Güzellik & Bakım Sakalının bir kısmı kızıl olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çenemin etrafı turuncu sarı kızıl kırmızı ne renk ararsan var. Sebebi nedir bilginiz var mı?(Bu arada esmerim beyaza yakın bi tenim var. Güncellemeler+1 yıl Hahahaha beni tarif ediyorsun ama😂 Güncellemeler+1 yıl Güncel Sakalının bir kısmı kızıl olan var mı? Cevapla Nedir Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim iki abiminde anlamadığımız bir şekilde kızıl turuncluk var 😀😀😀acaba abim sen misin bu soruyu soran 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha bilememm Yorumla Soran +1 yıl Abinler normalde esmer mi peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saç sakal siyah buğday ten beyaz gibi felan da değilsindir yia abim pubg oynuyor şu an 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah beni tarif ediyorsun ama şu an 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂değilsindir ya Yorumla Soran +1 yıl Değilimdir değilimdir😂 Yorumla Soran +1 yıl Yani umarım😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç kardessiniz söyle anlarım zaten 😀 Yorumla Soran +1 yıl Söylemeem😂 ya sen cidden kardeşimsen 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel öğrenecez işte 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın bakayım sen😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 17? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır jjdmcxkelxkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Ha iyi ahhahaha Yorumla Soran +1 yıl Ben de 19yaşındayım zaten ne kardeşi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkizim?😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hhabahaha yok artık😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Neden illa kardeşin olmak zorundayım aaa belki arkadaşınım?😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bazısının oluyo öyle generiktir belki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet genetikte olabilir ama saçım sakalım siyah olunca bi garip geliyor 😀 Yorumla merakettimmişte +1 yıl bence garip değil :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim iki abiminde anlamadığımız bir şekilde kızıl turuncluk var 😀😀😀acaba abim sen misin bu soruyu soran
Hahahahaha bilememm
Abinler normalde esmer mi peki?
Saç sakal siyah buğday ten beyaz gibi felan da değilsindir yia abim pubg oynuyor şu an 😀😀
Hahahah beni tarif ediyorsun ama şu an 😂😂
😂😂😂değilsindir ya
Değilimdir değilimdir😂
Yani umarım😂
Kaç kardessiniz söyle anlarım zaten 😀
Söylemeem😂 ya sen cidden kardeşimsen 😂😂
Ne güzel öğrenecez işte 😀
Kaç yaşındasın bakayım sen😂😂
17?
Hayır jjdmcxkelxkd
19 yaşındayım
Ha iyi ahhahaha