogusmu daha cekici yoksa 80 80 arasi idealmidir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Soru yukaridaa buyrunn🤪❤ Güncellemeler+1 yıl Sorumu sevebilirmisin😇🙃❤😉 Beyler kucuk gogus mu buyuk gogusmu daha cekici yoksa 80 80 arasi idealmidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aynen1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Küçük göğüs daha çekici elini attimi avuç içi genişliğini gecmiyecek 😅 1 0 Yorumla
Pijamaterlij Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Boyundan ziyade şekli önemli ya balon gibi olması güzel değil ama 1 0 Yorumla
dardrill Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Önemli olan şekil bence halk arasında limon meme dediğimiz meme mükemmel mesela 1 0 Yorumla
MehmetCKM Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl kendini nasıl mutlu hissediyor isen erkekler için o güzel dir. erkeklerin dedigi gibi hareket ediyor isen eşya gibi görünürsün 1 0 Yorumla
bunalımadam Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl önemli değil biçimli olduğu sürece fizik genel anlamda sevilir 1 0 Yorumla
Diwing Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Küçük herzaman iyidir büyük olunca kokar yaa 1 8 Yorumla Soran +1 yıl 😂ilginçti bakimini yapmazsan buguk kucuk fark etmez ki ben mesela sacma gelicek ama yatmadan dus aliyorum gogus altlarima roll on suruyorum Yorumla Diwing +1 yıl Evet Göüs Altlarından Bahsediyorum Normalse Hiç Büyütme Bence Büyük Olanlarla İlişkiye Girdim Çok Sıkıntı zevk Almadım Bile Yorumla Soran +1 yıl 85 benim ideal diye dusunuyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama 80 beden bi ic camasirida oluyor Yorumla Diwing +1 yıl Seninkisi İdeal Bence Yorumla Diwing +1 yıl Yinede Sen Bilirsin Taşıycak Olan Sensin 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Diwing +1 yıl Rica ederim Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 80 beden göğüs gayet iyidir.. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 85 im Yorumla Secilya035 +1 yıl Sert, dik, diri ve iri. Gayet iyi. 40 bedenmisin? Yorumla Soran +1 yıl Öldürdün sende beni 36 degilim ama tamamda 38 im🙈 Yorumla Secilya035 +1 yıl Yaklaşmışım. Boy, kg nu bilsem doğru tahmin edebilirdim. Yorumla
SteamPunker Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Elinin altındaki göğüs idealdir 😅👍 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😅❤ Yorumla SteamPunker +1 yıl Sevgiler 😘 Yorumla
34Beyoğlu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Sevdigim insanin uzuvlarini niye sana tarif edeyim , baskalarindan da bananedir ayrica 😪 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya benimde aynı ama biraz sarkık seninki nasıl 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Benim daha sarkmam yok ya😦hep destekli dolgusuz kullandim ben sarkmaz bunlari kullaninca dediler iyi ki dinlemişim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of keşke birisi de bana deseymiş ne yapacagimi bilmiyorum bile şu an Yorumla Soran +1 yıl Canm bi araştır istersen ya da destekli almaya başla bulursam faydalı bilgiler paylaşırım seninle❤ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet alsam iyi olur teşekkür ederim Yorumla Sananebega +1 yıl Destekli dolgulu olmuyormu ztn destekli dolgusuz nası oluyor Yorumla Soran +1 yıl Altta demir varya o destekli ama südyenin içinde bi yarim sunger var o dolgu Yorumla Sananebega +1 yıl Ha anladım saol❤️ Yorumla Soran +1 yıl 😘😘 Yorumla
Mübarek-48 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl 80 nasıl oluyor bilmiyorum ki görmek lazım :D 1 6 Yorumla Mübarek-48 +1 yıl boyun kaç kilon kaç mesela Yorumla Soran +1 yıl 165. boy 57 kilo Yorumla Mübarek-48 +1 yıl büyük mü o zaman gögüslerin Yorumla Soran +1 yıl Orta Yorumla Mübarek-48 +1 yıl merak ettim :P Yorumla Mübarek-48 +1 yıl Senide sevebilirim 😀 Yorumla
busenisaaa Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 80-90 ideal bence 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum❤🙏 Yorumla
Rüzzgarraa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl 80 en güZeli 1 12 Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Dik ve sert olur Yorumla Soran +1 yıl 85 im Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Sarkık olmadıktan sonransıkıntı olmaz ki 85 de görmedim hep bana denk gelenler 75-80 di Yorumla Soran +1 yıl 80 ve 85 arasinda pek bi fark yok bana ikiisdee oluyor iç camasirinda Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Sarkık mı Yorumla Soran +1 yıl Hayir : ) Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl İşte o zaman en sevdiğim diyebilirim 😀 Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl 1. Penis 2. Göğüs bunlar daima dik olacak😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂bu iyiydi Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl İstek göndersene😀 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Sohbet Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl seninki nasıl doru söle ama bnde sana sorym 1 17 Yorumla Soran +1 yıl 85 ve 19 yasinsayim sence sarkik olabilir mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok iyi sermi peki Yorumla Soran +1 yıl Sermi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sermi yazcaktm yaaa😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sertmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl okudnmu tazdmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yazdmı Yorumla Soran +1 yıl Evet okudum sert ama tas gibi degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kızmadn değilmi soruma merak ettmde sennkini o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Hayir hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki az daha sorsam kızarmsn😚😚😊 Yorumla Soran +1 yıl Sor bakalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama kızma nolur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burdanmı sorym peki Yorumla Soran +1 yıl Frk etmmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen hangisi dersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. 75 80👍 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. seninki hangisi? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Küçük göğüs daha çekici elini attimi avuç içi genişliğini gecmiyecek 😅
Boyundan ziyade şekli önemli ya balon gibi olması güzel değil ama
Önemli olan şekil bence halk arasında limon meme dediğimiz meme mükemmel mesela
kendini nasıl mutlu hissediyor isen erkekler için o güzel dir. erkeklerin dedigi gibi hareket ediyor isen eşya gibi görünürsün
önemli değil biçimli olduğu sürece fizik genel anlamda sevilir
Küçük herzaman iyidir büyük olunca kokar yaa
😂ilginçti bakimini yapmazsan buguk kucuk fark etmez ki ben mesela sacma gelicek ama yatmadan dus aliyorum gogus altlarima roll on suruyorum
Evet Göüs Altlarından Bahsediyorum Normalse Hiç Büyütme Bence Büyük Olanlarla İlişkiye Girdim Çok Sıkıntı zevk Almadım Bile
85 benim ideal diye dusunuyorum
Ama 80 beden bi ic camasirida oluyor
Seninkisi İdeal Bence
Yinede Sen Bilirsin Taşıycak Olan Sensin 😁😁
Teşekkürler
Rica ederim
80 beden göğüs gayet iyidir..
85 im
Sert, dik, diri ve iri. Gayet iyi. 40 bedenmisin?
Öldürdün sende beni 36 degilim ama tamamda 38 im🙈
Yaklaşmışım. Boy, kg nu bilsem doğru tahmin edebilirdim.
Elinin altındaki göğüs idealdir 😅👍
Teşekkürler 😅❤
Sevgiler 😘
Sevdigim insanin uzuvlarini niye sana tarif edeyim , baskalarindan da bananedir ayrica 😪
Ya benimde aynı ama biraz sarkık seninki nasıl
Benim daha sarkmam yok ya😦hep destekli dolgusuz kullandim ben sarkmaz bunlari kullaninca dediler iyi ki dinlemişim
Of keşke birisi de bana deseymiş ne yapacagimi bilmiyorum bile şu an
Canm bi araştır istersen ya da destekli almaya başla bulursam faydalı bilgiler paylaşırım seninle❤
Evet alsam iyi olur teşekkür ederim
Destekli dolgulu olmuyormu ztn destekli dolgusuz nası oluyor
Altta demir varya o destekli ama südyenin içinde bi yarim sunger var o dolgu
Ha anladım saol❤️
😘😘
80 nasıl oluyor bilmiyorum ki görmek lazım :D
boyun kaç kilon kaç mesela
165. boy 57 kilo
büyük mü o zaman gögüslerin
Orta
merak ettim :P
Senide sevebilirim 😀
küçük daha hoş bence ele sığacak
Büyük bence 85 c falan iyi
80-90 ideal bence
Katılıyorum❤🙏
80 en güZeli
Dik ve sert olur
85 im
Sarkık olmadıktan sonransıkıntı olmaz ki 85 de görmedim hep bana denk gelenler 75-80 di
80 ve 85 arasinda pek bi fark yok bana ikiisdee oluyor iç camasirinda
Sarkık mı
Hayir : )
İşte o zaman en sevdiğim diyebilirim 😀
1. Penis 2. Göğüs bunlar daima dik olacak😂
😂😂bu iyiydi
İstek göndersene😀
Nedenn
Sohbet
80 85 iyi ama ucuda önemli
seninki nasıl doru söle ama bnde sana sorym
85 ve 19 yasinsayim sence sarkik olabilir mi?
yok iyi sermi peki
Sermi?
sermi yazcaktm yaaa😊😊
sertmi
okudnmu tazdmı
yazdmı
Evet okudum sert ama tas gibi degil
kızmadn değilmi soruma merak ettmde sennkini o yüzden
Hayir hayir
peki az daha sorsam kızarmsn😚😚😊
Sor bakalim
ama kızma nolur