Diğer Kaşları kalkık erkekler çoook çekici değil mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uzun zamandır dikkat ettim bu tarz kaş yapısına sahip erkekler bana acaip seksi çekici geliyo tabi doğal bir kalkıklık olucak. Böyle bir acaip oluyorum.Sizce de öyle değil mi kızlar? Kız hakkatende öyle Yok o senin abazalığın yokluktan o Kapı duvar kalbim sana yorum yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kaşları kalkık erkekler çoook çekici değil mi? Cevapla Erkek Soruları Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Berisha_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Bende cok dikkat ederim kaslara. Alinmis gibi, hafif kalkik kaslar guzel bir yuzden daha cok hosuma gider 0 0 Yorumla
Narin_Bayan Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kız öyle hakikaten media4.giphy.com/media/oPZZmqOlertYs/200w.gif 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy ne fenaaa Yorumla
patalojikvaka Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Benim kaşlarım Martı gibi..Yüzümde Mercedes arması hissi yaratıyor. :D 0 0 Yorumla
selim-aykan-34 Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl ben gibi yani demi evet bunu beğenen çok kız var gerçekten 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hmm bakim Yorumla selim-aykan-34 +1 yıl haklıyım demi Yorumla Soran +1 yıl Evet var bişeylerrr Yorumla selim-aykan-34 +1 yıl öyle de yaşlandık be canım gençliğimizde az mı çapkınlık yaptık az mı dizilerde figüranlık yaptık arka sokaklar acı hayat vs yani öyle Yorumla Soran +1 yıl 34 genç bir yaş erkek için bnce:) Yorumla selim-aykan-34 +1 yıl eeee niye suriyeli genç kızlar amca nolur camını silelimmmm diye yalvarıyorlar yalvaranlarda en az 18 20 yaşlarında açıklar mısın Yorumla Soran +1 yıl Saçlar yerinde değilse belki ama 34 gençtir yeni baba olma hatta evlenme yaşıdır bence Yorumla selim-aykan-34 +1 yıl ben babayım zaten 1 buçuk yaşında kızım var boşandım saçlarda yerinde neyse moralim bozuluyor amca deme bana sende hahahahahah Yorumla
Kebikeç Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Hiç dikkat etmediğimi fark ettim şimdi.Baktım da beğendiğim tiplere kaşları kalkık değil.. 1 0 Yorumla
cürretkar Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ulan o kaşlar ne ya planor gıbı erkek dedıgın sert bakar çatık bakar kalkık bakmaz bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ordann Yorumla cürretkar +1 yıl :) sana hadi Yorumla
içmimar06 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl sert bir görünüş katıyor tabiki ama bu paylaştığın erkekler bir tuhaf olmuş :/ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl walla ister kız olsun ister erkek olsun benim kaşlarım her iki cinsiyetede yakışır :)) 0 0 Yorumla
benaslındayoğumm Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Kalkiş iyi de burdakiler iyi degl snaki:D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence fenalar yaa:) Yorumla
çikolatacı_- Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Güvenilmez erkek tipi kaşı. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay evet en tav olduğum tip işte Yorumla
Swimfunn Takip Et Yoda Yaş: 49 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. O zaman beni fotomu görme 😏 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay hayır görmem lazım :)) Yorumla Swimfunn +1 yıl Nolamazzz 😎 Yorumla
__SavioRHero__ Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 821 cevap paylaştı. kavislimi demek istedin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kavis biraz daha kadınsı bu daha sert bir geçiş Yorumla __SavioRHero__ +1 yıl anladım :D Yorumla
Ryuzakj Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl benden bahsediyorsun :/ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen bir etkilendim bak hemen Yorumla Ryuzakj +1 yıl :D :D Yorumla
Maleyy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl aa benim kaşlarım gibi l*n :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet :) Yorumla Maleyy +1 yıl haha kaşlarım çok güzel harbidende he bide sol kaşı indirip sağ kaşı kaldırıyorum kız keserken güzel oluyor fdlkhj Yorumla Soran +1 yıl Vayy türlü akrobatlıklar o kadarına gerek yok Yorumla Maleyy +1 yıl türlü akrobatlıklar derken? kaşımı kaldırıyorum sadece amuda kalkmıyorum... Yorumla
yazsamromanolur Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Benimki hiç inmiyor😆 hghghfkjhj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seninkinin yalnış yeri kalkık sanki Yorumla yazsamromanolur +1 yıl 😊 doğru yer yanlış değil Yorumla
HayırseverŞeytan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl bunu ben 2 ay once farkettım knk =D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki bu konuda neler yaptın :) Yorumla HayırseverŞeytan +1 yıl hiçbişey knk Yorumla çikolatacı_- +1 yıl ibretlik konuşma Yorumla HayırseverŞeytan +1 yıl @çikolatacı_- =D Yorumla
DarkSideOfTheMoon Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 427 cevap paylaştı. o senin abazalığından bence. 0 0 Yorumla
barıs19904444 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl benım kaslar gıbı bak ıstersen 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ooo evet evet :) Yorumla barıs19904444 +1 yıl sevdın kesın :) Yorumla Soran +1 yıl bir hoşlandım bak Yorumla barıs19904444 +1 yıl bende bılmıyorumda bı cekıcılık var profılınde mıknatıs gıbı cektı benı buraya :) Yorumla Soran +1 yıl Gizemli ya ondan Yorumla barıs19904444 +1 yıl evet severım gızemlı kısılerı Yorumla barıs19904444 +1 yıl ıstedıgın zaman mesaj atabılırsın bana gızemı cozerız :p Yorumla
En İyi Cevaplar