Yanaklarımda kızarık minik sivilceler var ne yaptıysam hangi cildiyeye gittiysem geçmedi. Bazen kızarıklığı hafifliyor ama asla geçmiyor. Normal sivilcem çıksa max 1 haftada geçerdi ama bu lanetli sivilceler 10 aydır benimle. Artık moralim çok bozuluyor asla geçmeyecek gibi hissediyorum. 1 aydır sudocrem kullanıyorum biraz hafifledi ancak geçiremedi sizce ne yapmam lazım. Bu konuda fikri olan biri yol gösterirse çok sevinirim. Fotoğraf da ekledim bu tarz birşeyle karşılaşan oldu mu
Cildinin cilt bariyeri zayıf gözüküyor. İlk baş cilt bariyerini onarmak gerek, eğer onarirsak zaten cilt kendi işlevlerini yerine getirecek ve eski sağlıklı haline dönecektir. Cildinin ph seviyesine uygun kurutmayan bir jel ile temizle. Cilt tipine uygun hassas cilt kremleri kullan. Nemlendiricini cilt bariyerini onaran türde seç. İstersen sana öneri yapabilirim ama kendin de arastirabilirsin. Eczacibakim diye bir sayfa var Instagram'da ona bak.
sen yinede zamana bırak kız elinle mudehale edersen yayılır o yuzden eczaneden de sivilce kurutucu krem losyon felan al banyo yaptıktan sonra sür yat herzaman o geçer geçmez diye kafana takma skntidan da çıkar bak akma canini