Oval
Yuvarlak
Kare
Kalp
Uzun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bence oval, her saç modeli onda iyi durur hem daha orantılı alın ve çene yapısı. yuvarlak yüz küçük fazla minyon insanda iyi olur, kare yüz şekli biraz kaba, kalp yüzde çene yapısı fazla sivri ve çıkık, uzun yüz de olabilir ama kişi uzun boylu yapılıysa yoksa iri gösterir insanı bence. o yüzden ideali oval orta karar
Genel olarak yuvarlak ve uzun yüz hatlarını beğeniyorum fakat, şeklinden ziyade gözlerdeki mana, bakış, gülümseme vs belirleyici unsur bence, bir başka açıdan daha değerlendirecek olursak, altın oran, a en yakın yüz hattı (fibonacci) bence en güzel yüz şekli
Buna örnek verecek olursak
favorim: scarlett johanson&jeniffer lawrence😍
Oval yüz diyeceğim ama ben burna göre şekillendiriyorum bunu. Burun küçük ve şirinse yüz şeklinin bence çok önemi kalmıyor..
Nasıl yani oval yüzlü olanlar küçük burunlu mu olmalı?
Göze güzel gelen orantıdır. Yüz ve vücut ya da saç çizgisi, burun, kaş hepsi çok önemli. Boyunun yüze göre uzun olması ya da kısa olması her şeyi etkiler.
Cevap
20Cevap
işin garip tarafı biz kadınlar hep oval demişiz ama erkeklerin çoğunluğu yuvarlak yüz demiş. Demek ki yuvarlak yüz şekli daha çekici oluyor
Evet. Benim de yuvarlak oval karışımı ikisine de yakın ama daha çok oval sanırım. Reelde de erkeklerin yuvarlak daha bebeksi dediklerini duymuştum
Minyon olan her zaman güzeldir. Yüzleri küçük oluyor elleri küçük oluyor.
Kardeşim minyon çok tatlı ve çekici duruyor bence. Büyük yüzden daha iyi :)
Büyük yüz mü küçük mü yüz mü diye sormadım ya of 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Aynı hesaplardan görüş paylaşmışsın 😂😂
Küçük yüzlüler çok daha güzel Bana kalırsa. Ufak tefek narin minyon olurlar. İri uzun kadınların büyük geniş yüz şekli oluyor ben sevmiyorum. Uzun ve geniş yüz hiç çekici gelmez.
Yuh kaç tane hesaptan görüp paylaştın 😂😂😂 hep aynı şeyi söylemiş hasta ya
Kardeşim bu soruyu gerçektenmi Soruyorsun? Kardeş bahane diğer insanlardan bahane bu sorudan işim gücüm yok burada böyle bir sürü hesap açıcam buraya yorum yazıcam. Ne çıkarım olacak yahu? Ben böyle seviyorum dedim demekki çoğunlukta böyle düşünüyorki aynı şeyleri yazmışlar. Hoşuna gitmediyse cevaplar silersin anlamıyorum bu insanları ya :D
Oval yüz daha hoş duruyor bence ama benimki yuvarlak 😒
Yuvarlak gayet iyisiniz bence✌
Küçük yüzler bana aşırı itici geliyor, çocuksu bence en iyisi yuvarlak.
Küçük yüze örnek Merve boluğur sanırım balık gibi ben de beğenmiyorum küçük yüzleri. Yuvarlaklar genelde daha geç yaşlanıyor ve bebeksiler, oval de iyidir
Kesinlikle katılıyorum
Oval. Diğerleri de güzel ama oval en çok uyumlu.
hepsinin kendine göre güzelliği var bence, seçim yapamıyorum
Bence kızlarda yuvarlak yüz daha tatlı ve güzel duruyor.
Çok bı fark etmiyor bence ya hepsi kendine göre güzel
Oval fotoğraftaki kişi jessica abla olunca görüş kolay oldu
Küçük yüzler çekici bence. Büyük yüzler hoş durmuyor bana kalırsa ufak tefekler daha güzeldir hep
Hangi yüz şekli daha güzel Yani?
Kaç hesabın var senin ya 🤣🤣🤣
Küçük mü büyük mü diye sormadım
Anlamadım neden kaç hesap var
Oval ve kalp ikiside çekicidir bence. Elmacıklar çıkıksa özellikle. Herkesin kendi görüşü bana iri geniş yüzler çekici gelmiyor
Bana da gelmiyor. Küçük yüzler şekici diye tam 3 gizli hesap aynı şeyi yazmış aynı kişi olduğunu düşünüyorum yazanın😂
Çekici*
Bilemem aynı fikirde olmuş olabiliriz veya benim yorumumu görüp ona göre yorum yapmış olabilirler. Çünkü soru çok basit yüz şekli ile alakalı. Bende küçük yüzleri çekici bulduğum için yazdım, ben büyük yazsam, diğer yazanlarlada denk gelebilirdi yorum :)
oval yüz güzel özellikle korelilerin yüzü ufak güzel
yakışana. hepsi bence
Demi lovato kare degil
Demi Lovato ya kare yüzlü ya da yuvarlak. Şu an estetik yaptırıp incelttirdiyse bilemem
Yuvarlak ve kalp yüz şekli
Kare olması için her şeyi yaparım✨
Hiç belli olmuyor aga
Bence kalp şeklinde benimde öyle çünkü
Kalp yüz şekli.
Yuvarlak dedim
Hiçbiri.
Kalp
kalp hoşuma gidiyo
Yuvarlak
Kalp ve uzun
Oval iyimiş
Biraz saçma bir soru. Pazardan mal mı seçiyoruz?
Oval galiba
Hepsi bnmönbvnmö
Kalp
İkizkenar dörtgen
yuvarlak bence
Oval iyidir
kalp
Kare
Kalp
Yuvarlak.
Yuvarlak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?