Verdiği tavsiyelere uyarım, onun dışında tamamen kendimi onun istediğine göre uyarlamam. Zaten evleneceğim kişi nerede nasıl giyindiğime ve davrandığıma bakarak evlenecektir.
28 yaşındayım ben bakın şöyle anlatayım size Niçin erkekler benim eşimi izlesin ve ya hoşlarına gitsin bunlar önyargı düşünceden ileriye geçmez kaldı ki önümde o kadar seksi kadın varken Allah sahibine bağışlasın der geçerim yani, benimle olan eşim nerede nasıl davranmasını gerektiğini zaten bilir, kaldı ki çekici olmasın bakımsız olsun, ee evden çıkmadı makyaj yapmadı gezmedi tozmadı bakımsız bi kadınla hayatına devam edermisin ee bu sefer senin gözün dışarıya kayacak aldatıcaksın belki bak bunların hepsi zincirleme olaylardır kurgula bi kafanda, aldatan ve aldatılan insanlara bi bak, gözlemle neler olup bitiyor etrafında. Kadın güzel çekici diye evlenmeyelim o halde ya da alalım biblo gibi koyalım eve olur mu? Olmaz o yüzden çiftler arası güven ve doğru kişiyi seçebilmek çok önemlidir.
Hayır değilim iyi bir gözlemci öngörülü biriyim sadece, olaylara bir pencereden bakmayın bakış açısı çok önemlidir bu hayatınızın her alanında böyledir tek noktaya odaklanırsanız sadece baktığınız kadarını görürsünüz düşünceniz ileriye geçmez her yönü ile bakın zaten sizinle birlikte olmayı kabul etmiş evlenmiş bir kadın sadece sizin için güzelleşir sizin için çabalar ama siz dışarısını düşünür ve bu durumu ekarte ederseniz hem eşiniz hem siz mutsuz olursunuz o yüzden evlenirseniz mutlu olmaya bakın, mutsuz olmak için bahane aramayın derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bende sevgilimin yarağın büyük olmasını istiyorum ama her istediğimiz olmuyo
Ama o değiştirilemez bir şey benim istediğim mümkün..
Başkaları balarsa ne olur peki?
Bakabilir sorun değil beğenilmesi hoşuma gider..
Mutluluklar diliyoruz, ne diyelim?
Sen eşinin istediği gibi giyinir misin?
Verdiği tavsiyelere uyarım, onun dışında tamamen kendimi onun istediğine göre uyarlamam. Zaten evleneceğim kişi nerede nasıl giyindiğime ve davrandığıma bakarak evlenecektir.
Mutlaka ama zamanla heyecan katmak isteyebilir..
Benimde gider tabiki tahrik etmesi falan
Dışarıda da seksi olmasını seviyorum..
İşte onu söyledim zaten dekolte giyinip tahrik etmesi
Aynen.. sen evli misin?
Evet
Gelsene özele
Ekledim seni
Kimsin ki bilmiyorum..
M ile başlayan
Her erkek ister
Evlimisin
Hayır
Her erkek sever dedinde ondan sordum
Peki
Sen evlenirsen izin berirmisin
Evli misiniz?
Hayır
Siz izin verir misiniz peki önce onu sorayım?
Hayır sen
Niçin hayır peki?
Nen de sana bir soru sordum
Sizden aldığım cevaplar doğrultusunda bir cevap vermek istiyorum şu an söylerseniz eğer
Nedeni yok yapı meselesi
İşte aradığım cevap, yapı meselesi, sorduğunuz sorunun cevabınıda vermiş oldunuz aynı zamanda
Bilmece ile sohbet edilmez sen evlenirsen eşinin ilgi görmesi başka erkrkler tarafından izlemmesi hoşunamı gider
Seni çözemedim
Kaç yaşındasınız?
32 sen
28 yaşındayım ben bakın şöyle anlatayım size
Niçin erkekler benim eşimi izlesin ve ya hoşlarına gitsin bunlar önyargı düşünceden ileriye geçmez kaldı ki önümde o kadar seksi kadın varken Allah sahibine bağışlasın der geçerim yani, benimle olan eşim nerede nasıl davranmasını gerektiğini zaten bilir, kaldı ki çekici olmasın bakımsız olsun, ee evden çıkmadı makyaj yapmadı gezmedi tozmadı bakımsız bi kadınla hayatına devam edermisin ee bu sefer senin gözün dışarıya kayacak aldatıcaksın belki bak bunların hepsi zincirleme olaylardır kurgula bi kafanda, aldatan ve aldatılan insanlara bi bak, gözlemle neler olup bitiyor etrafında. Kadın güzel çekici diye evlenmeyelim o halde ya da alalım biblo gibi koyalım eve olur mu? Olmaz o yüzden çiftler arası güven ve doğru kişiyi seçebilmek çok önemlidir.
Haklısın
Evli bir adam gibi konuştun
Hayır değilim iyi bir gözlemci öngörülü biriyim sadece, olaylara bir pencereden bakmayın bakış açısı çok önemlidir bu hayatınızın her alanında böyledir tek noktaya odaklanırsanız sadece baktığınız kadarını görürsünüz düşünceniz ileriye geçmez her yönü ile bakın zaten sizinle birlikte olmayı kabul etmiş evlenmiş bir kadın sadece sizin için güzelleşir sizin için çabalar ama siz dışarısını düşünür ve bu durumu ekarte ederseniz hem eşiniz hem siz mutsuz olursunuz o yüzden evlenirseniz mutlu olmaya bakın, mutsuz olmak için bahane aramayın derim