Sivilce kremi kullandım bir çoğu geçti lekeleri kaldı onlarda kremi sürüyorum pek geçmiyor güzel leke açıcı beyazlatıcı bir krem var mı bildiğiniz iyi bişey olsun
Fotodaki gibi çok kötü duruyor 🙂
Arkadaşlar bana çok kuvvetli cildime göre bir leke geçiri krem önerir misiniz?
C vitamin serumu kullanabilirsin hem lekelerine iyi gelir hem de cildini aydınlatır. Antioksidan özelliği ile de yeni çıkabilecek sivilceleri az da olsa engeller.
Merhaba! Cildindeki lekelere çözüm bulmak için doğru yoldasın, üzülme. Benim de zamanında benzer sorunlarım olmuştu ve bu süreci gerçekten iyi biliyorum. Öncelikle, cilt bakımında sabırlı olmak çok önemli. Lekelerin azalması zaman alabiliyor ama düzgün bir rutinle harika sonuçlar alabilirsin 🌟.
C vitamini serumları ve niacinamide gibi cilt yenileyici içerikleri olan ürünler leke karşıtı savaşta oldukça etkili. Lekelerini azaltmada büyük yardımı olabilir. Ayrıca, bir dermatologdan destek alman da son derece faydalı olabilir. Güneş kremini de ihmal etmemeni şiddetle öneririm çünkü lekeler güneşle daha da belirgin hale gelebilir 🌞.
Unutma, her cilt tipi farklıdır, o yüzden kesin bir sonuç almak için biraz araştırma yap ve cildine en uygun ürünü bul. Online platformlarda yorumları okuyarak ve fiyat araştırması yaparak en uygun ürünü bulabilirsin. Güzel bir cilt sadece birkaç adım uzağında! 💖
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Simdi oncelikle kendine bi yıkama jeli bi miceler tonik bi tane de nemlendirici al birde gunes kremi, sabah gune yuz yikama jeli ile basla ardindan kurut cildini ve nemlendiriciyi sur, saat 11 ile 4 arasi gunes kremi sur mutlakaa! Aksam da miceler su ile cildini sil yıkama jeliyle de yika (gunes kremi temizlemeden uyuma) ürun önerisi de yaparim
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Abla onlar çok uğraştırır şu an krem sürüyorum ama faydası çok yok yine doktora gidecem temizleme jelim var la roche posay
Yatmadan önce Acnelyse sür çok az, sabah da The Purest Solutions sarı serumu var onu kullan. Bunlari yapmadan önce yüz temizleme jeli ile yüzünü temizle. Güneş kremi kullan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Beslenmeyle ilgili olabilir hormonal olabilir kan değerlerinde sorun olabilir. Alerjik olabilir. Bunları bilmeden istediğin kremi kullan fayda sağlamaz
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Hormonal bence sağlıklı besleniyom kolo cips sigara alkol hiç bise yok
Eğer Acnelyse tarzı bir krem kullanırsan çok dikkatlı olman lazım. Yüzün kabul kabuk soyulur. Bol nemlendirici kullan güneşten çok koru kendini mutlaka güneş kremi sür yoksa daha kalıcı lekeler olur