Denemeden makyaj ürünü alamayanlar için süper bir haberim ve hediyem var, hazır mısınız?

Asuca a
“Kozmetik ürünleri” dendiğinde gözlerinden kalpler çıkıyorsa sesime doğru koş! 😍

Eminim kozmetik alışverişi yaparken sen de benim gibi “Bu ruj bana gider mi?”, “Acaba bu eyeliner’ın gözdeki duruşu nasıl?” gibi birçok şey düşünüyorsundur. Ama özellikle bu aralar mağazalardaki kozmetik ürünlerini denememiz doğru değil.

Neyse ki, bu sorunumuza çözüm olacak mükemmel bir haberim var: Flormar “Sanal Makyaj” uygulamasını geliştirmiş! Artık, Flormar’ın en sevilen ürünlerinin bizde ya da modelde nasıl duracağını tek tıkla görebileceğiz! 💃

“Denemeden almak istemem” dediğin kozmetik ürünü hangisi?

Sorumu cevapla ve tam aşağıda görmüş olduğun bu tatlı mı tatlı Flormar Sanal Hediye Seti'ni kazan! 🎉

Denemeden makyaj ürünü alamayanlar için süper bir haberim ve hediyem var, hazır mısınız?
Flormar Sanal Makyaj Hediye Seti 😍

Flormar Sanal Makyaj Hediye Seti kazanmak için ne yapmalısın?

💗 Hemen, Flormar Sanal Makyaj uygulamasına gel,
💗 Flormar’ın bir makyaj malzemesini ve ojesini kendinde ya da modelde dene,
💗 Ekran görüntüsü alıp #SanalMakyajEğlencesi diyerek görüşünde paylaş;
💗 En çok like alan10 görüşten birini yaz. İşte bu kadar!

Hediyeyi de gösterdiğime göre ilk önce ben başlıyorum! Ben Flormar Pretty Essential 022 Rosewood’u çok beğeniyorum ve duruşunu çok merak ediyordum. Bu yüzden modelde denemeye karar verdim. Sizce de sarı saçla mükemmel durmamış mı?
Flormar Sanal Makyaj deneme 😍
Oje olarak ise Flormar Nail Enamel Dark Red 406’yı denemek istedim. Modelin elindeki duruşu ise beklediğimden bile çok daha güzel. Yeri gelmişken söyleyeyim; Flormar Sanal Makyaj uygulaması oje deneyebildiğimiz tek makyaj uygulaması. Bu konuda da benzersiz olduğunu kanıtlıyor.
Bu oje tam bana göre!
Ruj, oje, maskara, eyeliner ve allık ürün kategorilerinin en sevilen ürünlerinde bize 400’den fazla renk deneme imkanı sunuyor. Flormar Sanal Makyaj’a istersen Flormar Türkiye Instagram Filtreleri ile, istersen flormar.com.tr & Flormar App’i ile, istersen de mağazalardaki QR kodları okutarak ulaşabilirsin.
Durma, sen de Flormar Sanal Makyaj uygulamasına koş; tek tıkla güvenli bir makyaj deneyimi yaşa!

Sanal makyaj eğlencesini deneyimleyerek hediye kazanan 10 KScan’ın arasına adını yazdırmaya var mısın? Hemen istediğin ürünleri dene, ekran görüntüsünü paylaş, hediye kazanma şansını kaçırma! 🎉

Bu içerik bir iş birliğine aittir.

Güncellemeler
+1 yıl
Herkese selamm,
Hazırsanız tatlı mı tatlı Flormar Sanal Makyaj Hediye Seti kazanan şanslı KScan'ları açıklıyorumm 🎈
@merveygt
@xKimMiyimx
@Oturundayiyin
@kalpsiz-melek
@Afraa2727
@mekansahibişahmaran
@Oturayımdayiyin
@yatyanıma
@OjeliKadın
@яüүαмsı

Hepinize çook tebrikler 🎉 23 Nisan Cuma gününe kadar adres ve iletişim bilgilerinizi bekliyor olacağım ♥
421 Cevap