İşe gitmesem haftalarca aklıma bile gelmez. Eskiden çok düşkündüm 1-2 yıldır makyajsız halimi daha çok beğeniyorum. Fazla makyajın yakışmadığı nadir insanlardanım 😌🤤
Kızlar, makyajsız sokağa çıkıyor musunuz yoksa ekmek almaya bile makyajla çıkanlardan mısınız?
Makyajsız sosyal hayata karışan biriyim Boya badanasıyla gezmek miskinliktir bana göre Yerinde makyaj güzeldir elbet lakin ekmek almaya bile makyajlı gitmeyi düşünmek bi ne vi kendine dış görüntüsü ne güvenmemektir bana göre
Böyle bir komşum vardı kapatıcı sürmeden markete çıkmazdı, sanırım pandemiden beri tam bir makyaj yaptığımı hatırlamıyorum🤷♀️ çok istediğimde sadece rimel sürüyorum
@Manolyalaraskina normal krem nemlendirirken güneş kremi kurutuyor mu? Anlamadığım bunu açıklamandaki amaç ne? Eğer gerçekten bakım hakkında bir şeyler bilmiyorsan bencelerime bir uğra canım. Senin boyundan çok deneyime sahibim.
Çok çok çok önemli bir yere gitmedikçe hiç makyaj yapan birisi ve tercih eden birisi değilim. Kendimi doğal halimle seviyorum ve makyajın cildime karşı olan zararlarını bilerekten gerekmedikçe yapmıyorum.
Her gün makyaj yapan birisi asla değilim, makyajlada pek içli dışlı değilim bu yüzden markete giderken ya da acil dışarı çıkmam gerekirse sadece güneş kremi sürerim o kadar. 😂
Evlenmeden önce öyleydim. İşe geç bile kalsam makyajımı yapardım. Şimdi benden rahatı yok😁 Ayrıca cildimi de dinlendirmiş oluyorum ve mutluyum bu durumdan
sadece ruj takıntısı var bende. kaç yıldır ruj sürmeden dışarı çıkmadım bilmiyorum. yüzümde gözümde hiçbir şey olmasın sorun değil ama o ruh olmak zorunda.
Normalde makyaj yapmıyorum ama dışarı çıkarken o gün yüzümde kusur varsa kızarıklık falan olabiliyor o yüzden fondöten sürerim ve allık kullanırım. Maske varken pek gerek kalmıyor bu sıralar.
tabii ki de bakkala giderken bile makyaj yapmıyoruz ama dışarı çıkacaksak , saatlerce dışarıda olacaksak yapıyoruz yani ben yapıyorum ve makyajı da aşırı abartı olmadığı sürece seviyorum
Bazen makyaj yapmaktan hoşlandığın için makyaj yaparsın ama abartmamak gerek bence hem cildimiz nefes alır hemde doğal halimiz daha güzel ama özel günlerde neden olmasın:)