AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Iyy hayır ya Allah korusun en en en fazla belki bb krem ondan fazlası olmamalı bence
Bakım yapmalı. Belki gondöt kapatıcı sürebilir. Fazlası itici
Fondöten*
Rock çılar yapıyor zaten
ama bence erkekler yapmasın
Erkekler daha kadınlar neden makyaj yapar sorusuna yanıt bulamadı tam olarak, yapmaya kalkmasın.
Adam Lambert gibi değillerse yapmasınlar lütfen djsdjf
Bu kişinin isteğine bağlıdır. Ben uzun süredir. K-Pop dinliyorum. Ve erkek k-pop idolleri de makyaj yapıyorlar. Ben onlara yakıştırıyorum. Bir başkası yakıştırmayabilir. Bu onun fikridir. Ama ne olursa olsun saygı duyulmak zorundadur.
ne güzel bir yorum, keşke herkes sizin gibi düşünse ama...
Şu isteyen yapar atakları ne kadar boş. Güzel durmuyor açıkça belli. Her şeyin bir adabı var. O zaman kadınlar da jiletle yüzünü tıraş etsin, sakal bıyık çıksın. İsteyen bıraksın diyelim olur mu?
Şahsen ben makyaj yapmayı biliyorum fakat kendim yapmıyorum onun yerine maskeler kremler vs. Kullanıyorum eyelinerı tek de çekerim valla hiç affetmem 😂
Bir erkek zorunlu haller dışında, kendine makyaj yapıyorsa biz ona erkek demeyiz. Olsa olsa o erkekcik olur, erkekimsi ya da lübünyadır. Asla ama asla Errrrrkkkeeekk demeyiz. :D
Her şeyin doğalı güzeldir, o yüzden kadınlara da, erkeklere de makyaj yapmasını önermiyorum. Bu hayatta isteyen istediğini yapabilir, kimse kimseye zarar vermediği süreçte.
Hayır. Hijyene dikkat etmeli ve bakımlı olmalı. Hepsi bu. Sevgilim istemeden kulak burun kıllarını alırım, kuaförde yüzüm için mutlaka maske yaptırırım vs.
Yaparlar, tercih meselesi. Ama biz bu makyaj yapan canlılara erkek diye hitap etmiyoruz. Cinsel tercih ve yönelimleri farklı olma eğilimindeler. İster saygı duyun ister duymayın ama varlar :)
Acikcasi kisisel gorusum yapilmamasindan yana cunku kadin ve erkegi birbirinden ayiran faktörler vardir hemn dinj aci olsun hemde mantik cercevesinde evet kadin ve erkek ayni haklara sahiptir ama nasil ki erkekte dogurganlik ozelligi yoksa veya buna benzer ozellikler kullanamiyosa bu makyaj eylemide ayni sekilde olmali erkegin belli sinirlari kadinin farkli sinirlari olmali bana kalirsa ama bhu isi yapan varsa saygi duyulmali
Yüzünde iz falan varsa veya TV ye çıkıyorsa bir tık fondöten kullanılabilir ama onun dışında sevmiyorum. Kendim de tercih etmezdim TV de bile olsa. Yinede herkesin kendi tarzı kendi kararı
yapmamalı tabiki
Hayır hayır lütfen hanımlarin yapması bile bana yapay gelirken bir erkekte düşünmek bile istemiyorum. Erkeklerin yapısına aykırı sizin sakalınız yeter. Bu tür şeylerin normelleşrilmesini doğru bulmuyorum.
Belki sürme olabilir oda hurma ile yapilan göz sağligina iyi gelir ama oda makyaj değil sünnet niyetiyle sürülebilir.
Yapmamalı ya bağnaz gibiymisim gibi bakmayın bana öyle ama cidden yapmamalı bence
Hayır. Makyaj yapınca karizma kalmıyor. Hiç hoş durmuyor.
Psikolojikmen iyi hissedecekse yapabilir, ama yapılmamasından yanayım.
Etekte giysin tanga da giysin bari 😂
Yahu erkek adam tıraş olur makyaj yapmaz
erkek şunu yapar kadın bunu yapar düşüncesinden çıkın artık. isteyen istediğini yapar. kimseninde karışma veya dalga geçme hakkı yoktur.
@biramacımyok erkekler adına konuşma hakkını kimden aldın?
burada erkekler adına konuşmadım, ben isteyen istediğini yapar dedim. makyaj yapmışsınız yapmamışsınız beni ilgilendirmez yani.
@biramacımyok seni ilgilendirmeyen konulara girme o zaman
Rabbim erkeklesen basina buyruk kadinlara lanet ettigi gibi kadinlasan erkeklere de lanet etmistir...
yapmamalı. yapmalı düşüncesi nerden cıktı ki anlamadım. yakısmıyor erkek mizacına. erkek doğası gereği maskülen durmalı.
Bune böyle yozlaşmayı geç avrupayı geçtiniz bu gidişle ülkede erkek bulamayacaksınız cevrenizi öyle eğitin iyice özenti ve asimile olduk aklınızı başınıza alın
hassoo erkek olmadıktan sonra boş. erkeğin makyajı parfümdürr
Kadınların doğal olması gerektiğinden söz ederken erkeklerin makyaj yapma konusunu görmedim sayıyorum
Sence ben çok çirkin miyim estetik yaptırmalı mıyım?
@Djueısksjsjs dostum neden böyle sorular soruyorsunuz
Can sıkıntısından
Arkadaşlar dünyada kaç milyar erkek yaşıyor, hepsinin ne yapması gerektiğine kafa yorarsak evimiz diye geneleve gidebiliriz.
midem kaldırmıyor yapmasınlar. :D
😂
Herkesin kendi hayatı herkes canı ne isterse onu yapar insanları yargılayamayız
Yapmasın. Herkes cinsiyetine yakışan şekilde davransın.
Cinsel kimliği farklı ise bilemem yapar karışmam. Zaten maço bir erkek makyaj yapmaz
Ben makyaj olsam beni üreten firmaya küfür ederdim.
Auu tabiki. Ben eyeliner'ımı rimelimi kullanmadan, allıksız rujsuz evden çıkmzm mesela😄
Erkeğin makyajı saç sakal ve gereksiz kılların kesilmesidir. Sonrası...
bakımlı olsun dedik metroseksüel ol demedik a.. q tabi ki de olmasın
Bunlar erkek değil kanya topitop
Daha neler görecez dkdkdk
Erkekler makyaj yapmasin abi erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilsin
Aynen bacım katılıyorum
Tabi ki yapabilir. Sadece kızlara özel diye bir şey olduğunu düşünmüyorum isteyen istediğini yapar!
hmm
Ben erkeğim asla makyaj yapmam zaten sert çocuğum mesela makyajlı erkek görsem anasını severim yaşım 14 kavga isteyen bacım çocukları yazsın whatsappdan açık adres de atarım haydi öptüm birde gelen mesajları nasıl görcem
bu soruyu sormam şikayet edelim o zaman seni sil bence
?
İsteyen istediğini yapar. Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil.
makyaj yapmak her erkegin kendi iradesi ne bagli ama erkekligede baglamamk gerekiyo makyaji simdiki butun unlu erkekler makyaj yapiyo yani sknti yok istedigi gibi yapabilir
Yanı makyaj yapmanın güzel olduğunu yavaş yavaş daha yeni anlıyorlar djdhdhdj
delisin:)
ne makyajı yaa bakımlı olun yeter arkadaşlar makyaj falan girmeyin böyle şeylere lütfen
kadın erkek ayrımcılığı sevmem ama erkeklere makyajı pek yakıştırmıyorum sizce haksızmıyım
kendine kesinlikle bakmalı ama makyaj kesinlikle hayır
Ayy ben beğeniyorum sanırım. Bu adama yakışmış mesela 😂😂ama uygun ve doğru bir durum mu bilemem
bence yapmamalı
kendine bakmalı
bakımlı olmalı
ama makyaj bir erkeğe olmaz
erkek erkek gibi olsun kadın kadın gibi tek cinsiyet görmeyelim artık
Makyaj yapan erkek bacımızdır.
Erkek mi dedin bacım bence onlar :D
yapabilir, kimine göre normal kimine ise anormal bir durum olsada, kişinin kendi hayatı, yobaz, çomarlektüel vs olmadıktan sonra dilediği gibi yaşayabilir.
Kesinlikle hayır bence bi şeyimizi de yapmasınlar. Yakinda kıskançlıktan regl de olurlar
Koreli erkekler yapıyor çok beğeniyorum.
Koreliler herşeyi yapıyor , adamı söyletme şimdi
erkegin makyaji sakalidir haci dayi...
Erkeğin makyaj yapmasi benim etiğime uygun değil
aynen
Hayır, gerçekten çok çirkin duruyor
Öfff hayır aşırı kötü duruyor
Ben sevmem erkekte makyajı ama istiyorsa yapar
Saçmalamayın isterseniz artık
Sacmalamıyoki kimse yapan cok erkek var. gerci erkkliginden şüpeliyim🤣
E yani normal olarak
Evet öyle
hyr gerek yok bence. one oyle