Nedense benim ilk dikkatimi ceken seylerden biridir Eller..El olayinin en guzel yanlarindan biri de 90 60 90 gibi kesin olcutleri yoktur, sahibinin kisiligiyle beraber ele alindiginda insanda sevgi, sempati uyandirmasi, cazibeli gelmesidir. Ama estetik olan hareket ederken eklemlerin disari ciktigi sanatci elidir 🖐️
Karsi cinste Ellere dikkat eder misiniz? El guzelligi kriterleri sizce nelerdir?
Evet yaa eller çok karakteristik.. bence de çok şey anlatıyor kişiyle ilgili.. el fetisiti bile olabilirim.. bir gün AVM de karşıdan yapma bebbek gibi bir hatun geliyor.. Rus kızları gibi yaklasti yaklasti çok güzel bir hatun.. ellerine bir baktım 50 li yaşlarda kadın. her yer estetik ama eller yaslan soylemez 😄
Ellerinde kadinlar tarafından dikkat çekici olduğunu yıllar önce öğrenmiştim, bir kız Instagram fotoma bakıp ellerin çok güzel diye mesaj atmıştı, dalga geçiyor sandım , kız bir hafta inat etti yemin etti dalga değil ciddiyim diye , ikna oldum , ama bana göre ellerim öyle bir kızı etkeileycek kadar güzel değildir..
Güzel eller dikkatimi çekiyor. Biraz tombul, kemiklerin belirgin olmadığı, hatların yumuşak olduğu eller hoşuma gidiyor. Böyle elleri olan bir kız ile otobüste yan yana duruyordum. Tutamaktan tutan ellerini kendimi tutamayıp neredeyse öpecektim. Öyle güzellerdi.
Kadın olsun erkek olsun güzel ve bakımlı ele bayılırım. Bir dönem flörtüm bana birsürü foto atıyordu. Sonradan fark ettim ki tüm fotoları silmişim, el fotoları hariç🤣 elleri çok güzeldi keratanın
Kendini mükemmel sanan sokakta kasıla kasıla kibirle yürüyen kızların çoğunda acaip arızalar var fakat farkında eğiller :-) ellerde bunlardan biri.. her erkeğin tercihi farklıdır ama bence resimdeki uzun tırnaklar REZALET, CADI TIRNAĞI GİBİ. normal olması yeterli bence , ayrıca elleriniz YAŞINIZIDA gösteriyor bazı önemli detaylar var ama bu detayları yazmayacağım herkesin herşeyi bilmesine gerek yok :-) Gerçi seven bir erkek için bunların bi önemi yok en güzel kadın karşısındaki erkekle iletişim kurabilen 1adım atıp bakıp bakışıyla elektrik verip onla düzgün konuşup onu kendine çekebilen ona saygısıyla erkeğin aklını alan kadındır., gö*tünü gö*ğsünü orasını burası açıp gösterenler sadece etini satabiliyorlar.. etini vitrin yapıp satanın aşkı pazara kadardır.
Çoğunun aksine fazla uzun tırnağı itici bulurum. Ayrıca insanın tırnaklarındaki mikrop sayısı, tuvaletteki mikrop sayısından daha fazladır. Buna rağmen hâlâ tırnaklarını yiyen insanlar var. El bakımı kadar şahsen ben ayak bakımına da önem veriyorum. Çünkü ayak en son bakılan yer ve bir kimsenin ayağı da bakımlıysa kişi genel olarak bakımlıdır. (Bakımlıdan kastım oje sürmez değil)
Tabii, eller zerafetin aynasıdır, bakımın, sağlığın ve temizliğin göstergesidir, eline bakarak ne iş yaptığını ve ne karakterde olduğunu bilenler bile var.
Evet. Ellere ve ayaklara ve parmaklara çok dikkat ederim. Benim için bir göstergedir. Benim ellerim ve ayaklarım parmaklarım çok güzel çok düzgün. Vücudum da...
Göz, dudak ve el, ilk dikkat ettiğim yerlerdir.. Güzel ya da çirkin oluşu onun elindeki bir şey değil belki ama bakımlı ve temiz olması şartım sabittir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ellerim güzeldi nazar ettiler. Çatır çutur çatladı artık. Parmaklarını çok çıtlatma sen de