Güzellik & Bakım Daha önce dövme sildiren var mı? cannas_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu dövmeyi sildiricem , daha önce sildirme işlemi değil de üstüne dövme yaptırmıştım falan, lazer ile oluyormuş ama zararlı diyolar birde yaptıranlar iz kalmaması için krem falan kullandınız mı ya? Daha önce dövme sildiren var mı? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 399 cevap paylaştı. Umarım bilgili arkadaşlar fikirlerini güzel ifade ederler 1 0 Yorumla
Mıho123 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Ne yazıyor ki orada? Daha önce sildirmişti bi arkadaşım 0 6 Yorumla cannas_ +1 yıl Tarih vardı Yorumla cannas_ +1 yıl Nasıl sildirdi Yorumla Mıho123 +1 yıl sevgili tarihi falansa keşke hiç yaptırmasaydın Okunmuyor bende Neyse ama çok sıkıntı sildirmek Arkadaşım öyle diyordu hatta yarıda bıraktı diye biliyorum Yorumla cannas_ +1 yıl Evet birde tek seans olmuyor üstüne tarih okunmasın diye tekrar dövme yaptırdım ama o da kararlı duruyor yani pek hoş değil Yorumla Mıho123 +1 yıl Her seans ücretli Bide hep bi şeyler sürüyordu, canı acıyordu Ama sanırsam yine de iz kalıyormuş herhalde. Kırmızı kırmızı oluyordu orası hepEn son bıraktığını, daha da gitmediğini söylemişti Yorumla cannas_ +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Sildirmek yerine üzerine başka düşündün mü? Çünkü silinmesi maliyetli olduğu kadar can yakıcı... 0 0 Yorumla
ÇekiciGirl35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl bende Atatürk imzası düşünüyordum bayılıyorum😌 1 0 Yorumla
selim4648 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 46% +1 yıl Bn hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum 1 0 Yorumla
busenisaaa Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Lazerle siliniyor çok az belli belirsiz iz kalıyor 0 0 Yorumla
ErayXAhmet Takip Et Xper 6 Yaş: 83 , eic 94% +1 yıl Evet penis yaptırmıştım bir adet suratıma 0 0 Yorumla
emrelerrr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Çok değil üç seans en fazla siliyorlar 0 2 Yorumla cannas_ +1 yıl Daha fazla diye biliyorum Yorumla emrelerrr +1 yıl Değişiyor dövmeye göre Yorumla
KukLaderleR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl İz kalıyor 0 2 Yorumla cannas_ +1 yıl Sildirdin mi Yorumla KukLaderleR +1 yıl Kuzenim sildir di Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Umarım bilgili arkadaşlar fikirlerini güzel ifade ederler
Ne yazıyor ki orada? Daha önce sildirmişti bi arkadaşım
Tarih vardı
Nasıl sildirdi
sevgili tarihi falansa keşke hiç yaptırmasaydın
Okunmuyor bende
Neyse ama çok sıkıntı sildirmek
Arkadaşım öyle diyordu hatta yarıda bıraktı diye biliyorum
Evet birde tek seans olmuyor üstüne tarih okunmasın diye tekrar dövme yaptırdım ama o da kararlı duruyor yani pek hoş değil
Her seans ücretli
Bide hep bi şeyler sürüyordu, canı acıyordu
Ama sanırsam yine de iz kalıyormuş herhalde. Kırmızı kırmızı oluyordu orası hep
En son bıraktığını, daha da gitmediğini söylemişti
Anladım teşekkürler
Sildirmek yerine üzerine başka düşündün mü? Çünkü silinmesi maliyetli olduğu kadar can yakıcı...
bende Atatürk imzası düşünüyordum bayılıyorum😌
Bn hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum
Lazerle siliniyor çok az belli belirsiz iz kalıyor
Evet penis yaptırmıştım bir adet suratıma
Çok değil üç seans en fazla siliyorlar
Daha fazla diye biliyorum
Değişiyor dövmeye göre
İz kalıyor
Sildirdin mi
Kuzenim sildir di