Güzellik & Bakım Tatlılık mı çekicilik mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru iki taraf içinde geçerli ) Tatlılık mı çekicilik mi Hangisi Bay ve bayanlar ) Tatlılık mı çekicilik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çekici insan tatlı da olmazmı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok valla olmuyor Tatlılık farklı cekicilikte farklı Ama ikisinide taşıyan bi sürü insan var 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ikisi bana ağır geliyor kendim kabul etmedim falan 😄😄 ben çekicilik demek istiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Haha iyiymiş 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her zaman djbdhx Yorumla
yakışıklıvefarkli Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çekicilik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hım güzel miş Yorumla yakışıklıvefarkli +1 yıl Evet güzel Yorumla
Hoşkokuluknyalı4200 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bak zaten iyi değilim böyle şeyler sorma 😄😄 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl şeyler burda 18+ bi konu geçmiyor:) Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl Çekicilik dedin çadır kurdum burda ya 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Neyin çadırını kuruyon 😅 Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl Boxerimin çadırı 😄😄😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Tövbe tövbe hadi sana iyi geceler kardeşim. Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl 😄😄 Oy oyy iyi değilim ben Yorumla Soran +1 yıl Bak 18+ bi soru sormadım onun için lütfen rica ediyorum böyle yorumlamayın... Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl Şaka takılıyorum sadece kusura bakma kırdıysam af ola lütfen Yorumla Soran +1 yıl Yok sadece bu tür konuların sorumda veya hayatımda olmsani istemiyorum onun için dikkat edersen sevinirim Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl Tamam kusura bakma gerçekten üzmek istemedim seni Yorumla Soran +1 yıl Yo sorun değil bilmiyordun şimdi öğrendin 😌 Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl Evet 😄😄 sen peki tatlı mısın çekici mi Yorumla Soran +1 yıl Ikisi bi arada ama genel olarak daha çok çekici buluyorlar Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl Olgun yaşta isen çekici olman tabi ön plandadır yanlış anlama hatlar belirgin olduğu için Yorumla Soran +1 yıl 19 yaşındayım henüz Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl Anladım olğun sayılırsın yaşına göre sen bence tatlılıktan önemli olan da o Yorumla Soran +1 yıl Tatlı miyim değil mi orasını hiç bilmiyorum. Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl Görmem lazım net söylerim o zaman sana nasıl olduğunu Yorumla Soran +1 yıl Net diyirsun bak merak ettim cevabını şimdi Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl Ciddiyim anlarım yani çok insanla muhabbet ediyorum iş gereği az çok tecrübeli oldum sayılırım Yorumla Soran +1 yıl Tm o zmn benimkini de yorumla Yorumla Hoşkokuluknyalı4200 +1 yıl Pekala yorumluyum tabiki Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. tatlılık 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tatlılık 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cekicilik. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende çekici birini isterdim ama benimki hep tatlı oldu hiç çekicilik yok 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ikiside ;) 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Sen nede güzel ikisinide istiyon 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ikiside olsun ama dimi haksız mıyım :D Yorumla Soran +1 yıl Yok valla cok haklısın 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen hangisini istiyorsun peki :D Yorumla Soran +1 yıl Benim istemem ne degistirecek ki 😄ben çekicilik isterdim ama benim insafsızım çekici olmak yerine bal olmuş 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl balda çekicidir ama :D sence ben nasılım hangisi :D Yorumla Soran +1 yıl Bal olunca çekici olmuyor insanın onu yiyesi geliyor 🤭 bizde gönlümüzü kapatırdık bi bala Sende iyisin.:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam işte çekici olunca ham yapası geliyor :D sevgilin mi var senin :) Yorumla Soran +1 yıl Yaw çekici değil çekici olunca böyle erkekte ciddi bi duruş oluyor ama tatlı olunca yavru bi kedi gibi oluyor insanın sevesi geliyor 🤭Sevgilim yok ama hoşlandığım bi bal var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dediğim gibi çekici ve tatlı olması lazım ikisi karışık :D sen peki çekici misin tatlı mısın ikisi karışık mı :D Yorumla Soran +1 yıl Ben ikisi bi arada 🤭 ama daha çok çekici buluyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hımm merak ettim seni :D mesajda atamıyoruz ki gizlisin :D Yorumla Soran +1 yıl Eee gizlenmek için gizlendik herhal böyle iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bana gizlenme ama :D :D Yorumla Soran +1 yıl Valla artık kusura bakar mısın bakmaz mısın bilmiyorum... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bakmam bakmam :D Yorumla Soran +1 yıl Iyi madem :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çekici insan tatlı da olmazmı
Yok valla olmuyor
Tatlılık farklı cekicilikte farklı
Ama ikisinide taşıyan bi sürü insan var 😄
Ikisi bana ağır geliyor kendim kabul etmedim falan 😄😄 ben çekicilik demek istiyorum.
Haha iyiymiş 😄
Her zaman djbdhx
Çekicilik
Hım güzel miş
Evet güzel
Bak zaten iyi değilim böyle şeyler sorma 😄😄
Nasıl şeyler burda 18+ bi konu geçmiyor:)
Çekicilik dedin çadır kurdum burda ya 😄😄
Neyin çadırını kuruyon 😅
Boxerimin çadırı 😄😄😄😄
Tövbe tövbe hadi sana iyi geceler kardeşim.
😄😄 Oy oyy iyi değilim ben
Bak 18+ bi soru sormadım onun için lütfen rica ediyorum böyle yorumlamayın...
Şaka takılıyorum sadece kusura bakma kırdıysam af ola lütfen
Yok sadece bu tür konuların sorumda veya hayatımda olmsani istemiyorum onun için dikkat edersen sevinirim
Tamam kusura bakma gerçekten üzmek istemedim seni
Yo sorun değil bilmiyordun şimdi öğrendin 😌
Evet 😄😄 sen peki tatlı mısın çekici mi
Ikisi bi arada ama genel olarak daha çok çekici buluyorlar
Olgun yaşta isen çekici olman tabi ön plandadır yanlış anlama hatlar belirgin olduğu için
19 yaşındayım henüz
Anladım olğun sayılırsın yaşına göre sen bence tatlılıktan önemli olan da o
Tatlı miyim değil mi orasını hiç bilmiyorum.
Görmem lazım net söylerim o zaman sana nasıl olduğunu
Net diyirsun bak merak ettim cevabını şimdi
Ciddiyim anlarım yani çok insanla muhabbet ediyorum iş gereği az çok tecrübeli oldum sayılırım
Tm o zmn benimkini de yorumla
Pekala yorumluyum tabiki
Çekicilik
tatlılık
Tatlılık
Cekicilik.
Bende çekici birini isterdim ama benimki hep tatlı oldu hiç çekicilik yok 😅
Tatlılık
SAYGI
ikiside ;)
Sen nede güzel ikisinide istiyon 😅
ikiside olsun ama dimi haksız mıyım :D
Yok valla cok haklısın 😄
sen hangisini istiyorsun peki :D
Benim istemem ne degistirecek ki 😄ben çekicilik isterdim ama benim insafsızım çekici olmak yerine bal olmuş 🤭
balda çekicidir ama :D sence ben nasılım hangisi :D
Bal olunca çekici olmuyor insanın onu yiyesi geliyor 🤭 bizde gönlümüzü kapatırdık bi bala
Sende iyisin.:)
tamam işte çekici olunca ham yapası geliyor :D sevgilin mi var senin :)
Yaw çekici değil çekici olunca böyle erkekte ciddi bi duruş oluyor ama tatlı olunca yavru bi kedi gibi oluyor insanın sevesi geliyor 🤭
Sevgilim yok ama hoşlandığım bi bal var
dediğim gibi çekici ve tatlı olması lazım ikisi karışık :D sen peki çekici misin tatlı mısın ikisi karışık mı :D
Ben ikisi bi arada 🤭 ama daha çok çekici buluyorlar
hımm merak ettim seni :D mesajda atamıyoruz ki gizlisin :D
Eee gizlenmek için gizlendik herhal böyle iyi
bana gizlenme ama :D :D
Valla artık kusura bakar mısın bakmaz mısın bilmiyorum...
bakmam bakmam :D
Iyi madem :)