İsteyen yapabilir elbette ama ben erkeğin makyaj yapmasına pek de sıcak bakmıyorum. Yakıştığını düşünmüyorum. 🙄 Görsellere de bakınca, çekicilikten çok itici geldi diyebilirim. Aslında genel olarak makyaj malzemelerinin varlığını da sorgulamıyor değilim. Her insanın doğal halini seviyorum. 😊
Bu erkekler benden daha süslüler bence.😂 Özel günler dışında asla makyaj yapmam kendimi hiç rahat hissedemem bir de kazala yüzümü gözümü ellediğim zamanlarda oldukça fazla.
Erkeklerin makyaj yapmasına elbette sıcak bakıyorum. Herkes istediğini yapmakta özgür fakat ben makyajı erkeklerde kadınlarada yakıştırmıyorum. Doğallık en iyisi. 😊
Merhabalar :) Makyaj yapan erkekler bence çok tatlı ya da çok çekici oluyor. Özellikle markaların çekimleri için kamera karşısına geçen modeller harika oluyor. Herkes istediğini yapmalı diye düşünüyorum. Hatta erkekler bazen biz kadınlardan çok daha iyi makyaj yapıyorlar :) Bence bizlere de sırlarını vermeliler.
Antik Mısır'da yaparlardı zaten ama günümüzde yapanlara hoş olmayan sözcükler kullanıyorlar. Gerek yok hem makyaj kadınlara daha çok yakışıyor. Erkek dediğin sakallı, kıllı, yara izli olur, makyaj bozar :D
Erkeklerin bakımlı olması güzel bir şey ama feminen ve maskülen görünüm var şimdi hormanlara göre değişiyor hatta bu. Hetero bir kadın olarak maskülen görünüm hoşuma gidiyor. O yüzden pek hoş bulduğum söylenemez. Eskiden erkeklerin de makyaj yapması normalmiş yüksek sosyetede falan. Makyaj yapmayı seven erkekler yapsın tabi de, maskülen görünüşü bozmasınlar ya :/ Kadınların da maskülen görünüşü hoş durmuyor hiç. Elbette hiçbir insan bu yüzden hakarete vs uğramamalı. Mesela bazı kadınlar feminen görünüşü reddedip bıyık vs. bırakıyor. Ya şimdi göz var nizam var aşırı kötü görünüyor bu. Ama hakaret etmek de çok yanlış sonuçta o da öyle yapmak istemiş.
Kızlar nasıl yapıyorsa onların da hakkı var makyaj yapmaya abartmadıkları sürece ama ben abartılı makyaj yani kırmızı ruj sürüp eyeliner çeken biriyle birlikte olmam
Henüz buna hazır olduğumuzu zannetmiyorum ancak fazla belli olmayan; fondoten, kapatıcı, göz kalemi, kaş kalemi gibi makyaj malzemelerini erkekler de kullanabilir tabiki.
Yanı tabikide hoş gelmiyor ama onlarda normal erkek değil erkek görünümlü kadın hormonu taşıyan bireyler bu da doğuştan gelen bir şey kendi ellerinde değil o yüzden küçümsemek ya da kötü söz söylemek yerine saygı duymak lazım diye düşünüyorum.
Kız gibi buluyorum ve bakmıyorum bile. .. Benden uzak Allah'a yakın. Ha yüzünde yara vardır ne bileyim çok kötü görünen bişey vardır hafif fondöten ile kapatır. Ama ben full kız gibi ruj, rimel süren ya da kız gibi takılan erkeğe erkek demem.
Kesinlikle hoş karşılamıyorum. Erkekler kadınlaştı ve cinsiyet problemi oluştu gibi hissediyorum ağzını yaya yaya konusmalarina alisamamisken birde makyaj çıktı başımıza
Bugünleri de gördüğümüze göre artık bu da yaygınlaşıp belki bir süre sonra ülkemize de uğrayacak demektir. Ne diyeyim, isteyen istediğini yapar ve bize laf düşmez...
Gayet normal. Ben makyaj ürünlerimi de bazen erkek satıcılardan alırım. Onlar da kullanır hep ve nasıl doğru kullandığını da gösterirler. Bence kadınlardan bile daha iyi olanı var.
Elimde olmadan çok beğeniyorum. Hele eyeliner çekiyorsa çok hoşuma gidiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
erkek makyajın bi ölçüsü var belli olmuyucak şekilde bb krem sürebilir dudakları için parlatıcı veya dudak rengine yakın sürebilir. ama kız gibi makyaj yaparsa kötü oluyo.