Güzellik & Bakım Kemikli çeneli erkekler çok çekici değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yalnız değilmişim sevindim 😂 herkes düşüyormuş Kemikli çeneli erkekler çok çekici değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Zevkler ve renkler tartışılmaz bir gerçek gadası 1 0 Yorumla
LilaKansiz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bilmiyorum artik ya cekici olsun olmasin cok dikkat etmiyorum terk edildigimden beri sonucta askerden gelmesini bekleyen bendim ama o gitti cok sevmiyorum karsi cinsi genel olarak. 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet ama abartili olan orantisiz duruyor mesela bunu begenmedim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu mu abartı yav he Yorumla AltınYaprakS +1 yıl He bu abarti yav he. Yorumla
Nebilimk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bu arada çene kemiği herkes de var. Seksi görünmelerini sağlayan çene kası ve yağ oranının düşük olması 0 0 Yorumla
DePiew Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Sizin gözünüzde her türlü erkek çekici abazlar sizi 0 5 Yorumla LilaKansiz +1 yıl haykirdim fbguhsizfjk degil ya Yorumla DePiew +1 yıl Hep siz bize diyonuz fırsat varken diyim dedim ldldlx Yorumla LilaKansiz +1 yıl iyi dedin var oyle kizlar gjncknhcjk Yorumla DePiew +1 yıl Evet oldukça sksksk Yorumla DePiew +1 yıl Bak bak nasıl eksiliyor mk abazaları dksksks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zevkler ve renkler tartışılmaz bir gerçek gadası
bilmiyorum artik ya cekici olsun olmasin cok dikkat etmiyorum terk edildigimden beri sonucta askerden gelmesini bekleyen bendim ama o gitti cok sevmiyorum karsi cinsi genel olarak.
Evet ama abartili olan orantisiz duruyor mesela bunu begenmedim.
Bu mu abartı yav he
He bu abarti yav he.
Mandibulasini yedigim
Bu arada çene kemiği herkes de var. Seksi görünmelerini sağlayan çene kası ve yağ oranının düşük olması
kesinlikle çok çekiciler
Sizin gözünüzde her türlü erkek çekici abazlar sizi
haykirdim fbguhsizfjk degil ya
Hep siz bize diyonuz fırsat varken diyim dedim ldldlx
iyi dedin var oyle kizlar gjncknhcjk
Evet oldukça sksksk
Bak bak nasıl eksiliyor mk abazaları dksksks
Diğer erkeklerin çenesi kemiksiz mi
Şuna bir kilo kemik atın da sussun.
Kesinlikle.
Evet.
öffff beee