AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Eşin için süslenmen makyaj yapman suç değil sevap. Eşinle bu konuyu konuş annesini uyarsın. Sende sınırlarını belirle.
Suç değil tabiki ama kaynanan çok yanlış anlamış. Kaynananla yaşıyorsan dikkat etmelisin.
Kaynanan aptal ya benim eşim olsa süslenmezse bana acaba bana aşık değilmi diye düşünğrüm ki evliyken kocasına süslenen ve mutlu eden kadın bulmakta zor zaten
Sen doğru olanı yapmışsın yapman gerekeni ister kendini becertmek için ister kocan için ikinizinde hakkı bundan doğal bişey yok kaynanan kiskanmis seni..
Eşinle özel hayatın kimi ne ilgilendirir sen de ne siye çıkartıyorum falan demişsin ki kocan o senin. O kayınpederinle bakışarak mı yapmış eşini. Asıl edepsiz o
Sakinliğini koru sen onun için değil , eşin için yapıyorsun aslında gülüp geçmesi lazım ama kıskanıyor olabilir oğluna sen istediklerini verdiğin için takma kafana
Bir kadının eşine değil yabancı erkeklere süslenmesi Uygun değildir. Tabi kayınvaliden neden böyle söyledi bilemem ama üzülmeyin her ailede böyle şeyler olabiliyor.
X kusaklarin algisi farklidir sen y kusagisin onunla senin algin ayni olmayabilir kizma kaynana ben boyle seviyorum demen yeter kocam icin susleniyorumda diyebilirsin
Suç değil kocana suslenmeyecende elin heriflerine mi suslenecen kaynana seni istemiyor da ondan yapıyor bence kocan seni pasaklı görür senden soğur bosanirsiniz diye umuyor olabilir
Kendisini ettiremediğinden kıskanıyor o seni. Boşverrr😂 kaynanalar hep böyle
Ya sanane sanane niye karışıyor sun evli adamların işine sanane koca gari
Kaynanan dangalagin tekiymis. Fazla dert etme. Sen doğru olanı yapmışsın.
İnsnaın kocasına süslenmesi neden suö olsun ne alaka?
Kaynana niyr karışıyor, karı koca arasına girilir mi?
Kaynanana Allah akıl fikir versin
Aslında çok iyi ve güzel birşey yapmışsın süslenerek kovanı özlediğini onu mutlu etmek istediğini gösterir kaynananı dinleyerek hata yapmışsın
Hala böyle insanlarımız var işte allah sabır versin sana ya kocana süslemenin ayıbımı olur kendi özeliniz
Ee bunda nevarmış ya şey ettirmesi gayet normal eşler birbirinin cinselinden faydalanmasında bir sıkıntı yokki ya
Troll olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Yaptigin iyi biseydd.. kaynanan ayri bir saygisiz mis. Ona ne senin onu nasil beklediğinden. Verseydin agzinin payini
Canin sikkinsa yaz istersen
Kendi nikahlı evli eşini arzulaman normal bişey yaşlı bunak kafası işte fazla ipleme sen saygıda kusur etme de kocanin hatri var
Kaynanan patavatsizlik etmis. Nikahli kocan ayrica kaynanan diye ona mi soracaksin ne giyeceğini?
Benim abinin eşi kaynanasına karşılık veriyor ve annem buna rağmen sesini çıkarmıyor hala. Keşke sizde aynı tepki verebilseydiniz..
o an için haklı kabahat ta gizli ibadette gizli kaynananda olda senin büyüğünün yanında yapmamalısın bence
Tabikide değil seninle kocan arasında olan bişey kocan bişey demiyorsa kaynananın konuşmaya hakkı yok
Bence suç degil , esin cok mutlu olur ayni sekikde oda bakimli olsa senin hosuna gider ama , en dogru zmaan yanliz iken
Bir kadının kocasına yapabileceği en güzel şey eşine süslemek onunla güzel dakikalar geçirmek bence harika.
Ablacım sen hatayı en başta o kaynana ile yaşamayı kabul ederken yapmışsın
Kesinlikle suç değil hala böyle kafalar, zihniyetler var ya yazık
saçmalık! asla aldırma ve böyle sessiz kalma cevabını zamanında ver üstüne çıkarlar valla
Nasıl uyuz oldum o kaynana elimde olsa yolsam saçını başını
bence haksızsın çıkarmayacaktın oğlun istedi diyecek lafı ağzına tıkayacaktın
İmkanın varsa evini ayır yaptığın en doğal şey bir yanlışın yok kaynanandan uzak durun
O eski kafa kayinvalidenin suçu keşke cikarmasaydim beya hoşuna giderdi bence
Kadında akıl olsa adresim kız eşini mutlu ediyorsun der
Asıl o edepsiz
ne suçu ya gayet normal bişy ama işte aynı evde yaşayınca kaç yıllık evlisin
Terbiyesize yaaa sanane karı koca arasındaki ilişkiden
Salak mısın sen
Kimene diyyip kestir kapat konuyu
Sen başta yanlış yapmışsın arkadaşım. Kaynanamla yaşıyorum... Neeee
Asıl edepsiz kayınvaliden, sınırını çizip ayrı eve çıkmazsan o evlilik boşanma ile sonuçlanır
hadsiz resmen. sanane diyeceksin niye çıkartıyosun ki? ona mı süslendin sanki. sinir oldum be.
Kadın diğer erkeklerden ziyade bizzat eşine süslenmesi. Buna kimsenin karışma hakkı yok
Kadın kocasına en güzel haliyle yaklaşmalı. Süslenmemesi yanlış.
Kaynananın odanda ne işi var ya haddini bilmesi lazım bence namahrem sonuçta
Tabi değildir hatta olması gerekeni yapmışsın küçük bi zaman problemi yaşamış olabilirsin bence
Bence suç değil ama ne bilim ev ici kalabaliksa ve suslenmen abartiliysa biraz garip bi durum
Kızlar nedir bu kaynanalardan çektiğimiz dediğinizi duyar gibiyim
Suç değil, Hatta doğru birşey. Kaynanan çok saçma biri. Ya kapıyı kitle aldırış etme.
Ben olsam azına sicardim onun haklısın tabi lafı keşke verseydin
bu kaynanalar niye böyle ya ona ne
Sana da kaynana da akıl sağlığı diliyorum canım.
Aklı başında kadın yaklaşımı
Kaynanan seni kiskanmis belliki
Kocana süslenme başkalarına suslen
Kaynanana Allah uzun ömür versin pis moruk demekten başka bi yol bulamıyorum
Uzun ömürlü olsun ki sürünsün tabi başına kalmadan
O evden çıkın canım siz. Yoksa evliliğiniz biter.
Karşı cıkmalısın sanane deseydin
Ona laf düşmez
Evet suçlusun hiç çıkarmayacaktın geceliğini
Asıl utanmaz olan kaynanan.
Aşırı sinir oldum evleri ayır