Kaşlarım seyrek değil ama sonlarında hep dökülme yaşıyorum
Badem yağı ve susam yağı kullandım 1 sene her gün ama hiç bi işe yaramadı sadece mevcut kaşlarımı uzattı.
Dax supergro sürdüm daha beter döktü.
Jilet attım iyi gibi oldu ama 1 seneye tekrar aynı oldu
Bunların dışında ne kullanabilirim? yüzde yüze yakın yarar sağladıgınız önerebileceğiniz şeyler var mı?
Badem yağı ve susam yağı kullandım 1 sene her gün ama hiç bi işe yaramadı sadece mevcut kaşlarımı uzattı.
Dax supergro sürdüm daha beter döktü.
Jilet attım iyi gibi oldu ama 1 seneye tekrar aynı oldu
Bunların dışında ne kullanabilirim? yüzde yüze yakın yarar sağladıgınız önerebileceğiniz şeyler var mı?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hint yağını ve evigen ampülü öneririm. Arifoğlunun bi kaş kirpik serumu var ona başladım bugün de öneriyorlar genelde bakalım.
Hint yağı ve badem yağı dönüşümlü 2 sene denedim hiç mi işe yaramaz ya sadece uzattı kaşlarımı :( ben de sanırım arifoğlu serumu denicem
Arifoğlu kaş-kirpik bakım yağı güzel fiyatı da uygun
gürleştirdiğini biliyorum çıkmayan yerlerden kaş çıkartıyor mu?
Araları dolduruyor. Kaş olmayan yerlere sürmedim ondan bilmiyorum çıkartıyor mu ://
Tabiki çıkartıyor özel yağlar var içinde
@AbazaSavarrr serum mu yağ mı almalıyım sizce kızlar?
Yağı kullanmıştım ben
Bende yağ kullandım
@AbazaSavarrr @maviahtapot teşekkür ederim uygun fiyatlıymış alayım birazdan :)
Ebru Polatın kaş kirpik serumunu kullanmıştım baya çıkmıştı benim
onu da araştırayım tesekkurler :)
Kaş serumu kullandım ama bir etkisini görmedim kullandığın yağın içine mutlaka sarımsak yağı da ekle derim her ne kadar kokusu ağır gelse de sonuç harika olacaktır emin ol
teşekkür ederimm ben de sarımsağın kendisini iyice ezip zeytinyağı ile kür yapıp bir hafta uygulamayı düşünüyordum
O da olur :)
Arifoğlu kaş kirpik yağı kesinlikle
siz kullandınız mı?
Evet çok etkili
serum mu yağ mı kullandınız siz acaba? bir de nerden aldınız?
Bakım yağı diye geçiyor trendyoldan aldım
tamam teşekkür ederim :)
Rica ederim
zeytinyağı
denedim onu da yağların yüzde seksenini denedim sanırım :D
😂😂sarimsak diyorlar birde canm soyup ortadan ikiyie ayir kaşina sür daha önce denemedim sarimsaktan nefret ederim ama belki sana iyi gelir
onu da denedim canım cok iyi geldi denediğim ve fayda gördüğüm tek şeydi ama 1 sene sonra yine aynı oldu :(
anladim valla aklima başka bi yöntem gelmiyor tek çare kaş boyamak gibi görünüyor❤😇
teşekkürler :)
Sarımsak sür
denedim gerçekten fayda görddüm ama bi zaman sonra aynı yerler seyreldi :(
O zaman genetik veya bi nedenden dökülüyor. Ailende kaşı dökülen var mı? Ya da doktora gösterdin mi?
annemin ve babamın maşallahı var kaşlarının. ben kaşlarımı almaya başladıktan sonra kaş küstü sanırım sarımsakla düzeltmiştim ama şimdi yine aynı oldu doktor demir eksikliği var dedi hap kullandıgım dönemde de kaşlarım düzelmemişti
Vitamınlerine baktır. Sarımsak sürmeye devam et. Başka bir fikrim maalesef yok çok geçmiş olsun.
Eğer özgüvenını çok düşürüyorsa kaş doldurma işlemi yapılıyor yaptır istersen
yok eskisi kadar kötü ve ince değiller ama asimetrik duruyorlar. microblading düşündüm ama o da uzun vadede kaş köklerine zarar verip daha beter yapıyormuş korktum. sarımsaktan çok fayda görmüştüm onu tekrar sürmeye başlıcam bir de arifoğlu serumunu denicem
Bence de doğal yöntemler her zaman daha iyidir dene bakalım umarım güzel sonuç alırsın
teşekkür ederim canım inşallah
Çıkmasın millet aldırıyor
oğlum kaş yok kaş
Hiç olmadigini sanmıyorum
hiç yok