Dışarda maskemi hiç çıkarmıyorum bu yüzden yüzümün yarısına makyaj yapıyorum. Ama bir gün maskemi çıkarıp rezil olma ihtimalim olduğunu biliyorum. Sizce başıma böyle bir şey gelir mi yoksa yarım makyaja devam mı?
Maske taktığım için yüzümün yarısına makyaj yapıyorum. Rezil olma ihtimalim yüzde kaç?
Insanlar icin yapmamalısın bence yanlış algı yaratıyorsun ben rujum görünmediği halde sürüyorum açtığımdan değil öyle istediğimden aynı şekilde evde kimse yokken de yapiyorum yine ben istersem ve böyle çok kız var yanlış anlayanlar anlamasın kimse görsün diye. kimseye iyi gorunelim diye yapmıyoruz 👍🏻
Zaten maskenin içinde makyaj yaptığın zaman akıyor yapış yapış değişik bir hal alıyor o eziyete değmez cildin için eksta zarar. O yüzden üst kısımda gerekli yerlere kapatıcı yap fondöten kullanma göz makyajı yaprsın tamam işte. Baktın böyle bir risk var yanında ruj taşı sürüverirsin bitti
Ben zaten eskiden de sadece gözüme makyaj yapardım o yüzden benim için bir şey değişmedi ama bence alt kısma da en azından ten ürünü sürüyosan sür o ne öyle ben kendi adıma kimse görmese rahatsız olurum. Ya da hiç yapma sadece gözüne yap
Göz makyajı yap yeter. Yüzün yarısına makyaj yapmak nedir. Hapşırabilirsin. Maskenin ipi vs kopabilir.. Ortamdaki oksijen yetersiz gelmezse gene sorun yaşarsın.
Bence göz makyajı kafidir hanımlarımıza şu pandemi döneminde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zaten ağzına ruj sürersen o ruj maskene, maskenden yüzüne filan bulaşır. En iyisi yarım makyaj bu durumda veya hiç makyaj yapmamak. Zaten makyaj cilde çok da iyi bir şey değil.