Güzellik & Bakım En çok hangi renk oje seversiniz? fındıkkurduzeynep Takip Et Xper 7 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben kırmızı, bordo ve siyah rengi çok seviyorum. El ve ayak tırnaklarında en çok bu üç rengi tercih ediyorum💅🏻Sen en çok hangi renk oje seviyorsun? En çok hangi renk oje seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Oje Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hemen hemen her renkte severim, en çok açık mavi ve pembe tonlarını, yazın ise sarı, turuncu, açık yeşil vs.. 2 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tercihim frenchden yana ve ya nude tonlar hadi bir tık özel bir gece de koyu kırmızı bordo mor siyah falan 🙂 1 0 Yorumla
brakask Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Ben kadın eline koyu kırmızı ve siyah ojeyi çok yakıştırıyorum. Bakımlı eller olacak ama, çok seksi geliyor bana 😉 0 0 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hellööö 👻 ben bordo nude pembe turuncu mavi""" "" "" "" say say bitmez her renk ojeyi seviyorum kısacası 😅 0 0 Yorumla
MahmutUcar Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 75% +1 yıl Kırmızı yı el ve ayaklara çok yakıştırıyorum.Ayrıca beyaz da çok iyi. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 423 cevap paylaştı. Kırmızı ve bordo öncelikli. Biraz beyaz ve siyah beğeniyorum. En beğenmediğim sarı. 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl bordo ve siyah ojeler bence güzel yakışıyor :)) diye düşünüyorum bende.. 0 0 Yorumla
rrevolutionn Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siyah enfes duruyor.Güzel tırnaklarda alternatif lacivert ve mavi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pastel toprak tonları, nude. Önceden çok daha renkli ojeleri severdim güzel gelmiyor artık gözüme 0 0 Yorumla
frksarac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 74% +1 yıl Beyaz teninize kırmızı çok yakışır bence 0 0 Yorumla
jimmycelvin Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Ben kokusunu sevmiyorum ama renk olarak siyah 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazin renkli ya da acik kisin pastel tonlari 0 0 Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 745 cevap paylaştı. Benim için ojeyi süren önemli 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl siyah, kırmızı, bordo ve french severim. 0 0 Yorumla
Ayşegnlvsn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Siyah ve bordo 2 1 Yorumla brakask +1 yıl Kanka aynı kafadayız 😉 Yorumla
Emre-_-2295 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bordo, lacivert gibi koyu tonlar 0 2 Yorumla Emre-_-2295 +1 yıl Yaş doğru mu? Yorumla Emre-_-2295 +1 yıl Pişşt Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Kirmizi bordo siyah 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. Hiç sürmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hemen hemen her renkte severim, en çok açık mavi ve pembe tonlarını, yazın ise sarı, turuncu, açık yeşil vs..
Tercihim frenchden yana ve ya nude tonlar hadi bir tık özel bir gece de koyu kırmızı bordo mor siyah falan 🙂
Ben kadın eline koyu kırmızı ve siyah ojeyi çok yakıştırıyorum. Bakımlı eller olacak ama, çok seksi geliyor bana 😉
Hellööö 👻 ben bordo nude pembe turuncu mavi""" "" "" "" say say bitmez her renk ojeyi seviyorum kısacası 😅
Kırmızı yı el ve ayaklara çok yakıştırıyorum.
Ayrıca beyaz da çok iyi.
Kırmızı ve bordo öncelikli. Biraz beyaz ve siyah beğeniyorum. En beğenmediğim sarı.
bordo ve siyah ojeler bence güzel yakışıyor :)) diye düşünüyorum bende..
Siyah enfes duruyor.
Güzel tırnaklarda alternatif lacivert ve mavi.
Pastel toprak tonları, nude. Önceden çok daha renkli ojeleri severdim güzel gelmiyor artık gözüme
Mat siyah veya kan kırmızısı
kırmızı, bordo ve siyah
Beyaz teninize kırmızı çok yakışır bence
Siyah kırmızı ve beyaz
Kıyafete uydurulan daha guzel
Kırmızı mavi ve pembe 😂😂😂
Ben kokusunu sevmiyorum ama renk olarak siyah
sana bordo çok yakışır bak
Yazin renkli ya da acik kisin pastel tonlari
Premsesler ne yapsa yakışır🔥
Benim için ojeyi süren önemli
Bordo siyah ideal ve güzel
doğal olan renk siz 😎🙌🏻
siyah, kırmızı, bordo ve french severim.
Bordo ve siyah başta olmak üzere tüm koyu renkler
Bende kırmızı severim
Nude tonlar hoşuma gidiyor
Siyah ve bordo
Kanka aynı kafadayız 😉
Bordo ve siyah
Bordo, lacivert gibi koyu tonlar
Yaş doğru mu?
Pişşt
Kırmızı
Kız sutoglancedirc vardi ya aha o benim
Mat ojeler
Mat siyah
Siyah
El parmaklarında bordo ayak parmaklarında siyah
Renksiz tabiki
Nude tonlar
Bordo, kırmızı.
Kırmızı mavi lila pembe severim
Kadınlara siyah ve bordo derim
güzel renkler
Sarı
Senin gibi kadına hrr renk oje yakışır:)
Kirmizi bordo siyah
Hiçbiri
Hiç sürmem
Bise sorcam
Kirmizi
Bordo
Sarı lacivert