Bir kaç yıl sonra sol göğsümden başlayan ve sol kolumu kaplayan bir model yaptıracağım, özentilik ya da cesaretimi kanıtlamak için değil, kendimi öyle daha iyi hissedeceğimi ve bana çok yakışacağını düşünüyorum.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimde bir tanıdığım var o da seviyor ona sürpriz yapacağım da bakalım
Güzel bir dövme olursa kişiye yakışan çok iyi duruyor bence
Cesaretini kanitlamak icin dovme yaptiran maldir. Dovme bir sanattir , bu sanati bedeniyle birlestirmek isteyenler yaptirir, gozune hos geldigi icin veya farkli sebeplerle kisaca cesaretle alakasi yok. Hem o kadar aci verici birsey degil.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazıları cesaret işi diyor sonuçta kalıcı birşey tsbiki de sadece onun için değil seven insanlar da oluyor
Ben dövme yaptırmam ama tanıdığım biri için düşünüyorum seviyor hatta supriz yapmak istiyorum ona
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir kaç yıl sonra sol göğsümden başlayan ve sol kolumu kaplayan bir model yaptıracağım, özentilik ya da cesaretimi kanıtlamak için değil, kendimi öyle daha iyi hissedeceğimi ve bana çok yakışacağını düşünüyorum.
Benimde bir tanıdığım var o da seviyor ona sürpriz yapacağım da bakalım
Güzel bir dövme olursa kişiye yakışan çok iyi duruyor bence
Yanı bende var 2 3 tane pişman değilim daha da yaptırmak istiyorum
Hangi bölgelerde dovmen var kolunda olanı gördüm güzelmiş ☺️
Kolumda 2 tane var bide köprücük kemigimin Biraz altında var
Ooo süper çok güzel yakışmış dövme de ☺️
Köprücük kemiğinin altındaki burdan görünmüyor ama o da güzeldir herhalde ordaki dövme ne anlamda peki?
Kardeşimin adı yazio
Anladım ne güzel ☺️ kardeşini demekki çok seviyorsun anladım 🤗🙏
Bildiğin bir dövmeci var mı hangi şehirdesin?
Sen nerede yaşıyorsun
İstanbul da
Cesaretini kanitlamak icin dovme yaptiran maldir. Dovme bir sanattir , bu sanati bedeniyle birlestirmek isteyenler yaptirir, gozune hos geldigi icin veya farkli sebeplerle kisaca cesaretle alakasi yok. Hem o kadar aci verici birsey degil.
Bazıları cesaret işi diyor sonuçta kalıcı birşey tsbiki de sadece onun için değil seven insanlar da oluyor
Ben dövme yaptırmam ama tanıdığım biri için düşünüyorum seviyor hatta supriz yapmak istiyorum ona