Damarlanmayı kadına yakıştırmıyorum ama bunun için aylarca çabalayan var. Öyle sallanan yağlı vücutlar da hoş değil tabii. İşin özü: hiçbir şeyi abartmamak lazım 🙂
Kadın vücudu: baklavalı ve kaslı mı, kıvrımlı ve narin mi olmalı?
-One diyo? -Efendim aslında ilgimizi çekmeyen bir soru, -İlgini çekmiyordu niye girip yazdın, ne sormuş oku şunu, -Efendim soru aynen şöyle, kaslı kadımı yoksa, kassız narin ve kıvrımlı vücuda sahip kadın mı, diyorum demiş, -Hımm anladım, yani haklısın aslında bize göre bir soru değil ama yine de cvp vermemek ayıp olur, yani en azından bana göre kaslı kadın, erkekten kadına dönüşen kadına benzer, bu konuda senin fikrin ne bilmiyorum, -Valla efendim al benden de o kadar bana görede öyledir...
Konu fiziksel olgular olunca ben, Kadının yumuşak tenini zayıf olmasını, narin olmasını ve sıcaklığını seviyorum. Yani sıfır beden, atletik ve üst sınır kum saati vücut tipleri begendiğim vucud tipleri.
Diğerleri için asla demiyorum ama henüz hoşlandığım olmadı.
Ah kesinlikle kıvrimli narin olmalı. Şu balon gibi şişirilmiş kaslar erkeklerde bile itici dururken bi kadında itici durmaması sizce de imkansız değil mi ya?