Güzellik & Bakım Kız çocuklarının güzelliği anneye mi çeker yoksa halaya mı? Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tam bir gelin görümce çatısması hihihiKız çocukları güzelliğini anneden mi alır haladan mı? Kız çocuklarının güzelliği anneye mi çeker yoksa halaya mı? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sagofa Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Ana varken haladan niye alsin 😅😂 2 2 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Var ya öyle diyen çok 😀 bu yüzden çok gelin görümce hasetinden birbirine giriyor.😀 Yorumla Sagofa +1 yıl Hahahh evet var oyle soylemler... bizde de diyenler oluyor 😀 Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Benim kızım fizik olarak halasına çok benziyor. 1 0 Yorumla
Ummtşşş Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kızım yok ben ise halalarımın kopyasıyım 🤗 1 0 Yorumla
enbuyuqkucuq Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 80% +1 yıl Bahaya 1 4 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Baha, baba ile halanın kısaltması mı yoksa Yorumla enbuyuqkucuq +1 yıl Aynen 😀😀😀 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Çok zekiyim 🌸 Yorumla enbuyuqkucuq +1 yıl Hissettim aynı aynı 😀😀😀😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ana varken haladan niye alsin 😅😂
Var ya öyle diyen çok 😀 bu yüzden çok gelin görümce hasetinden birbirine giriyor.😀
Hahahh evet var oyle soylemler... bizde de diyenler oluyor 😀
Benim kızım fizik olarak halasına çok benziyor.
Kızım yok ben ise halalarımın kopyasıyım 🤗
Ben halama benziyorum 😂
Walla ben halamgile benziyorum
Bahaya
Baha, baba ile halanın kısaltması mı yoksa
Aynen 😀😀😀
Çok zekiyim 🌸
Hissettim aynı aynı 😀😀😀😂
Ben anneme ablam halamlara benziyor
anneme benziyorum ben 😂 bence anneden alır 🤍
Anneme benziyorum