merhaba. yüz şeklimi bilmediğim anlam veremediğim için ona göre makyaj yapamıyorum ya da gözlük vs seçemiyorum yüz şeklim konusunda aydınlatır mısınız? teşekkürler🌸💝
Eski bir gözlüklçü olarak bizim adlandırmamıza göre yumurta yüzlü deriz ve bir çok gözlük modeli de aslında bu yüze çok yakışır sadece kendini beğenmen önemli güzel bir yüz yapın var makyajın hafif olmalı elmacık kemiklerin zaten belli oluyor birde çok karalamışsın ki haklı olarak ama ancak bu kadar anlaya bildim 😇
çok denedim bunları bulamadım. insan görüşleriyle anlamak daha kolay ayrıca kendimi gösterme çabasında olsam karalar mıyım hadi öyle bi çabam var diyelim buradan gösterecek kadar düşük bi insan olduğumu hiç sanmıyorum. teşekkürler
Toprak kadınısın yüzün gökyüzüne bakıyo oval yüzlüsün saçını içinde kızıl bulunmayan 6.0 gibi sonu 0 ile biten açık kahveye boyarsan daha güzel görünürsün ve V yaka kıyafetler giyerek yüzündeki hem asimetriliği yok edersin hem de yüzün daha ince görünülmesini sağlarsın
Çene kemiğinin olduğu yere açı ölçeri kulağına dik gelicek şekilde koy 115 derce ve altı kare çene 120 150 arası oval çene olur 150 ve üstü kalp çene olarak geçer ama bunları elmacık kemiği genişliği ve alın bölgesi genişliği değiştirebilir