Ben her zaman doğallıktan yana olmuşumdur. Mesela makyaj her daim itici gelmiştir bana. O yüzden bu tarz şeylere gerek yok, en azından aşırı olanlarına. Biraz da bunu siz kadınlar abartıyorsunuz bence.
Çekmem gereken acı maximum 12 saat sürecekse düşünebilirim, örnek veriyorum topuklu ayakkabı. Fakat işin estetik kısmına girmek beni korkutuyor. Sadece güzellik için değil, gözlükten kurtulmak için göz ameliyatı olmayı düşünüyordum, gözü açık yapıldığını duyunca vazgeçtim. Onun dışında zaten ucuz ve güzel görünen ama kalitesiz kumaşlardan yıllar önce vazgeçtim, bazı markaları tamamen hayatımdan çıkardım. Aynı şekilde artık bedenime uymayan kıyafetleride, olmuyorsa olmuyor işte artık, kabullenmeliyiz bunu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Acı insan hayatının bir parçası insanı dayanıklı yapar. Alışmak iyidir. Nasıl ki mutluluk huzur var ayrılık ölüm keder gibi acılarda var. Hayatı dolu dolu yaşamak gerek onu yaşamayayım bunu yaşamayayaım derken daha büyük olanı gelir hazırlıksız yakalanırsın. Anterman olarak düşünüyorum güzellik adıyla olan acıları, bu acıları yaşamayana göre daha dayanıklı kılar insanı.
Bu insanın prensip ve inançları ile alakalı. Açıkçası Estetik ameliyat İbrahimi dinlerde günahtır. Çünkü Yaratıcının verdiğine karışmaktır. ve bilerek yapmak olduğu için pişman olmazsınız.
yani rahatsız olduğu şeyleri giymek bence kendine saygısı olmayan insanların yaptığı şeydir.
Acı çekeceğimizi bilerek seviyoruz yaa🙁 Neyse, evet en basiti ağda yapıyoruz acı çekiyoruz ama almadan durmam muhakkak alırım. Güzelliğime önem veriyorum.
eğer kendini mutlu etmek istiyorsan kolunu bile kes ama toplum için bunu yapmaya değmez. ben sadece sevgilim istiyor diye rinoplasti olmuştum şimdi çok garip duruyor
Kıl tüy alıyorum bide kil maskesi yapıyorum o biraz acılı oluyor sjsjjsj onun dışında ekstra hiç bir şey tahammül edemem topuklu dar kıyafet sutyen yo yo yo
Sen bile sana ait olmazken, bedeninin sana ait olduğunu nereden çıkardın? Sen diye birşey yok sana verilen herşey Rabbinin sayesinde Emanet olan o bedene iyi bak mahşerde senden hesap sorulduğu vakit Ben bilmiyordum deme sonra...
başkalarını beğendirmek için değil, cidden kendim beğendiğim için giymek istiyorsam dayanabilirim ama zaten öyle kıyafetlere pek bi hevesim olmadı genellikle her yere bol ve rahat kıyafetlerle giderim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
biz kadınlar zaten güzellik için hep acı çekmekteyiz...
kendimi pürüzsüz görmek, topuklu ayakkabıyla görmek elbiseyle görmek beni mutlu ediyor ben katlanıyorum katlanırım da yani kişiye göre değişir. Önemli olan kendin için yapmak kendin için katlanmak başkası için değil diye düşünüyorum