Güzellik & Bakım Arkadaşlar cildim böyle tavsiyesi olan var mı lütfen? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gözeneklerim büyüdü ne yapsam düzgün bir cilde sahip olamıyorum ya bıktım cilt doktoruna da gidemiyorum lekeler var sivilceler , siyah noktalar 😔 Arkadaşlar cildim böyle tavsiyesi olan var mı lütfen? Cevapla Cilt Soruları Sivilce Soruları Gözenek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
jcometopapa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Niye böyle olmuş arkadaşın yüzü @devrikmuhalif her pembeliye asılma bak sonra böyle çıkıyor. 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Saol teselli için Yorumla jcometopapa +1 yıl Teselli edilecek yanın yok ki. Sen olayı tamamen yanlış anladın. Yorumla devrikmuhalif +1 yıl kızmı erkek mi Yorumla jcometopapa +1 yıl @devrikmuhalif Kızım diye geçiniyor Yorumla devrikmuhalif +1 yıl günümüzde doğru ellerde doğru tekniklerle manken bile olur Yorumla Soran +1 yıl Skjdidbddbd yazık kafana Yorumla jcometopapa +1 yıl Kafasına hasret bir yaklaşım tarzı sergiliyorsun dikkat et Yorumla Soran +1 yıl İnsanları dış görünüşüne göre yargılaman senin durumun açısından beni üzdü umarım iyileşirsin ☺️ Yorumla jcometopapa +1 yıl Benim iyileşmem uzun sürer, ama senin düzelmen imkansız Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle san shdbdishdid Yorumla jcometopapa +1 yıl Sanmıyorum kesin biliyorum Yorumla Soran +1 yıl İyileşeceksin lütfen ağlama Yorumla jcometopapa +1 yıl Ağlıyorum ama senin için Yorumla Soran +1 yıl Yaa teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Bende senin için dua edicem merak etme Yorumla jcometopapa +1 yıl Rica ederim Yorumla jcometopapa +1 yıl Duanla gelmedim ki bedduanla gideyim :D Yorumla Soran +1 yıl Beddua etmiyeceğim ki Yorumla jcometopapa +1 yıl Tamam susalım istersen, daha fazla muhatap olmak istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Aynen zaman kaybısın Yorumla -sarışınella_ +1 yıl Niye insanların dış görünüşüyle dalga geçiyonuz? Bide mod olmuş keşke önce insan olsaydınız Yorumla jcometopapa +1 yıl Öykkk bir de kendini beğenmiş Yorumla jcometopapa +1 yıl @-sarışınella_ Hiç modumda değilim canım hadi uza Yorumla Soran +1 yıl Sen eğitilmezsin aşırı gereksizsin Yorumla -sarışınella_ +1 yıl Canın cehenneme canın falan değilim Yorumla jcometopapa +1 yıl Eğilme zaten hiç tipim değilsin Yorumla jcometopapa +1 yıl @-sarışınella_ Öykkk bir de havalara bak Yorumla Soran +1 yıl Yazmayı öğrendikten sonra konuşalım diyecem ama dedim ya eğitilmezsin Yorumla jcometopapa +1 yıl Konuşmak isteyen kim? Bence kendi kendine gelin güvey olma Yorumla jcometopapa +1 yıl Yazıkkkk bir de soruma gelip üüükelalık yapıyor :D Yorumla
Obenimadamım Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kendini rezil etmekten başka bi şey değil bu. Tek çare burasi mı ya. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Soğukkanlıbiriğ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Bi güzellik merkezine git bakım yapsınlar geçer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Niye böyle olmuş arkadaşın yüzü @devrikmuhalif her pembeliye asılma bak sonra böyle çıkıyor.
Saol teselli için
Teselli edilecek yanın yok ki. Sen olayı tamamen yanlış anladın.
kızmı erkek mi
@devrikmuhalif Kızım diye geçiniyor
günümüzde doğru ellerde doğru tekniklerle manken bile olur
Skjdidbddbd yazık kafana
Kafasına hasret bir yaklaşım tarzı sergiliyorsun dikkat et
İnsanları dış görünüşüne göre yargılaman senin durumun açısından beni üzdü umarım iyileşirsin ☺️
Benim iyileşmem uzun sürer, ama senin düzelmen imkansız
Sen öyle san shdbdishdid
Sanmıyorum kesin biliyorum
İyileşeceksin lütfen ağlama
Ağlıyorum ama senin için
Yaa teşekkürler
Bende senin için dua edicem merak etme
Rica ederim
Duanla gelmedim ki bedduanla gideyim :D
Beddua etmiyeceğim ki
Tamam susalım istersen, daha fazla muhatap olmak istemiyorum
Aynen zaman kaybısın
Niye insanların dış görünüşüyle dalga geçiyonuz? Bide mod olmuş keşke önce insan olsaydınız
Öykkk bir de kendini beğenmiş
@-sarışınella_ Hiç modumda değilim canım hadi uza
Sen eğitilmezsin aşırı gereksizsin
Canın cehenneme canın falan değilim
Eğilme zaten hiç tipim değilsin
@-sarışınella_ Öykkk bir de havalara bak
Yazmayı öğrendikten sonra konuşalım diyecem ama dedim ya eğitilmezsin
Konuşmak isteyen kim? Bence kendi kendine gelin güvey olma
Yazıkkkk bir de soruma gelip üüükelalık yapıyor :D
Kendini rezil etmekten başka bi şey değil bu. Tek çare burasi mı ya.
Ne alaka
Bi güzellik merkezine git bakım yapsınlar geçer
doğru yere gidersen düzelir