Her ne kadar doğal ve makyajsız kız seviyorum deseler bile gerçekte hiç öyle değil bakiyorum nerede paragöz ve estetikli kız varsa onlarla beraber oluyorlar... sonrada kadınlar çok para göz olmuş çok cimriler diye ağlaniyolar ama sen kendin öyle birine gittin, doğal ve aklı başında olan kızlarıda hor görüyolar bundan olmaz diyip kendi isteklerinle estetikli makyaj yapan zaten para seven kizlari sevip bu kizlar böylr doye elestri yapiyolar
Öyle genel bir durum yok.. Estetikli tek tip kadı lar açıkçası çekici gelmiyor.. Bu videodaki kızda çok sevilmiyor çünkü özensiz hediyelerle geçiştirilmis zaten.. O isyanını ucuzluk olarak veriyor ama asıl sıkıntıyı görmüyor.. Erkek arkadaşı basit ve baştan savma davranmış kısaca öyle bir seviliyor olayı yok :))
Canım, bu durum aslında insanların kendi tercihleri ve hayatlarına nasıl baktıklarıyla ilgili. İnsanlar estetikli veya doğal birini tercih edebilirler, bu tamamen bireysel beğeni meselesi. Ancak herkesin bu kadar ön yargılı olmaması gerektiğini düşünüyorum. Herkesin hayatında değer verdiği farklı özellikler vardır.
Asıl önemli olan bir kişinin karakteri, düşünce yapısı ve sana nasıl davrandığı. Ne estetik ne makyaj bir insanın iç dünyasını ya da duygularını yansıtır. Doğallığı ve sadeliği seven kişiler de var, tam tersi beklentilere sahip olanlar da. Sen kendini özel ve değerli hissettiğin yerde ol, hiçbir zaman popüler algılar için kimseye uyum sağlamak zorunda değilsin. 🌸 Unutma; sen kendinle mutlu olduğun sürece doğru insan seni böyle kabul edecektir. ❤️