Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın çok günümüzde ama kadın ne olursa olsun kendisine her şartlarda bakmalı ve eşinin ilgisini her daim üzerine çekmelidir... Kadınların yeniliklere açık olması gerekir erkek için olmasa da kendisi için değişim yapmalı bnce😊😊😊
Bir makyaj bile bir bayanı barbie bebeğe çeviriyor 😊😊😊
Çirkin kadın yoktur ama bakımsız kadın çoktur sözü doğru mu?
Bırakın da gece uyuyacagimiz insanı görelim artık... makyaja hayirrr! Gerçeklere evetttt! Sizin yaptığınız insan tacirinden başka bir şey değil zira dışarı çıkıyoruz bir melek eve geliyoruz askerlik arkadaşım ile ayni yatakta gibi.. sizin yaptığınız sahtekarlık degil de nedirrrr eyyyy erkekler uyaninnn...( Artık isyan başlatacam Kanka 🤷🙄😂)
Doğru kesinlikle aldatılmaların da sebebi bu zaten bakımsız olmak evlenen çoğu kadın kendisini bakmaktan vazgeçiyor sebebi de ben evlendim daha kime bakımlı olucam demeleri 🙄 çok yanlış düşünce valla
Çok güzel bir şekilde ifade etmiş hiçbir bayan çirkin değildir Çok doğru bir cümle bayanlarımız gerçekten kendilerine baktıkları zaman müthiş bir şekilde güzelleşir ve değişirler bayanlarımıza güzellik yakışır bir çiçek gibidir bir gül gibi kokar insanın kokladıkça koklaması geliyor. Güle yüz çevirirsen gül solar gider bayanlar Mustafa bir gül gibidir sevgiye ihtiyaç vardır bayanlarımıza ya seni seviyorum benim canım bir tanemsin Sen güzellerin güzelisin evde bayanlarımıza özel özeldir. Bayanlarımız övgüyü hak etmektedir. Çirkin bayan yoktur biraz kendine bakın çekidüzen yeterli olur bayanlar başımızın tacıdır.
Varlık zıddıyla kaimdir. Çirkin kadın olmasa güzel kadınlar farkedilmezdi. Benim gibi tipsizler olmasa karizmatik erkekler gözönünde olmazdı. Güzellik de hakikattır çirkinlik de. Dünyanın düzeni bu. Allah'ın takdiri bu daha doğrusu. Eğer cennete girdiğimizde hepimiz güzel olacağız hepimiz yakışıklı. Orda kimse kimseye imrenmeyecek, kimse kimseyi kıskanmayacak, kimse ezilmeyecek, kimse böbürlenmeyecek. Dünyada sevgilim yok olmadı. Lakin cennete girdiğimde sonsuz sayıda el değmemiş hurim olacak. Fotoğraflara gelince; ilk iki fotoğraftaki kadınların makyajsız hali de güzel zaten. Ama üçüncü fotoğraftaki kadının değişikliği makyajdan değil estetik ameliyatı olmuş galiba.
Kadının fiziği iyiyse, boyu uzunsa veya standartta çirkin olsa bile bu özellikler onu olduğundan daha iyi gösterir, bakıma, tüm vücuda lazer epilasyon veya ağda yapılaşak, diş bakımına, vücut temizliğine önem göstererek çirkin kadın kendini biraz daha iyi gösterebilir.
Yani boyanınca güzel olur dedikleri moddur bu.. ama bir de zaten o makyaj temizlenir. sabah olur ve ışık vurur yüzüne.. sonuçta illa gerçek ortaya çıkar.. :) Bu yüzden bu denli kimseyi kandırmaya çalışmaya gerek yok.
Aynen öyle... Her erkeğin hoşuna giden bir bayan illaki vardır.. Bakımsız kadın dediğiniz bile bir duş alıp, saçlarını tarasa bile al sana bakımlı kadın oldu gitti... :)
En İyi Cevaplar