Bir ben mi düşünüyorum bilmiyorum ama gerçekten yaş aldıkça daha güzel oluyorlar. Sebebini tam olarak bilmiyorum belki bakım konusunda profesyonel oldukları içindir vesaire. Biz erkeklerde daha nadir bu durum.
Sizce sebebi ne?

Yaş aldıkça erkeklerde aynıdır yüz hatları oturuyor kadın kendini daha ıyı tanıyor neyin yakıştığını yüzüne ne yakısır nasıl giyinir daha bilinçlidir tabiki yaş alan kadınlar bakım yaptıtıyor ufak tefek dokunuşlar çok fark eder kadın evrim geçirmiş yani bir çoğu😂
Sebebi genetik. evet güzel bir gözlem yapmışsın. kadinlar gerçekten 45 yaşına kadar güzelleşiyorlar. ama erkekler tam tersi 25 yaşında saçı kalmayan, göbeği kendinden önde giden erkekler o kadar çok ki. biz güzel halimizle yanımıza aynı seviyede erkek bulamıyoruz. asil canımızı acıtan bu aslında. güzelleştigine de sevinemiyorsun. düşünsene çok değerli bir eşya getirmişsin ama maddi durumu olup alabilen yok. aslinda hiç olmasa daha iyi.
Cevap
10Cevap
yaş aldıkça dişiliğini daha ön plana çıkarıyorlar, kıyafet seçimleri daha iyi oluyor takıp takıştırıyorlar ondan sonracıma makyaj yapmada profesyonelleşiyorlar shjjsj ve ek olarak estetik dolgu cart curt
Cart curt kısmı önemli 😄
Kadını çekici yapan zarafetidir ve bu zarafet kaybolmaz. Bu bakımdan zarif bir kadın yıllar geçtikçe güzelleşir.
Zerafet doğuştan mı peki?
Yaş aldıkça kendilerini ve bedenlerini daha iyi tanıyorlar. Üzerine neyin daha çok yakıştığını, hangi makyajın yüz hatlarına daha uygun olduğunu, doğru saç rengi ve modelini buluyorlar. Yüz hatları da oturuyor, vücut hatları kadınsılaşıyor. Bu yüzden doğal bir şey.
Doğal olmayabilir😄
Yüz hatları vs daha da yerine oturur neyin yakıştığını daha iyi anlar vs bazılarında gençken Cok güzel olur zamanla bozulur teni kaşi kiprigi birazda genetik bence bu olay
Aslında bence kadınlarda da erkeklerde de şöyle bir şey var kadınlar 20 yaşına kadar büyüyor 21-22’ye girince güzelleşiyorlar 35’e kadar öyle gidiyorlar 35’ten sonra yaşlılıkla beraber tekrar değişiliyor. Erkekler de genelde lise son üniversite ilk zamanlarında çok yakışıklı oluyorlar 18-28 arası falan tabi herkes aynı değildir ama benim gözlemlerim böyle
Çünkü yaş geçtikçe yüz ve vücut oturuyor, buna karşın giyim tarzın ve bakımların da arada rol oynuyor. Şahsen 2 sene önce ki ben ile şu an çok farklıyız. 😂
Ben önceden mutant mışım :/
Haha yok be, 2 yıl da değişmişim ama ya Valla geçen kendime güldüm kaş şeklim. bile değişmiş bakalım 2 sene sonra ne olacaz :D
Yine beraber olcaz dost 😌
Daim olsun 😌
Yüz ve vücut hatları oturuyor. Giyim tarzı değişiyor, hayat tecrübesi artıyor. Yaşı ilerlediği için kendine daha iyi bakmaya başlıyor. Bunlardan dolayı olabilir.
Bence de tamamen bunlardan dolayı.
Biz her yaşta güzeliz yeni mi haberin oldu 🙄 zaten canım sıkkın 💆
Neden sıkkın?
Bilmediğin bir durumun içerisindeysen o can sıkıntısı değildir, bir şeyin veya şeylerin eksiklikğindendir.
Merhaba çünkü yaş geçtikçe yüz oturuyor bundan dolayı
Minyon kalanlar da var ama
Hımm
Kocalarının paraları ile kendilerine bakım yaptırırlar
Bu da bir seçenek
Galiba öyle etrafımda gördüğüm kadınların genel her sene daha da genç ve güzel oluyor insanlar spor yapıyor bakıyor artık kendine yok artık kek kısır günlerinde zaman geçiren kadınlardan şimdi kadınlar sporunu yapıyor çalışıyor hayatta aktif rolleri var bence bununda etkisi çok
Bence Alakası yok ya Bazı kadınlar evlenince salliyor kendini Yani bu bakımla ve sporla ilgili bence cidden İnsan Kendinr bakmazsa Yaş ilerledikce daha da çirkinleşir
Çünkü yaş ilerledikçe kendilerini daha iyi tanıyorlar. Hangi kiyafetin, makyajın, saçın yakışacağını kavrıyorlar. Aynı zamanda vücut ve yüz hatları da yerine oturuyor.
Ünlüleri soruyorsan estetik 😀
Diğer kadınlar için yüz oturur, daha iyi giyinir, daha iyi makyaj yapar, kendini daha iyi tanır vs
Kadinlar yaş aldıkça yüzü gözü şekli şemali tam anlamı ile oturmaya başlar ve hayat kadınları zaman geçtikçe bakışlarına komiklerine mana katar
Çünkü yaş aldıkça yüzümüz daha oturuyor ondan olabilir.
Ergenlik zamanı herkes çirkinleşir ve kadınlarda 16-17 yaşından sonra güzelleşme dönemi başlar. Düzgün giyinme makyaj bakım hareket konularında uzmanlaşılır bundan dolayı da sanki güzelleşiliyormuş gibi bi algı oluşur diye düşünüyorum 😂😂
Bu cocuk Rihanna'nin küçüklüğü degil, ona benzeyen bir cocuk sadece.
Yas aldikca guzellesme de erkeklerde oluyor, kadinlar çöküyor belli bir yastan sonra.
Hassssi! ktir ordan
Hasssi! ktir ordan
Yüz hatlarının oturması, görsel tecrubeler ve genetik diyebiliriz.
tecrübeli diyelim.. seçimleri oturuyor giyim olsun kuşam olsun makyaj olsun hal hareket tavır olsun
Herkese farklı etki eder bu yeğen ama herkesi olduğu yere mıhlar zaman sonun da
Yıllanmış şarap gibi oluyorlar. Bence o yaşa kadar yaşadıkları ve kendine bakması
Erkekler içinde geçerli bu, bazı insanlar yaş aldıkça güzelleşir.
A. selam.
Aynı şekilde yaş aldıkça da güzellikleri gider.
Yuz hatlari artik yerine oturur. Kendini tanir ve ona gore stili belli olmustur. Bide olgunluk insani guzellestirir
Erkeklerde orta yaslarda karizmatik oluyor ( tabi bakimli olanlari)
Bence her kadın değil. Sağlıklı beslenen spor yapan kendine bakan kadınlar yaş aldıkça güzelleşiyor yüz hatları 30 yaşına kadar anca oturuyor zaten
Büyüyünce makyaj yapar estetik yaptırır ve güzelleşirler 😅 Tabi herkes için aynısı geçerli değil. Giyimini değiştirir, yüz şekli, hatları oturur :) Hormonlarrrrr da varrr
Meyve gibi olgunlaşırlar. Ve meyvenin en iyisi olgun olanıdır. :) Ne alaka diceksiniz. Valla içimden böyle demek geldi yazdım
Her aynaya baktığımda bende kendime aynısını soruyorum. Sanırım kimi genleri açısından şanslı
Gelişim tamamlandığı ve vicut hatları artik tam yerleştiği ve yerine oturduğu için
17 yaşındayım aslında 18 e yeni girdim yüz hatlarım zamanla gelişir mi yolsa bu yaşımdan sonra fark olmaz mı
Erkeklerde öyle kanka yüz hattı oturuyor falan
Yok be olm mutant gibiyiz
Bu kisiye gore degisir.. bi kadin sarap gibiyse 35 yasindan sonra bunu belli eder, yani vucutta yikim basladiginda hala hos mu salmis mi burdan anlarsin.. bide dolgu botox diye bi gerceklik var, bunu da unutmamak gerekir 🙊
Bazıları şarap gibi yıllandıkca gïzelleşiyor
Şarap gibi diyon he kral dkdk
Erkeklerde de tam tersi oluyo. Lisede playboy yaşlandıkça mahmut amcaya dönüşüyor😄
Çünkü makyaj yapmayı öğrenirler
Bence hepsi öyle değildir ya
Halla halla öyle mi ki
Sır söylemem 🙈🥳🥳🥳
Makyaj ve esnettik olabilir mi?
Kadınlar değil erkekler öyle benc
Olgunluk güzelliği işte
Rihanna küçükkende güzelmiş kız
Öyle bir şey yok. Hayal kurmayın. İnsan yaş aldıkca cildi kırışır vs öyle bir dünya yok.
Kendi adına konuş
Yuzleri iyice oturuyor
Sem meyve yer misin?
Galiba cevabı verdim :D
her kadın için geçerli değil
Şarap gibiyiz, yıllar geçtikçe güzelleşiyoruz.
Kişiye göre değişir o ya
Daha özgüvenli VE tecrübeleri onları olgunlaştırır
Dolgu botoks vs sağolsun sja
Şarap gibiyiz fjdkls
Aksine yaşlandıkça çirkinleşilir
Erkeklerde
erkeklerde öyle
Burası için geçerli değil knka
Büyüdükçe kendimize bakmayı öğreniyoruz ondandır
Çünkü şarap gibiyiz
E küçükken de güzel
Yüzlerimiz tam oturuyor.