Yüz tipim ne bilemiyorum boyu eninden uzun dikdörtgen diyecem ama köşeli değil almım geniş yuvarlak oval diyecem ama alnım geniş çenem daha dar ne anlayamadım sizce ne?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Reklam yüzün var sanki, ama dağınık saç sende dah güzel. Balkan tipi var gibi sende. Var mı Balkan gocmenligi?
Bulgar göçmeniymişiz
Hey yavrum be, nasıl da bildim :)) fark edilliyorsun, dediğim. Gibi bozma bu güzelliğini :)
baksana yaşlı duruyormöuşum öyle dediler :D ayrıca nerden anladınız göçmen olduğumu?
Ben anlarım, öyle özel bir yanım falan yok baktım ve anladım =) yok be yaşlı görünmüyorsun. iyisin =)
Teşekkür ediyorum eig için göçmen kız :))
Aslında ufak tefek şirin bir kızsın. Gerçekten bak. Ama yüzünü ne bilim pek beğenemedim. Ama şirinsin ya.
Beğenmeyebilirsiniz de öyle çok ugak tefek de değilim 165 boyum var 50 de kilom var normal yani türk kızlarının ortalama 160 bile değildir
Cevap
10Cevap
Yüz tipini tanimlayamadm ama. Güzel bir yüzün var maşallah iyi yanı :)
Kimse altın oran değil ama sırıtmıyor güzel bir yüzün var
Teşekkür ederim 😊
Atatürk havalimanından aradılar, 3. pistlerini geri istiyorlarmış asdfghjklşi
Alnımı kasdediyorsan evet geniş ama bundan sanane?
Yüz tipim nasıl diye sordun, hayvan gibi alnın var dedim. Sorduğun soru bağlamında gayet tutarlı bir cevap. İş "bana ne" yahut "sana ne" kıvamına gelecekse neden sorma zahmetine girdin?
Benim insan gibi sorduğum soruya hayvan gibi cevap verirsen olacağı bu. Bak insanlara nasıl yorum yapıyorlar. Ama haa pardon biraz hayvanattınız dimi? Ahah pardon 😊😊
zayifsin biraz kilo alman iyi olur. burcun basak veya aslan m?
Başak evet
duzgunlugunden anladim :))
Ne düzgünlüğü?
bence tipi cok kilo almaya uygun degil. belki saclarini salip bir tarafta tutarak 1 tarz yaratabilifsin. sacini topladiginda daha belirgin oluyor
Ne tipi kilo almaya uygun değil? Ayrıca saçımı açıyorum da ben profil resmim öyle hatta bakabilrsin
Ayrıca vücut kitle endeksim normal çıkıyor boy 165 kilo 49-50 yaş 21
herseyi basak titizligiyle incelemeye megillisin sanirim. ben gordugumu soyledim.
ama tatli kizsin yani. hic fena degil ;)
(bu oldu mu?)
Evet ben çok detaycıyım
Alnını birine benzettiğim için iyi bir şey diyemiycem sorry but not bad...
Kahkül sana çok yakışır sert kahkül değil ama romantik bir kahkül yüzüne tam oturur hem
Yaşlı gösteriyon 30-35 gibi
abaartmayın yaa okadar da değil ama 25 26 gösteriyorum. yaşlı değil olgun duruyorum
Çok zayıfsın yüzün normal
Kilomu sormadım yüz tipimi sordum
Ayrıca kilom normal çıkıyr 165 boy 49-50 civarı kilo
Oval gibi
Hmm
Belki toplamayip salsan daha hoş olurdu
Profilimdeki gibimi? Öylede yapıyorım da yüz şeklimi merak ettiğim için yüzümün tam açık net olduğu resimler koydum
Alnin büyük
Ne güzel işte tanıdığım erkeklerin %80 i geniş alın seviyor hatta dünyaca ünlü biçok güzel kadının yüzlerne bak alınları geniştir hep
Ben teksin demedim ki ben sevmiyorum zevkler ve renkler tartisilmaz sonuçta 👍
Canım benim tabiki de öyle bende ben alnımı beğeniyorum dedim sen illaha beğen beni demedim
Begenmedim diyisim en kibarca kötü dememdir kimse alinmasin darilmasin diye
sacını toplamasan daha ıyı gıbı
ıssız kadın bence:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar