Bilmiyorum her erkek kankasının görünüşü ile alay ediyor her kızda kankası ya da diğer insanlar ile alay ediyor yani 2020 de insanlar böyle bu yüzden de gerçek aşkı ve dostluğu bulamıyorlar ve bulamayacaklar da güzellik kalpte ve karakterde davranıştadır görünüş her türlü düzeltilir değişir ama kalp ruh karakter değişmez bunu bizim halk öldüklerinde anlayacaklar ölene dek anlamayacaklar bu yüzdendir ki çoğu yakışıklı sevgili ya da güzel bir kız sevgili istiyor ama genelde de onlardan boynuz yiyor müstahak ne diyim 😂
Aslında doğru sanırım.. aklıma birden nitelikli dolandırıcılık sınıfına giren asyalı makyajları ve estetikleri geldi de, o an bir durdum.. bir de hep ic guzelliginden bahsedilir ama dışı güzel olmaya bakılmaz, bu da ilginç bir çelişki.. ben akla bakıyorum.. Ama bakımlı insan iyidir, kendi için bir sey yapıyordur..
Günümüzde "makyaj" yapmak ve "bakım" kavramları birbirine karıştırılıyor. Ben (belirli nedenler hastalık vs. dışında ) bakımlı bir kadının makyaja ihtiyaç duyacağını sanmıyorum bakımlı cilt porselen gibi oluyor zaten lakin günümüzde bakım anlayışı çok farklı.
İnasın herzaman içi güzel olsun kadın ya da adam fark etmze eskiden makyaj ve güzellik kulanılırdı insanlar sevilirdi şimdi isanlar kulanılıyor güzzelij ve makyaj seviliyor🤦🏼♀️