Güzellik & Bakım Kilo alınca yüz beyazlar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yüzde renk açılımı olur mu sizce? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kuzenim zayıfken çok esmerdi, 6 kg falan aldı baya cilt rengi açıldı onun için sordum Kilo alınca yüz beyazlar mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Miray-Ay Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence olmaz onun yerine bakım felan uygularsan açılır 0 0 Yorumla
oyunadamı2 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kızarır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl gerçekten mi Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Tabiki. Kilo aldıkça yüzüne daha fazla kan cikar. Yorumla Soran +1 yıl ama güncellemede yazdığım gibi kız kilo aldı baya beyazlaştı ondan sordum Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Vitaminsizdir o evli ve çocuk dogurduysa da bir süre beyazlar yüzü. Teni Yorumla Soran +1 yıl yok kız bekar Yorumla
Metekan07 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kim diyor 😂 0 12 Yorumla Soran +1 yıl kuzenim zayıftı esmerdi, sonra 5 kg falan aldı rengi açıldı ya🙁 Yorumla Metekan07 +1 yıl Yani denk gelmiştir 😂 Yorumla Soran +1 yıl ay belki rengim daha da açılır ya🥺 Yorumla Metekan07 +1 yıl Yani şimdi kilomu alcam diyon 😂😂 Yorumla Metekan07 +1 yıl Seni çok merak ettim şimdi valla 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl kilom 52, 58 istiyorum 6 kg vs Yorumla Soran +1 yıl güzel bir kızım ama işte kilom Yorumla Metekan07 +1 yıl Yani kilo almak istiyon Yorumla Soran +1 yıl ivitt her gece cici bebe yesem kilo alır mıyım Yorumla Metekan07 +1 yıl Yani bence daha çok hamur işi iyi gelir öyle bir anlattın ki valla o kadar merak ettim seni😂😂 Yorumla Soran +1 yıl hahaha😂 Yorumla Metekan07 +1 yıl Snap var mı senin😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence olmaz onun yerine bakım felan uygularsan açılır
Kızarır
gerçekten mi
Tabiki. Kilo aldıkça yüzüne daha fazla kan cikar.
ama güncellemede yazdığım gibi kız kilo aldı baya beyazlaştı ondan sordum
Vitaminsizdir o evli ve çocuk dogurduysa da bir süre beyazlar yüzü. Teni
yok kız bekar
Kim diyor 😂
kuzenim zayıftı esmerdi, sonra 5 kg falan aldı rengi açıldı ya🙁
Yani denk gelmiştir 😂
ay belki rengim daha da açılır ya🥺
Yani şimdi kilomu alcam diyon 😂😂
Seni çok merak ettim şimdi valla 😂😂
kilom 52, 58 istiyorum 6 kg vs
güzel bir kızım ama işte kilom
Yani kilo almak istiyon
ivitt her gece cici bebe yesem kilo alır mıyım
Yani bence daha çok hamur işi iyi gelir öyle bir anlattın ki valla o kadar merak ettim seni😂😂
hahaha😂
Snap var mı senin😂😂
Beyazlamaz
Hayir ya
yok bea