birsuskuncicek | Güzellik & Bakım konusunda 534 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ergence ve avrupai bize ters erkek dedign erkek gibi olur
3|4
3|1
_ΛqresiF_ | Güzellik & Bakım konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
makyaj yapan erkek dünya ahret bacımdır
5|6
2|0
xKimMiyimx | Güzellik & Bakım konusunda 349 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Feminen erkek soğuma sebebi
1|0
1|0
Acid_Queen | Güzellik & Bakım konusunda 595 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Şaka gibi. Hiç iyi bakamıyorum ben
1|1
1|0
Sinakaplan | Güzellik & Bakım konusunda 551 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Selam💫
Bu erkekler benden daha süslüler bence.😂 Özel günler dışında asla makyaj yapmam kendimi hiç rahat hissedemem bir de kazala yüzümü gözümü ellediğim zamanlarda oldukça fazla.
Erkeklerin makyaj yapmasına elbette sıcak bakıyorum. Herkes istediğini yapmakta özgür fakat ben makyajı erkeklerde kadınlarada yakıştırmıyorum. Doğallık en iyisi. 😊
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Erkeklerin bakımlı olması güzel bir şey ama feminen ve maskülen görünüm var şimdi hormanlara göre değişiyor hatta bu. Hetero bir kadın olarak maskülen görünüm hoşuma gidiyor. O yüzden pek hoş bulduğum söylenemez. Eskiden erkeklerin de makyaj yapması normalmiş yüksek sosyetede falan. Makyaj yapmayı seven erkekler yapsın tabi de, maskülen görünüşü bozmasınlar ya :/ Kadınların da maskülen görünüşü hoş durmuyor hiç. Elbette hiçbir insan bu yüzden hakarete vs uğramamalı. Mesela bazı kadınlar feminen görünüşü reddedip bıyık vs. bırakıyor. Ya şimdi göz var nizam var aşırı kötü görünüyor bu. Ama hakaret etmek de çok yanlış sonuçta o da öyle yapmak istemiş.
Kızlar nasıl yapıyorsa onların da hakkı var makyaj yapmaya abartmadıkları sürece ama ben abartılı makyaj yani kırmızı ruj sürüp eyeliner çeken biriyle birlikte olmam
Yanı tabikide hoş gelmiyor ama onlarda normal erkek değil erkek görünümlü kadın hormonu taşıyan bireyler bu da doğuştan gelen bir şey kendi ellerinde değil o yüzden küçümsemek ya da kötü söz söylemek yerine saygı duymak lazım diye düşünüyorum.
Kız gibi buluyorum ve bakmıyorum bile. .. Benden uzak Allah'a yakın. Ha yüzünde yara vardır ne bileyim çok kötü görünen bişey vardır hafif fondöten ile kapatır. Ama ben full kız gibi ruj, rimel süren ya da kız gibi takılan erkeğe erkek demem.
1|0
0|0
redflowers008 | Güzellik & Bakım konusunda 148 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Henüz buna hazır olduğumuzu zannetmiyorum ancak fazla belli olmayan; fondoten, kapatıcı, göz kalemi, kaş kalemi gibi makyaj malzemelerini erkekler de kullanabilir tabiki.
2|0
0|0
THATMAN | Güzellik & Bakım konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Kesinlikle hoş karşılamıyorum. Erkekler kadınlaştı ve cinsiyet problemi oluştu gibi hissediyorum ağzını yaya yaya konusmalarina alisamamisken birde makyaj çıktı başımıza
2|1
1|0
aleyna_yaz | Güzellik & Bakım konusunda 152 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Gayet normal. Ben makyaj ürünlerimi de bazen erkek satıcılardan alırım. Onlar da kullanır hep ve nasıl doğru kullandığını da gösterirler. Bence kadınlardan bile daha iyi olanı var.
1|0
0|0
pişmanoladam | Güzellik & Bakım konusunda 88 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Güney Kore de erkeklere özel makyaj malzemeleri var ve ben çok yakışırıyorum abartı olmaması şartıyla. Saygı duyarım.
2|0
0|0
Blodymarryy | Güzellik & Bakım konusunda 76 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
İşin lgbt boyutu tartisilabilir ama makyaj tonları cok guzel seçilmiş. Mürdüm rengi ruj harika olmuş siyahi tene.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
9851Bu erkekler benden daha süslüler bence.😂
Özel günler dışında asla makyaj yapmam kendimi hiç rahat hissedemem bir de kazala yüzümü gözümü ellediğim zamanlarda oldukça fazla.
Erkeklerin makyaj yapmasına elbette sıcak bakıyorum. Herkes istediğini yapmakta özgür fakat ben makyajı erkeklerde kadınlarada yakıştırmıyorum. Doğallık en iyisi. 😊
Erkekler kadınlaştı ve cinsiyet problemi oluştu gibi hissediyorum ağzını yaya yaya konusmalarina alisamamisken birde makyaj çıktı başımıza