Güzellik & Bakım Sizin güzellik/yakışıklılık anlayışınız nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hadi herkes fotoğraflı bir örnek bıraksın.Ben esmerlerin manyağıyım😍 Sizin güzellik/yakışıklılık anlayışınız nasıl? Cevapla Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
şakayıksever Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Tam olarak bu 2 3 Yorumla Soran +1 yıl 👍🏼İspanyollara benziyor ya da latin amerikalılara. Doğru mu Yorumla şakayıksever +1 yıl İspanyol doğru.💯💯 Yorumla Soran +1 yıl Zınnnkk🏹🎯 Yorumla
Mercy0 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl İşte geliyor özel harekat 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gkidgısşfuuflydarruo Yorumla
choosierrwomen Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Özellikle bi tip vae diyemem ama sarışın erkek sevmem böyle sakalları özellikle bide cok babyface olmayacak kız güzeli erkekte sevmem 😁 2 0 Yorumla
nasiptevarsa2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Sevgilim @ibrahimfurkan34 1 5 Yorumla asyaa9 +1 yıl Her yere yazmanın amacı ne Yorumla nasiptevarsa2 +1 yıl Ne oldu yazdım da? Yorumla Soran +1 yıl Hahshshs Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Nolmuş beni yazdıysa Yorumla asyaa9 +1 yıl Bir şey mi oldu dedim? Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Öyle bir kriterim yok yeğen 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İlla daha çok beğendiğin tipler vardır. Lori Harvey'i mi Anastasia Karanikolaou'yu mu tercih ederdin? Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Esmerler güzeldir tabi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Esmerler candır can Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Sarışın ya da kumral renkli göz sakal göbeksiz 2 0 Yorumla
Bgmmms3 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Johnny Depp, Çağatay Ulusoy gibiler genelde 1 0 Yorumla
bussetoprakk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Esmer uzun ve karın kasi ölurüm böyle erkeklere 1 0 Yorumla
lRomeonunkırıkkalbil Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl David Beckham , Ian Somerhalder , Abigail Cowen 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Esra Bilgiç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Su gibi berrak bir kadın. Gayet güzel 👍🏼 Yorumla
Akgün_Gökalp Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Çok değişken ya :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Her kadın güzeldir diyorsun 👍🏼 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tam olarak bu
👍🏼
İspanyollara benziyor ya da latin amerikalılara. Doğru mu
İspanyol doğru.💯💯
Zınnnkk🏹🎯
İşte geliyor özel harekat 😂
Gkidgısşfuuflydarruo
Yakışıklı bence.
Özellikle bi tip vae diyemem ama sarışın erkek sevmem böyle sakalları özellikle bide cok babyface olmayacak kız güzeli erkekte sevmem 😁
nefis
İyiymiş bu eleman
Sevgilim @ibrahimfurkan34
Her yere yazmanın amacı ne
Ne oldu yazdım da?
Hahshshs
Nolmuş beni yazdıysa
Bir şey mi oldu dedim?
Öyle bir kriterim yok yeğen
İlla daha çok beğendiğin tipler vardır.
Lori Harvey'i mi Anastasia Karanikolaou'yu mu tercih ederdin?
Esmerler güzeldir tabi
Esmerler candır can
Sarışın ya da kumral renkli göz sakal göbeksiz
Valla doğal güzellikten yanayım.
Johnny Depp, Çağatay Ulusoy gibiler genelde
Esmer uzun ve karın kasi ölurüm böyle erkeklere
David Beckham , Ian Somerhalder , Abigail Cowen
Asli enver , ezgi findik, berk oktay
Esra Bilgiç
Su gibi berrak bir kadın. Gayet güzel 👍🏼
Tom Ellis
Kalıplı, esmer, güçlü, iradeli