Hangisi daha etkili ve güzeldir
Emi Wong
April han
Pamle Reif
Lilly Sabri
Chloe Ting
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Daha önce spor yapmadiysan direk en etkili ve zor olandan başlamak yerine daha kısa ve kolay olandan baslamani öneririm Ocak basinda 3-4 dk ısınma hareketleri yapıyordum sadece şimdi 20-30 dk yapıyorum hala zorlanıyorum ama başta direk bu videolarla başlasam spordan da doğurdum şu an eğlenerek yapıyorum yapmadığım zaman yapasım geliyor
Sonuç odaklı değil de bedenine iyi geleni seç, spor yaparken tabiki kendini zorlayacaksın bir tık ama hamlayıp ara vermek yerine her gün devam etmek daha etkili bence
Ölçülerin azalmadı mı? Clohe bin 2 haftalık bir programı var ağır ama YouTube da birsürü yapıp incelen var vücuttan vücuda değişir tabiki ama illa amacın incelmekse tek bir kişiyi yapmak zorunda değilsin aç videolardan 2-3 video arka arkaya yap aşırı zorlama da yapabildiğin kadar yap bir sürü kanal var squatgirl var incelmek için bilemem ama kadının anlatısı çok tatlı ve Türkçe bu aralar ona sardım çok çabuk bitiyor
İngilizce konuşmaları anlamıyorum
Cevap
4Cevap
Sanırım popüler ve faydalı olduğu düşünülen popüler bu
yaptım hala da yapıyorum ilk defa yazın başlamıştım 2 haftada karın kası diye çalışması var onu denedim ilk haftada zaten belli oluyor
İnsanlık dışı
Bir buçuk senedir spor yapıyorum ilk denediğimde bu aralıkta çok zorlandım bir kaç günden sonra alısiyorsun beslenmene de dikkat etmezsen karşılığinı alamazsın
Daha önce spor yapmayan biri bence bununla başlamamalı
Ben sadece 14 dklık bir egzersizi yapıyorum artık
Aynen öyle
ben anlamam ki.
O ne
bunalr ne ya...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?