Bahsettiğim şey öyle her yerini şişirmek değil Yani menun olmadığı bir iki yerini yapmak gibi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer gerçekten bir sorun varsa tek bir yerini yaptırdıysa burun vs bir sorun olmaz Ecenaz Üçer var Enes Baturun yanında mesela kız zaten küçük vücut filan yok memelerini yaptırmış çok büyümüş gibi gereksiz bir şey bu kendini seksi göstermeye çalışıyor küçücük vücuduyla
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde en çok burun ile kendilerini belli ediyorlar. Hani, orijinallik değil de yapay olup örneğini her yerde görebileceğimiz türden burunlardan bahsediyorum. Böyle anlarda sadece estetik öncesi nasıl bir yüz yapısı vardı diye birkaç saniyeliğine düşündüğüm oluyor.
Ama bunun haricinde fazla takılmıyorum. Herkesin kendi tercihi sonuçta.00 Yorumla
Erkeklere güzel olsun yeter, estetiğe falan bakmazlar onlar.
10 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. Erkekler, kızların bu kadar güzel görünmek için harcadığı çabayla ilgilenmezler.
Bir kadının makyaj estetik giyim kuşam sayesinde güzel olduklarını bilseler dahi onlar için sonuç önemlidir nasıl göründüğü önemlidir işin teferruat kısmıyla pek ilgilenmezler..10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
42Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. doğallık derler ama estetikliye dibi düşer🙃
52 Yorumla- +1 yıl
estetik iyidir
+1 yılSırdan insanlar için göz doyurur ama ruhu aç olan insanın pek şeyinde olacağını sanmıyorum.

00 YorumlaEğer çok rahatsız olmussa burnunu kaşını gözünü yaparda silikona yaklaşımım farklı.
Yabancı madde ellemek veya öpmek istesek gider sisme bebek alıriz. Realistik mankenler var. Dert yok tasa yok, dirdir yok, trip yok, kapris yok. Yokta yok.
Biz kadınların bu kadar gıcık taraflarına neden tahammul ediyoz?
Bir silikonu öpmek için mi😀😀😀020 Yorumla- +1 yıl
Neden peki neden tahammül edionuz?
- +1 yıl
E peki silikon olmayınca et parçası olunca ne değişiyo bi et parçası içinmi tahammül ediyorsun
- +1 yıl
Ayrıca siz erkekler kendinizi kandırabilirsiniz ama akıllı birini asla. Nerde şişme memeler kalçalar ona tav olursunuz bu sizin suçunuzda sayılmaz iç gudunuz böyle tanrı sizi dickinize sahip cikamyacak kadar aciz ve kadına düşkün yaratti:)
- +1 yıl
Ee travestiler neden arttı saniyorsun biliyorlar çünkü erkeklerin 200 gram için neleri feda edebileceklerini:)
- +1 yıl
@NahmureAltinsik travestide 250 gram yok ki!
Yahu bilmiyosun bazı seyleri.
Travestiler kestirmiyor. Onlara giden pasif sayisi aktif sayisinin 10 katı. Kendini sey ettirmeye gidiyor bircogu.
Gizli pasifler hep musterileri. Tek tük onlari sey etmeye giden erkek oluyor. Onlarda ya ucuz diye ya da sapikkiklarindan. - +1 yıl
Bilmiyordum bu iğrenç şeyi saol dostum
- +1 yıl
@Selensudeee annesini ailesini bırakip koca siddetine maruz kalan biz degil kadinlar. Mademki et önemli değil penis degilde patlicanla idare etsinlerde siddete maruz kalmasinlar. Onu anlatmak istedim yavrucum. Yahu ben buraya nerden geldim. Normalde sitenin genelinde yokum. Bu soruyu nerden gördüm buraya nerden geldim😀
- +1 yıl
Ha yani şiddet uygulayan adamda suç yok yine şiddet gören kadın suçlu evlendiği için öylemi?
- +1 yıl
O zaman kimse evlenmesn aqq ayrıca hiçbi kadının sizin gibi bi et parçası için evlendiğini sanmıyorum ya gerçekten seviyodur ya da parası için evleniyordur
- +1 yıl
Doğru kişiyi seçmek bu yüzden önemli. Her kadının hayatından illa ki o tür kaba siddete meyilli ruh hastası erkekler gecmistir. Illa evli olmak gerekmiyor bunu yaşamak için.
- +1 yıl
Allah aşkına patlıcan ne ya şu tabirleri kullanmayın nimetten soğutmayın insanı. Ayrıca kadınlar duygusallığa önem verir napalim patlıcan ile mı öpüşüp sarılıp uyuyalım? Bi insanın yerini tutar mı. Gogusunde uyuyp kalbinin sesini duyamazsın patlıcanın ayrıca kadınlar bencik değil çoğu erkeğin aksine zevk almak kadar vermek mutlu etmek isterler sevdikleri kişiyi. Yanı bu dediğin arkadaş edinmeyin onun yerine duvarlar dertlesin konusun ile aynı sey
- +1 yıl
Çoğu kadın ztn kompleks yapıp yapıyor bazı erkekler düz tahta diye dalga gecmese ii
burnum estetik, eski sevgilime dememiştim kendi kendine fark etti çok şaşırdı ve güldü eski burnumu gormek istedi garip tepkiler vermedi normal karsıladı
04 YorumlaHerkes guzel olmayı, güzellesmeyi hakeder. Bunun için estetik gerekiyorsa yapmalı. Kim ne diyecek diye düşüne düşüne kendi hayatımızı onların istediği gibi yaşıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılÇok severler yapay sarı sar yapay got yapay meme yapay mavi gözler şişirilmiş balon dudaklar bol makyaj yapma burun vs... bunlar erkeklerin en sevdiği şeylerdir inan. Hepsi doğal doğal der ama yalan.
10 YorumlaDoğallık önemlidir benim için. İnsan eğer kalpten severse, kızın kepçe kullağına, kemerli burnuna, sönük dudaklarına vb. Şeylerine bakmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim manita vardı burnu estetikli o haliyle bana mesaj atsa umursamazdım burnu yaptırınca yüzüde değiştirmiş hani güzellesmis ama aklıma geliyordu arada yarin bir gün çocuklarımız olsa burnu ona çekse falan kötü hissettim yani
21 Yorumla- +1 yıl
Istemedign ot burnunun dibinde biter
+1 yılEstetikli kızlara neden hep önyargılı yaklaşırlar anlamam. Bi insan bir yerinden rahatsız oluyoda gitsin yaptırsın eğer daha iyi hissedecekse. Parası sizin cebinizden mi cikiyo.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılBurun yapısı cidden aşırı kötü duran kişiye bir şey diyemiyorum yani belki burun sorun olmaz onun dışındaki her türlü estetiğe karşıyım ve doğallık iyidir diyorum.
00 Yorumla benim eski bir sevgilim modifiyeliymiş burnu çenesi falan. eski fotoğraflarını görene kadar hiçbir şey düşünmemiştim :D
02 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için güzel olabilir , ama ilerideki çocuğum için hiç te iyi bir durum değil.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılEstetik yaptırmanın sonuçları😀
00 Yorumla Estetikli olanlara sadece bakarım hiç etkilenmem ilgimi çekmez tek kabul edeceğim ameliyat burun çok rahatsız ediyorsa olsun ama geri kalan botoks gençleşmek falan filan uzak dursun öcü gibiler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişi kendisini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaptırsın. Abartılı olmadığı sürece erkeklerin hoşuna gittikleri ortada bence de hoşlar. Ama karakteristik özelliği olan farklı bir kızı tercih ederler. Estetik insanları tek tip yapar oldu
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli değil karşı taraf yaparsa daha mutlu olacagini dusunuyorsa yaptırabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Salla gitsin bişey olmaz dediğim gibi benim için önemli değil hatta hiç soylemeyebilirde umrumda olmaz tabi bu benim görüşüm 👍
- +1 yıl
Ben Türkiye'de ki standart bir erkeğim hatta bazılarının hoşuna bile gider. Çocukların çirkin olması diye bişey yok kimse çirkin değil aslında ama bakimsizlar
abartı olmadan olursa güzel duruyor aquafilling yöntemi daha iyi
10 Yorumla
+1 yılGüzel olsn yeter isterse bastan asagi estetik olsn sonra cocklari cirkn oldnda sasirmasn
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Orjinal kasa kaldi mi ki? Hepsi modifiyeli sahin gibi estetik delisi.
10 YorumlaErkekler me istediklerini kendi de bilmiyor ki 😂 doğal olsun derler ama instagramda estetik küpü kızlara yürürler
00 Yorumla
+1 yılGüzel bakarlar
Güzel güzel takarlar
Sonra sade birini ararlar00 Yorumlaherkesin kendi tercihi yapabilir, baksana millet kalça göğüs bile yaptırıyor
00 Yorumla
+1 yılDoğal güzellik önemli tabi ama bence ufak dokunuşlarla hayır demezler
00 Yorumla
+1 yılKendi vücudu, kendi kararı...
Banane... Kimene... Kendisi bilir. Nötr'm00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 609 cevap paylaştı. ben karşıyım bu tip oluşumlara
kabul etmezdim lakin benden önce yaptırmışsa yapacak bir şey yok00 Yorumla
+1 yılTabiki de beğenmedigi yerlerini estetik yaptırabilir ama doğal güzellik kadar olmuyor.
00 YorumlaÇok takılmıyorum o ayrıntılara. Karakteri sağlam olsun da nasıl olursa olsun.
00 Yorumla
+1 yılSahte hesap açmakla bir benim için estetik. Dolandırılmakla aynı :D
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal. İnsanlar kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalı.
112 Yorumla- +1 yıl
Evet söylerse daha hoş olur. Sevgimin değişeceğini düşünmesin
- +1 yıl
Utanılacak olan nedir? Yani özel bölgeler falan mıdır?
- +1 yıl
Hayır ya özel bölge değil. mesela benim kulağım biraz acik onu yapmak istyorum ama bunu evleneceğim adama söylemek istemiyorum utandigim için. yoksa kandırmak değil. bi yandan dürüst de olsun istyorum. Şimdi çocuklarımınki olursa e diyecek bu kime çekti. ama ben nasıl söylerim bilmiyorum ki
- +1 yıl
Ah güzel insan bunun ayıbı yok utanma asla :) Gerçeği söylemelisin
- +1 yıl
Başarabilirsin :)
- +1 yıl
O senin evleneceğin adam belki de. Herşeyinizi bilmek en doğal hakkınız
- +1 yıl
Herşeyin hayırlısı olsun hakkında
Gizli Üye(30-35)+1 yılEstetik yerinde abartilmadan yapıldıysa gayet güzel duruyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDengeli birisidir. Farkindadir. Ama takıntılı biridir. Bence.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek estetikli kızları daha bakımlı ve farklı bulur. Ama lafa gelince doğal olsun isterler. Çünkü yanındaki kızın bakımlı ve dikkat çekici olması çoğunun hoşlarına gitmez.
00 Yorumla
+1 yılBence bir insanın en güzel hali en doğal halidir. Estetik ile belki yüzünü güzelleştirebilir insan ama güzellik ne yüzden gelir ne de gözden. Güzelik kalpten gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğal olsun derler ama estetikli severler. Ne istediğini bilmiyor bazıları
00 Yorumla
+1 yılBu kiz estetiksiz de çok güzeldi, zaten estetiksiz unlu oldu. Su anda da cok degismemis yani zayiflamanin etkisi de var.
00 Yorumla
+1 yıldudakları balon gibi şişirtenlere uyuz olurum saksoyu işi bılıosanız küçük dudakla da yaparsınız a. m. q
00 Yorumla
+1 yılDoğallık herzaman daha güzeldir
10 Yorumla
+1 yılbazıları fark etmiyo bile
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 807 cevap paylaştı. ben doğallıktan yana birisiyim
00 Yorumla
+1 yılDoğal hal en sevdiğim 😅
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılÇok estetik gerçekten kötü duruyor ve belli oluyor
00 Yorumla
+1 yılHerkes yapabilir bence normal
00 Yorumla
+1 yılEstetiksiz kaldi mi 🤷🏽♂️
00 Yorumla
+1 yılYapabilir. Bundan bize ne ki?
00 Yorumla
+1 yılAbartılı değilse bir sorun yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Sorun yok bence
Tıbbi bir gereklilikse iyi
02 YorumlaPek olumlu bakmıyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapay görüyorlardır
20 Yorumla Nereler?
01 Yorumlaİnsanlıktan çıkmıyorsa olabilir 😁
00 Yorumla
+1 yılIticiler
10 Yorumla
+1 yılGüzel olsun yeter onlara
11 Yorumla- +1 yıl
kezban bile olsa estetikli severiç
+1 yılPlastik güzel derim
Bir de narsist00 Yorumla
+1 yılSoğuk
00 YorumlaGacıya bak taş gibi😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 662 cevap paylaştı. Olabilir bence
00 Yorumla
+1 yılÇirkin betty olsa bile
Doğal olsun00 Yorumla
+1 yılDoğallık daha güzel.
02 Yorumla- +1 yıl
Kalsın, burnu da büyük kalsın, gamzesi de olmasın dudağı da şişkin olmasın yani botokslu, çirkin kızlarla konuşurdum ama bilemezdim içlerinin ne kadar kötü olduğunu, güzel kızlara hiç ilgim olmadı, hep normal olanları denedim onlar da olmadı galiba güzel de denemeliydim. Ama eşim normal biri de olabilir vede her insanın güzellik anlayışı farklıdır. Benin de öyle seninde, sen sırf normal ya da çirkin diye bir erkek ile düşünürmüsün. Ben karaktere önem veriyorum olmuyor.
+1 yılKişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılBence gerek yok
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?