Erkeğin makyaja değil bakıma ihtiyacı vardır. Daha bakım ve makyaj kelimesinin farkını bilmeyen, hayatında iki satır kitap okumamış, ömrünü insta twitter facebook gibi mecralarda çürütmüler bunun ne demek olduğunu bilmezler. Ama yine bilmemelerine rağmen bol keseden atıp tutmak suretiyle ille de benim dediğim doğru diyerek saçmalarlar. Oysa gerçekte makyaj kadına bakım erkeğe yakışır. Tersini iddia eden varsa buyursun rahmetli maradonanın sırf genç sevgilisi istedi diye makyaj yaptığı fotoğrafa bir baksın. Adam resmen ucuz bir pavyona düşmüş zavallı bir konsomatrise benzemiş. Öyledir demiyorum tabi. Ama feci benzemiş. Ayrıca iğrenç olmuş. Ferrari güzel bir arabdır. Porche de güzel bir arabadır. Ama tutup da porche un kaputunu ferrariye takarsan iğreti durur. Erkek adam ruj sürerse o da iğreti durur. ERkek dediğin saçını traş eder kaşını makaslar burnunun kılını aldırır kaymak gibi çıkar. Ama fondöten ya da ruj sürmez. Bazı bayanlar vardır ki tersini savunup makyajın erkeğe yakıştığını düşünür. Hatta maradonanın sevgilisi gibi kafaya sahip olanlar kendi elleriyle makyaj yapar. Ancak aynı bayana sorsan gider kaptan mağara adamı kılıklı adamlarla birlikte olur. Zira kadın erkek gibi erkekten hoşlanır. Erkekse kadın gibi kadından. Birilerinin maskulen kadın hoştur feminen erkek şirindir demesi de bu gerçeği değiştirmez. Çünkü doğamızda vardır. Erkeğe sütyen kadına da bıyık yakışmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenelde makyaj malzemeleri güzellik için yapılır.
Erkekler güzel canlılar değildir arkadaşlar, Güzel olan cinsiyet kadınlardır.
Kadınlar ne kadar süslenirse o kadar güzelleşiyor buda erkeklere çekici geliyor
Fakat erkekte durum öyle değil, Erkeğin yüzünü ne kadar güzelleştirirsen o kadar çirkinleşiyor kadınların gözünde.
Erkeğin yüzünde erkeksi hatlar vardır, yüzü daha sert ve sakallı (tüylüdür)
Erkekte yakışıklılık var, ölçülü olduğu müddetçe hatları ne kadar erkeksiyse o kadar yakışıklı ve çekici oluyor
Tabi bunları anlatırken makyajı bakım olarak varsaymıyorum, Bakım ayrı bir konu, kadını erkeği farketmeksizin herkes bakımlı olmalı01 Yorumla
+1 yıloda bir şey mi bende makyaj yapıp saçımı boyatıp altıma ince çorap mini etek topuklu ile dolaşmayı düşünüyorum nasılsa moda kadınlar pantolon giyip erkekler tayt giydiğine göre benim düşüncem neden olmasın :) :) :)
22 Yorumla- +1 yıl
eğer bu yorumu dalga amaçlı yazmadıysanız size katılıyorum. kadınlar pantolon giyebilirken erkekler neden kız kıyafetlerini giyemiyor? bence herkes kız ya da erkek kıyafeti fark etmeden kendine yakıştırdığını giymeli
- +1 yıl
@biramacımyok toplum hazır olsa hemen yaparım ama malum toplum hazır değil baka adama nasıl yakışmış
www.google.com/url
+1 yılişin bokunu çıkarmak olur o artık insanız arkadaş daha iyi görünelim daha estetik duralım diye doğamızdan uzaklaşa uzaklaşa başka bir canlıya dönüşmeye başladık..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYapmamalı diye bir zorunluluk yok. Seviyorlarsa yapabilirler kimseyi yargılamam.
22 Yorumla- +1 yıl
harika bir yorum, keşke herkes sizin gibi düşünse ama...
- +1 yıl
@biramacımyok Teşekkürler
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle erkek mi olur? Biz kadınlar bile doğal olsun derken birde böyleleri türedi.. kıyamet alametleri artıyor.
142 Yorumla- +1 yıl
Ah cânım noktalama işaretlerimiz! Bir virgül kullanmadığınız için cümlenizde kendinize kadın dediğinizin bile farkında değilsiniz.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir 🤣😂🤣😂🤣👍 hassnicktir nihayet biri farketti.
+1 yılYa abi, dünyada tonla erkek var, bu erkek nüfusunun zaten 4 de 1 i eşcinsel, e bunların çoğu da makyaj yapıyor. Yapsın, nolucak görseldeki yakismis bence. Hele bide drag queen ler var onlar işi gereği makyaj yapıyor ama müthiş yetenekli olduklarını düşünüyorum. Zaten kuaförlerin olduğu gibi bence çoğu makyaj yapan erkek, çoğu makyaj yapan kadına göre daha iyi yapıyorlar. Şu görseldeki göz makyajını ben yapamam ama çoğu erkek, çoğu drag queen kendine bunu çok çok güzel yapabiliyor. Bence erkeklerin, kadınların, insanların ne yaptığına bu kadar karışmamalıyız, kendimize daha çok vakit ayırmalı kendi yaptıklarınızla ilgilenmeliyiz, eşcinsel çok erkek tanıdım. Drag queen olan arkadaşlarım da oldu. Hiç öyle dışardan göründüğü gibi değiller, çok eğlenceli çok iyi insanlar bugüne kadar hiç bir eşcinselin, trans bir bireyin ya da drag queenlerin kötü bir davranışına şahit olmadım valla. Yapsın anacim makyaj yapsın, gelsin beraber yapalım bana da makyaj yapsın erkekler.
00 Yorumla
+1 yılBunların sebebi hep kızlar küpe takan erkeklere hoş tatlı dediniz bı anda tüm ülkede küpeli nesil yetisti buna alıştık derken şimdide erkekler böyle ayak bileginden 1 karış yukarda xx dar kot giyer oldular sanki kadın taytı a. yav şimdi de makyaj yapan erkek ondan sonrada tüm dünya corona su erkeklere bı reset atın kızlar...
20 Yorumla
+1 yılBu ne lannnnn
Hem sakal hem makyaj
biseksuelim her iki cinsede uyarim der gibi
Kadinlar icin erkeksi (sakal)
Erkekler icin kadinsi (makyaj)
Dusunsene kadin eve gelir kocası onu kendi yataginda aldatiyor. Bundan daha acisi ne olabilir diye dusunme beterin beteri vardir dedikleri birsey var bundan daha acisi ise seni senin yataginda bir erkekle aldatiyor olmasidir.10 YorumlaYapmamalı. Çölde yürürken gözüne sürme çekmek hariç. Çok parlak alanlarda gözünüze sürme çekerseniz korur. Arap erkeklerinin çoğu eskiden çölde yürürken sürermiş. Göz sağlığını çok önemli ölçüde koruyor. Onun dışında süslenmek eskiden kadınlara özgü birşey olduğu için eğer erkekler makyaj yaparsa psikokültürel olarak etkileneceklerinden feminenleşeceklerdir. Kızların fetişi mi var bilmiyorum ama feminen erkekleri seviyor galiba bazıları. Öte yandan toplumun cinsel dinamikleri bozulursa çok kötü şeyler olur. Ve bu bana gôre kadınlaşmadır. Kadınlaşan erkeklere lanet etmiştir peygamber Muhammed. Ama tövbe edip sözünde duran kimse tertemiz olur. Sadece kul hakları kalır. Onları da ödemeye çalışmalı. Ödemeyedikleri için dua etmeli ve sadaka vermeye çalışmalıdır.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılErkek makyaj yapmamalı, kadın bile yapmamalı. Doğallıktan yanayım. Kadın da yapacaksa hafif makyaj. Erkekte küpeye, dövmeye, uzun saça, fazla bakıma falan, her şeye evet ama makyaj ne alaka anlam veremiyorum. (Not: homofobik de değilim ama erkeğin makyaj yapması saçmalık ötesi.)
40 Yorumla
+1 yılKişi kendine ne yakıştırıyorsa onu giyebilir onu suratına sürebilir veya süremeye de bilir erkeklerin makyaj yapması en az kadınların makyaj yapması kadar doğal ve basit bir şey zaten geldik 21. yy yakında insan faktörünün çoğu işte etkisi kalmayacak maskülenlik feminenlik kasmaya hiç gerek yok
20 Yorumla
+1 yılKoreli erkeklere, Jared Leto, Ville Valo, Johnny Depp ve daha bir çoğuna düşen insanlar gelmiş şimdi erkek makyaj yapmasın diyor. Cristiano Ronaldo bile suratına kapatıcı sürüyor.
Yapmayı bilene makjaj çok güzelde yakışıyor. Jared Leto gözlerine siyah far ya da kalem sürmeseydi gözleri bu kadar ön planda kalmıcağından dolayı güzelliğini farkedemicektiniz bile.15 Yorumla- +1 yıl
Sence ben çok çirkin miyim estetik yaptırmalı mıyım?
- +1 yıl
@Djueısksjsjs fotoda ki sensen bence hayır çirkin değilsin ama dönüpte "Wow... yakışıklı" demem.
- +1 yıl
Yakışıklı olmayı istiyorum estetik yaptırmalı mıyım?
- +1 yıl
@Djueısksjsjs hayır tabiki de kimseyi tamamen memnun edemezsin, benim için yakışıklı değilsin ama başka biri seni çok yakışıklı görüyordur. Bu hep böyle olur. Birileri benim suratıma bakmaz ama başka biri beni yolda çevirip telefon numaramı ister kimsenin güzellik algısı aynı değil. Adriana Lima'ya bile burun çeviren var. (onlardan biride benim bence çok güzel bir kadın değil)
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılKendine ben erkeğim diyen birisi makyaj yapmaz. Dünyanın hiçbir yerinde böyle birşey göremezsin. Adam değil madam olmuş oluyorlar. Moda ayağına bu şekilde sapkınlık çok gülünç bir durum. Başka birşey denemez zaten. Kericam gibi yumoşlar yapar anca böyle makyajları. Delikanlı adamın makyajla işi olmaz. Hanımcılık oynayan madamlar yapar bunu. Koç gibi yiğitler böyle şeylere tenzzül bile etmezler. G. tten vermek moda olsa bunuda yapacaklar demek ki..
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekleri önce iyice yumuşatıp kendinize benzetiyorsunuz sonra gdo lu bu yumoşlari beğenmeyip gerçek erkek isteriz diye agliyorsunuz.
Kusura bakmayin hanımlar ama kafasi çalışan gercek erkekler, gerçek kadınları isterler. Siz yine makyajli yumoşlarinizla kız, kıza pijama partisi yaparsınız.10 Yorumla
+1 yılHayır yapmasınlar hayır hayır maskülen durmuyor
180 Yorumla
+1 yılGörseldeki adamı Enis Arıkan'a benzettim.
Bence erkekler makyaj yapmasın ya o kadar da değil.
Belki biraz kapatıcı falan kullanabilirler ama göz kalemi, allık bunlardan uzak dursunlar.
Kendilerini Kerimcan gibi hissediyorlarsa o zaman bir şey diyemem.
Bu arada Kerimcan'ı severim.🌸
#Cassie00 Yorumla
+1 yılEkranda olanlar için hafif makyaj doğru oluyor ama şu kıpkırmızı dudakları oluyor bazen komik duruyor. Fotodaki zaten çok abes. Ek olarak bizim sınıfta sürme ve fondöten süren bir çocuk vardı hoş durmuyordu
10 Yorumla
+1 yılHayır ya makyaj bizim bu gidişle topukluyuda alırlar bizden 😄
112 Yorumla- +1 yıl
Pantolon kot bizimdi siz alırken sorun yoktu
- +1 yıl
Herkes kendi cinsini yaşasa dünya çok güzel olacakta bitirdiler dünyayı teknoloji ile insanlık kalmadı kadın erkek belli değil iğrenç ya
- +1 yıl
Teknik olarak, topuklu ayakkabı zaten erkekler için icat edildi. Tarihte erkeklerin yüksek topuklu giymesi otoriter, zengin ve nüfuslu olduğunun bir göstergesiydi. Zamanla bu kadınların giysisi haline geldi. Yani aslında topukluyu biz onlardan çaldık sekerim.
- +1 yıl
@venustheplanet haha
- +1 yıl
@venustheplanet sana topuklu giyen bir erkek çekici geliyorsa buyur al bacım 😊
- +1 yıl
@Merhametli00 aslında çok haklısın
- +1 yıl
Ben, topuklu giyen bir erkek bana çekici geliyor demedim ki sen nerenden anladın acaba? Sana laf sokmaya flan da çalışmadım komik bir hatırlatma yaptım sadece. Laf sokmaya çalışmak senin sorunun güzelim. Ezik egonuzu benimle tatmin etmeyin.
- +1 yıl
@venustheplanet bence saygısız birisin zaten uslubündan belli oluyor az çok bende şaka yaptım zaten bu kadar kasma bence kendini ayrıca itici duruyorsun haberin olsun
- +1 yıl
Ben saygılı hak eden insana veririm tavrın saygıyı hak etmiyor, sana göre ven itici olabilirim bana göre de sen itici bir inansin. Seninde haberin olsun fıstığım. Şakanın ne olduğunu da bilmiyorsan öğrenmeni tavsiye ederim. Hadi iyi günler sana.
- +1 yıl
@venustheplanet önce düzgün konuşmayı öğren mahalle ağzıyla konuşmak hiç bir kıza yakışmıyor çok basitsin harbiden en değerli şeyi yani zamanımı senin gibi içi boş bir bolan için harcamıycam zehrini başka yere kus hadi canım
+1 yılBir zahmet yapmasınlar yani. B*ku çıktı iyice işin. Cinsiyet kavramı yok oluyor iyice
90 Yorumla
+1 yılİsteyen yapar istemeyen yapmaz. Bu insanlar ne zaman başkasının hayatına, seçimlerine karışmayı bırakacak? Hayatsız mısınız nesiniz anlamıyorum insanları.
*sorana yönelik bir görüş değil*20 YorumlaFotoğraftaki gibi yapmamalılar 🤢

Yapiyorlarsa abartısız, fresh olmalı 😌
218 Yorumla- +1 yıl
Bu erkek mi şimdi , c. organına bakmak lazım varsa tabii
- +1 yıl
Bu koreliler için allah fazla mesai yapmış😄erkekleri bile kız gibi
- +1 yıl
@beyazyakalıanarşist o nasıl söz yaa tövbe de 🤐
😅 - +1 yıl
@beyazyakalıanarşist bu adam çinli 😐😅
- +1 yıl
Tövbe mi diyim niyeki😄
Hmm ilk defa böyle çinli görüyorum🤔 - +1 yıl
@beyazyakalıanarşist bu adam 30 yaşında 🤐
- +1 yıl
🙄🔫
- +1 yıl
@Berivann6 benziyor aslında japonların ve korelilerin gözleri bu kadar çekik olmuyor çinilerin aşırı çekik japon, kore, türk ve afganların gözler biraz iri çinlilere göre
- +1 yıl
@beyazyakalıanarşist iri bence resimdekini hiç cinlilere benzetemedim
- +1 yıl
@beyazyakalıanarşist, @Berivann6 (ismi LUHAN araştırabilirsiniz 😅)
- +1 yıl
@Berivann6 Kore ve japon erkekleri kadar iri değil ama çok var böyle çinli erkek google, a yaz görürsün😉
- +1 yıl
@diana_08 gerek yok araştırmaya çinli olduğu çok belli😄
- +1 yıl
@beyazyakalıanarşist tuaf ilk defa daha iri gözlü bir Çinli melezidir belki 😄
- +1 yıl
@Berivann6 Güney Kore-Çin müzik gurubu kurucusu diye geçiyor ama anası babası ayısı dayısı her bir şeyi çinli😄
- +1 yıl
+1 yılMakyaj kusurları kapatmak, daha güzel görünmek için yapılmıyor mu zaten? Neden kadınlara özel olsun ki, erkekler de faydalansın bu durumdan. Makyaj denilince akla sadece kırmızı ruj gelmesin
20 Yorumla
+1 yılErkek bakım yapar, makyaj değil zaten makyaj yapmaya devam ederse erkeklik falan hak getire. Bence kadınlarda yapmasın herkes kendine gerektiği gibi baktığı müddetçe zaten makyaja gerek kalmicak.
20 Yorumla
+1 yılTabi ya mini etek falan da giysinler, iğrenç girişimler nefret ederim.
53 Yorumla- +1 yıl
şahsen ben böyle şeylerin cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum. mesela bende kız olmama rağmen genellikle erkeklerin yaptığı şeyleri yaparım çünkü ben böyle rahatım ve böyle beğeniyorum. herkesin güzellik algısı falanda farklıdır. üstelik kıyafetler giyinmek için vardır ve bir kıyafeti beğenip aldıktan sonra giyilmemesi için bir sebep yok. aynısı makyaj içinde geçerli. tabi beni yanlış anlamayın herkesin düşüncesi kendine.
- +1 yıl
@biramacımyok o zaman erkekte niye penis sende niye vajina var madem hiçbir haltta hiçbir fark yok? Boş boş konuşmayın gidin şuradan ya
bu fotodaki arkadaş zaten erkeklikten çıkmış. erkeklere yapılan makyaj yüz kusurlarını kapatmak içindir. ruj, göz boyası gibi şeyler erkeği erkeklikten çıkarır.
10 Yorumla
+1 yılHayır yapmam, yapandan da hoşlanmam, sadece biraz rock'n roll olduğumdan ötürü, uzun saç dövme küpe kolye takılıyorum bir de gözlerime hafif bir sürme çekiyorum o kadar.
10 Yorumla
+1 yılYapmalı diye bir zorumluluk yok. İsterse yapar istemezse yapmaz. Ama makyaj yapıyor diye yargılamam.
42 Yorumla- +1 yıl
aradığım yorum buydu. çok güzel söylediniz.
- +1 yıl
@biramacımyok teşekkür ederim ☺️
makyaj yapmasin bir erkek bi zahmet... erkek dedigin dogal olacak... killi, pis, daganik... iste bu erkek süperdir... asiri bakimli erkek degil
21 Yorumla- +1 yıl
bu yorum fazlasıyla öznel düşünce içeriyor. bence bir şeyi sırf genellikle kadınlar yapıyor diye erkeklerinde yapmaması gerekmez ya da bir şeyi genellikle erkekler yapıyor diye kadınların yapmaması gerekmez. kim ne seviyorsa onu yapsın kardeşim. kimseninde karışma hakkı yoktur.
Merhaba göz kalemi ve kapatıcı gibi ürünler kullanabilirler ama bu kadarı abartı yapmasınlar bence 😅
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim kültürümde yok. Ben kesinlikle yapmam ama yapana da bir şey demem. Sosyal hayatıma da dahil etmem.
20 YorumlaBelki her insan kusurunu kapatmak ister. Ama her şey dozunda olmalı
00 Yorumla
+1 yılBen erkeklerde makyajı kızlardan daha çok beğeniyorum. Bence bir erkek kesinlikle makyaj yapmalı yani en azından benim beğenmem için. Oje süren eyeliner çeken erkeklere ölüyorum özellikle.
35 Yorumla- +1 yıl
@Elena3435 evet çevremde oje sürüp mini etek diyen erkekler var ve inanılmaz beğeniyorum.
- +1 yıl
@Elena3435 ben kendim de biseks im ve düz insanları hiçbir şekilde sevmiyorum zaten
Bana yapsın. erkeğin makyaj yapabilmesi çok özel birşey
31 Yorumla
+1 yılMakyaj malzemeleri sadece kadınlar için üretilmiş değiller.
Evet kendi idaresi olan her birey makyaj yapabilir bir sorun göremiyorum.10 YorumlaBirde mini etek, yüksek topuk tam olur. Valla ben erkek gibi kasli, bakimsiz kadindan uzak dururum, sizde kadin gibi süslü püslü bir erkek cekici gelirmi?
Bakimli temiz erkegi anlarimda, kadin gibi makyaj neyin nesi.11 Yorumla- +1 yıl
Bakımlı kadınını seversin
+1 yılbb krem kullanması yeterli bence hafif kontur ve koyu kahve göz kalemi kullanabilir
diğer türlü makyaj yapması saçma kadınlara bile yakıştırmıyorum kat kat takma kirpikli makyajları
doğal duracak belli olmayacak makyajlar ✓12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Djueısksjsjs foton yok ki abey ne bileyim asjkdnaskjf ama her insan güzeldir dert etme bakmasını bilen görür
+1 yılAskerde kamuflaş boya ve umrede sürme çektim. Bana göre biraz ters, kaş aldırmak, makyaj ve tırnak uzatmak.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılSelam💫
Bir erkeğin tek makyajı bence sakalı olur. Makyaj yapana ben erkek diyemem. İsteyen istediğini yapmakta özgür fakat bence yapmamalı. 😊10 Yorumla Fotoğraftakinin bir erkek oldugunu sanmiyorum. Bir erkek kendini bu hale sokmaz. Kadın gibi resmen. Bundan daha delikanlı kadinlar taniyorum
10 Yorumla
+1 yılBen şahsen sivilcem çıkarsa veya yüzümde bariz bir kızarıklık olursa hafif bir kremle fondoten uygulaması yapıyorum.😄😄😄
10 Yorumlaerkegin makyaj yapmasi kadar itici bisey yok. Bir arkadasim vardi Cekime gitmis gozune surme cekmisler. Zaten yakisikli surmeye hic gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılBence erkekde kadinda yapmamali herkes dogal olsun :)
20 Yorumla
+1 yılistiyorsa yapsın ama illa böyle kız gibi yapmak zorunda değil, bu olmamış bence mesela ama bana ne
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılYapmasın bence
Yapan görünce top musun olum sen diye içim çığlık atiyo20 Yorumla Aslaa yapmamalılar, akıllarından bile gecirmesinler 🤢
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılGözlerime inanamıyorum ben kız halimle makyaj yapmıyom karşıyım özel günler hariç midem bulandı
20 Yorumla
+1 yılYapsın, azcık makyaj malzemelerinden bana da versin.
20 YorumlaHazır makyaj yapmaya başlamısken başka bişeyde yaptırabilirler
20 Yorumla
+1 yılKüpe falan güzel de makyaj olmaz, ben istemem yapmasını asla...
20 Yorumlaİyice karıştı ortalık herkesin tercihine saygım var ama erkek dediğinde makyaj yapmasın yani
20 Yorumla
+1 yılOlabilir belki kirmizi ruj eceline falan değil de belki biraz kapatıcı veya sürme yakişabilir
23 Yorumla- +1 yıl
Neden kızz
+1 yılKendi isterse evet yapmalı. Şimdi cinsiyetçiler beni linçler ama olsun.
23 Yorumla- +1 yıl
Sen bunlara erkekdemissin ama bunlar bile uzulur bu lafa :( yapmayin
10 YorumlaBebekim beni ilgilendirmez de ben erkekte doğallıktan yanayım mbghmbfjjn
10 Yorumla
+1 yılBazılarına siyah göz kalemi çok yakışıyor gerçekten.
10 Yorumla
+1 yıltabi ki de yapabilir. sonuçta makyaj malzemeleri sadece kadınlar kullansın diye yapılmadı. yapıldıktan sonra da bunları sadece kadınlar kullanabilir diye bir şey de denmedi. bu 'erkekler makyaj yapamaz ya da erkekler şunu giyemez kızlar bunu giyemez erkekler böyle davranmalı kızlar şöyle davranmalı vb.' şeyler insanların kendi kafalarında kurduğu şeylerdir, resmen kendinize bir kalıp yapıyorsunuz ve o kalıba uymayanlara yanlış diyorsunuz. bu algıdan vazgeçin. böyle şeylerin cinsiyeti olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır yapmamalı ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diye bir söz vardır.
10 Yorumla
+1 yılYok daha neler gerçi küpe takan erkek makyajda yapar şaşırmam
10 YorumlaKardeşim bana makyaj yapmıştı ama hiç olmamıştı. Yapmamalı. Bakımlı olsun yeter.
10 Yorumla
+1 yılSizce bir kadın bıyık bırakmalı mı ya da halısaha yapmalı mı? Desem cevabım, nlaşılır herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada kızların nerdeyse tamamına yakını yapmasın demiş. Biliyorsunuz tabii dolandırıcılık olduğunu çakkalar.
Yapmamalı. Genelde feministlerin çok savunduğu bir konudur ama bence çok gereksiz
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin canı yok mu, bayanlar bakımlı oluyorda metroseksüsel erkek niçin olmasın
10 YorumlaYani yapabilir çünkü bakimli erkeklerde var ama dozunda fazla yapınca nonoş oluyorlar bence dhsjsjsj
10 Yorumla- Devamını Gör (206)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat