Güzellik & Bakım Göz altı damarları nasıl yok edilir, işe yarayan bir krem var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Morluk yok gibi ama yeşil ve kılcal damarlar var gözaltlarımda ve bazen daha belirgin oluyor, bildiğiniz faydalı krem var mı yok edecek? Güncellemeler+1 yıl Yok mu öneri? Göz altı damarları nasıl yok edilir, işe yarayan bir krem var mı? Cevapla İş Soruları Krem Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
taykayko Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Yüzün buz mavisi gibi beyaz mi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı beyazımdır, güneş alerjimde var ve daha bir sürü cilt alerjim var, çabuk kızarırım ama buz mavisi beyazını anlayamadım? Yorumla taykayko +1 yıl E ne güzel kızım isye tertemiz Akça pakca o damarlar bebeklerde ancak gözükür Yorumla Soran +1 yıl Göz altında hoş durmuyor ki vampir gibi Yorumla taykayko +1 yıl Valla görmedim ama beyaz ve dediğin gibi kılcal damar belli oluyorsa çok iyi Yorumla Soran +1 yıl Bunu beğenen ilk kişisin sanırım :D Yorumla taykayko +1 yıl Ben beyaz çok severim böyle hep yikamassin gibi akça pakca Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüzün buz mavisi gibi beyaz mi
Aşırı beyazımdır, güneş alerjimde var ve daha bir sürü cilt alerjim var, çabuk kızarırım ama buz mavisi beyazını anlayamadım?
E ne güzel kızım isye tertemiz Akça pakca o damarlar bebeklerde ancak gözükür
Göz altında hoş durmuyor ki vampir gibi
Valla görmedim ama beyaz ve dediğin gibi kılcal damar belli oluyorsa çok iyi
Bunu beğenen ilk kişisin sanırım :D
Ben beyaz çok severim böyle hep yikamassin gibi akça pakca
Anladım