Güzellik & Bakım Makat Bölgesini nasıl temizlerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba bugun size bişey sormak istiyorum Makat bölgesini kesinlikle temizlemek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum[Not: jilet ile yapacağım] Makat Bölgesini nasıl temizlerim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl jiletle kuru olarak kes. yani ne jilet ıslak olsun ne orası. ben öyle yapıyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman kesikler fazla olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzerinden geçivereceksin sadece. ben ıslak olarak yapmaya üşendim hemen bitiyor zaten, tuvalette yaparsın 2 dakkada. Yorumla
SeferdenSefere_ Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl İyice köpükle poponu sonra jilete tükürdükten sonra traşla 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol Abi deniycem teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canına susamışsın 1 hafta rahat oturamazsın 😂 jilet vurma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ama jilet tek imkanım bide temizliğe dikkat eden biriyim hiç çıkmaması için ağda bile vurabilirim o derece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
jiletle kuru olarak kes. yani ne jilet ıslak olsun ne orası. ben öyle yapıyorum.
O zaman kesikler fazla olmaz mı
üzerinden geçivereceksin sadece. ben ıslak olarak yapmaya üşendim hemen bitiyor zaten, tuvalette yaparsın 2 dakkada.
İyice köpükle poponu sonra jilete tükürdükten sonra traşla
Saol Abi deniycem teşekkür ederim
Canına susamışsın 1 hafta rahat oturamazsın 😂 jilet vurma
ama jilet tek imkanım bide temizliğe dikkat eden biriyim hiç çıkmaması için ağda bile vurabilirim o derece
Lazer
Fakat Jiletle yapacağım ne yazk ki 😔
Tüy dökücü krem