Güzel kadın, çok güzel kadın. Linçlemeden önce bir soluklanın yani 😀 Ama hem ünlülerden hem de kendi hayatımızda gördüğümüz kadınlardan Barbara'ya taş çıkaracak olanlar yok mu? Bu aralar görüyorum hep kendisine övgü üzerine övgü yağdırıyorlar. Evet güzellik görecelidir zaten ve çok abartıldığı da çirkin olduğu anlamına gelmez. Yani ben sadece çok abartıldığı kısmındayım 🎈 🎈 🎈
Barbara Palvin şişirilmiş bir balon değil mi sizce de 🎈🎈?
Kadın çok güzel lakin onlarca kız bu kadına özeniyor belki. Şöyle düşünün abartılan onlarca güzellik bir kızın belki kendinden nefret etmesine bile neden oluyor olabilir. Belki görünüşümü taksam ve önem versem ben de buna kapılabilirdim. Ama böyle yapılmasını hiçbir zaman hoş karşılamıyorum. Erkekler için de bu geçerli. Abartmak istiyorsanız, İlahın gücünü abartın. Güzellikleri değil :)
Kadın güzel şimdi yalan yok ondaki para ondaki bakım sizde de olsa siz de güzel olursunuz. Allah bazılarını güzel yakışıklı yaratıyor bize de isyan etmek düşüyor. Ama insanlar makyajsız ve estetiksiz aynı normal bir insan ama makyaj yapınca ve ünlü olunca gözümüzde ilahlastiriyoruz.
Şimdi hatun etkilemiyor desem yalan olacak, bir kadın olarak bakış açın elbette ki benden farklı olacak, ama kıyaslama ile cevap vericek olsaydım en yakın örneği profil resminle yapar ve kesinlikle sen daha güzelsin derdim. 🤜🤛 O foto senin değil dimi 😏
Kadına asla kötü demem. Ama dünya güzeli de demem. Daha güzel kadınlar elbette var. Şişirilmiş balon diyemeyiz çünkü herkesin bakış açısı farklıdır. Ben kendime göre bakarım diğer insanlarda öyle. Burda önemli olan o kadına ya da başka bir insana erkeğe de "Şişirilmiş balon" diye değilde "Benim için, bana göre o kadar da güzel değil" gibisinden düşünmek lanse etmek daha hoş, daha saygın görülesi bir davranış olur.
Bir dönem de adriana lima vardı böyle. Türkler dilinden düşürmüyordu. O yaşlanınca yerine bu abla geçti sanırım. 😂 Bence de abartılıyor. Güzel olmasına güzel ama diğer VS mankenlerinden çok mu güzel? Bence hayır. Takipçilerinin yarısı da türk ayrıca neredeyse. Neden bizim millet bu kadar şişiriyor bilmiyorum.
Güzellik göreceli frlan değildir bu kadını çirkin bulan bir İnsan bence dünyada yaşamıyordur. Bizim 0nlülere bir bak hepsi estetikli sokakta ki kadınlar estetiğin anasını ağlatıyor kaldıki boya badana filtre shoplar o halde bile bu kız kadar güzel gözükmüyo çoğu.. Biraz objektif olalım estetik yaptırıp kilolara boya efektlerle evet bu kızdan güzel çok kişi var ama gerçekten güzel kaç kişi vardır sorgulamak lazım
Ohaa saçmalamayınnnn! Barbara palvin' in güzelliği ariana grande, kylie jenner, jennifer lopez gibi bir çok beğenilen kadınların güzelliğini bile sollar bee.. kadın insana bile benzemiyor, barbie gibi🤤😂
Selam, güzellik göreceli değildir öncelikle bunu diyim. Şimdi bu kadın abartılıyor dersek kıskanıyor olduğunuzun anlamına da gelmez, şu var ortalamanın üstünde güzel mi güzel bitti.
Doktor reklamı gibi kız işte. Daha ne istiyorsun ki. Erkekler boşa tepiniyor zaten. Alsın fiziği idare eder birini. Para harcasın biraz. Al sana barbara 😂
Bu sitenin ingilizce versiyonunda da takildim bir kac sene bizim mal hatunlar hep sirardi hande ercel ve bir kac unlu kadini daha yemin ederim tiksinti gelmisti. Cidden bunlarda zevk de yom beyin de cidden unluleri bir halt saniyor mallar
tam olarak öyle değil bu coğrafyada bu tipte insan az yetiştiği için az olana rağbet çok oluyor orası içinde buradakiler kıymetli esmer kara kaş kara göz.