Hani boyle bir iki tane yan yana olan, yumuşak, küçük, genellikle yanaklarin burna yakin kısmında çıkan ama geçmeyen, sivilce gibi içi dolu olmayan, sıkılmayan, ucu olmayan şeylerden bahsediyorum.
Yağ bezesi gibi küçük küçük döküntü şeklinde değil, ismini de tam bilmiyorum o yüzden elimden geldiğince anlattım buraya fotoğraf koyuyorum belki yardimci olur. Derinin yüzeyinde çıkıyor gibi, hani derinde sivilce kökü gibi degil yani.
Doğru söylüyorsun, bunlar ayda bir güzellik salonlarındalar , en pahali seyleri yiyip en pahali bakımlari yapiyorlar bunlarda bilr var ama uzun zamandir geçmeyince haliyle biraz canımı sıktılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bunlari duzenli kaziyorlar peeling gibi makinesi var zamanla gecio
Peelingle kil maskesiyle falan baş gelemedim , öyle kazitmak falan da pek bir korktuğum şeyler. Dogal bir yolu olsa keşke
Yok ciltte olursan ölü deriyi surekli kazitiyorsun... Bunlar hormonal takma kafana zamanla olur gecer bak bu kadinlarda bile olusmus...
Doğru söylüyorsun, bunlar ayda bir güzellik salonlarındalar , en pahali seyleri yiyip en pahali bakımlari yapiyorlar bunlarda bilr var ama uzun zamandir geçmeyince haliyle biraz canımı sıktılar
şu kadınlar yakından ne kötü ciltleri varmış görün erkekler beğendikleriniz kızları jdtgdhd
Yuzune bakan kim 🥲
hdrsgsfdbdvd doğru
Yağ bezesi gibi görünüyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!