Arkadaşlar merhaba. Kolumda büyükçe bir isim yazıyor ve 4-5 seans oldu lazere gidiyorum daha önceden sildirme işlemi yapan arkadaş var mı? Bugün tekrar seansa gittim şu an kolum böyle.
Şok geçirdim kolunda kocaman Volkan yazıyor resmen her neyse profesyonel yapılmış dövmeleri uzun seanslar sonrasında silebildiklerini doktorlar söylüyor ama ben bilmiyorum çok para dökersin ama en sonunda yine bir iz kalır tam olarak yok edemezsin diye düşünüyorum. Allah uzun ömür versin Volkan
Lazerle deri altına yakma yaptığı icin yaralar oluşuyor belli bir seans sonunda dövme Yok denecek kadar azalıyor ama güneş tanığı şeklinde kalanlarda oluyormus senin ki daha kabuk atmamıs
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ize razıyım yeterki silinsin. Umutluyum silinceğine dair
Silinir cok büyük bir iz kalmıyor sildirdigin yerde doktor vardır illaki lazer epilasyon yapan yerler siliyor yinede bir görün doktora sağlığın icin deri altında toplamasını bir göster
Toplanan kan pıhtısı olabilir merhem yazabilir enfeksiyon riski azdır ama yinede kişiden kişiye göre değişir sen git göster sonra rahat rahat sildir bir daha sadece çocuğunun ismini yazdır başka kimseye gerek Yok ben bile öyle bir ismi kapatırken neler çektim
Kıskanması normal adama da hak veriyorum şimdi hatunun kolunda öyle bir isim olsa olay çıkar bide nişanlım ayrı bir vaka silinir dert etme eniştede silinince unutur gider 😁
Kötüymüş ya düşman basına düşman basına aman aman ufak bişeyleri anlarımda o kadar büyük Yok ben işgillenirim valla ya 😁 Allah kimseye vermesin hatunun kolunda bak düşüncesi bile kötü ben bile olanı kapattırdım ki görünmesin diye senede bir kat attırıyorum 😁😁
Çok kötü olmuş keşke üstüne başka bişey yaptırsaydın hem bu kadar acı çekmezdin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha önce açıklamasını yapmıştım. Kardeşimin adını yazdırdım 4 sene oldu. Şu an nişanlıyım ve tesettürlü bir bayanım. Nişanlım ailesinin dövme görmemesini istedi mecbur kaldım bir nevi.
pardon? ne mal oldugun belli olmasın diye gizli olmayi tercih etmissin sen resmi gec adın bile belli değil yaptırıp da gizlenmek ne neden korkuyorsunn da gizleniyosunn o kadar hakareti kaldiramicagin icin mi sende haklisin ya
En İyi Cevaplar