farkettiniz mi bilmiyorum ama doğulu kızlar gerçekten çok güzeller, yüzleri olsun saçları olsun fizikleri olsun gerçekten mükemmel kız halimle düşüyorum doğulu kızlara
Merhabalar. Antalyalı olarak Diyarbakır, Urfa kızlarını beğeniyorum. Bronz ten rengi ve kalın kaşları ile farklı bir güzellikleri olduğunu söyleyebilirim. 💕
O zaman sende uzun boylusun. Bu arada boy ve kilo kaç senin? Diğer sorunda kilo almak istiyorum demişsin. Ben spor antrenörüyüm, sana program yazabilirim istersen
Bende doguluyum ve doğuda Batman'da yaşıyorum hergun dışarda çarşıda çalıştığım yerde insan görüyorum. Güzeli de var çirkinide bütün genellemeler yanlıştır.
Kimisi der İrmirli kızlar güzel, kimisi der doğulular güzel, kimisi der karadeniz kızı bir başkadır… Her yerde güzel kızlar da vardır vasat kızlar da. Bölgeye göre değiştiğini düşünmüyorum 🤍
bırak öyle sansınlar bilgisizler😂 benim anne tarafım doğulu övmek gibi olmasın fıstık gibiler erkek olsam her biriyle evlenirm hele ki teyzelerim ve teyzelerimin kızları varya of offf