Bu izlerden nasıl kurtulabilirim kısa sürede pembemsi ve kirmizimsi renkteler düzenli olarak günes kremimi aksatmam, akşamları imex haftada 3 gün la roche cicaplast kullanıyorum ama hala iz kalıyor
Bu izler zamanla solabilir ama bazı ürünlerle bu süreç hızlanabilir. C vitamini serumu, niacinamide, AHA-BHA içeren tonikler ve retinol bu konuda baya iyi. Güneş kremi kullanmak da çok önemli. Düzenli bakım yapıldığında izler belirgin şekilde azalır.🦋
0
1 Yorumla
Soran
10 ay
korelilerin c vitamini maskesini kullanıyorum tek kullanımlık onlar daha çok güven veriyor sanki
Geçmesini hızlandırmak için düzenli cilt bakımı şarttır. Cildi nazikçe temizlemek ve nemlendirmek iyileşmeyi destekler. Özellikle anti-inflamatuar ve yatıştırıcı özellikteki ürünler (örneğin aloe vera, yeşil çay özü, centella asiatica) kırmızılığın azalmasına yardımcı olur. Aynı zamanda cilt yenilenmesini destekleyen C vitamini içeren serumlar leke ve renk eşitsizliklerini azaltır.
İlk adım: güneş koruyucu. SPF 50 şart, çünkü güneş kızarıklıkları lekeye çevirebilir. Cildine kese, peeling gibi şeylerle zarar verme; nazik bir temizleyiciyle günde 2 kez yıka ve her gece mutlaka nemlendir. Evde yeşil çay veya aloe vera gibi yatıştırıcılar da destekleyici olur. En önemlisi: düzenli kullanım ve sabır.
Hala kırmızı olması skar dediğimiz boşluklu olmaması bence kesinlikle cildiyeye gidip görün... bunlar öyle gidicek şeyler değil... yanlış uygulamayla skar olarak kalır o zaman kimyasal peeling vs yaptirmak zorunda kalırsın..
0
4 Yorumla
Soran
10 ay
her gittiğimde krem veriyorlar soyucu vs onlar daha çok mahvediyor 5 den fazla gittim sivilce izi diyorum akne hapı tedavisi diyorlar. sivilcem yok iz var diyorum hiçbir şey yapmıyorlar.
O kremi bilmiyorum ama içeriğinde retinol varsa kullan soyup altından güzel bir deri çıkarıyor ben acnelyse kullanmıştım kullanırken cildi kurutup hassaslastiriyor ama etkisi çok güzel... eğer kullanmadan önce güzel bir alkolsüz (alkollü krem yüzü yakıyor) üre içeren kulalnirsan hassaslasmayi azaltıyor
Bu 2 kremi aynı bu şekilde idi yüzüm özele uzman kadın doktora gittim sivilcem yok sadece böyle senin gibi izlerim vardı 3 ay boyunca her ay kremlerim bittikçe aldım kullandım 3 ay kullan düzenli bu 2 kremi bana teşekkür edersin baya kaliteli pahalı kremler sonuç alırsın
Biri 600 tl diğeri 460 tl bir ay gidiyor 3 aylık kullan 3 kere alırsan düzenli kullanımda yüz toparlar biri hücre yeniliyor diğeri akne lekelerini geçiriyor bana dua edersin
Rica ederim bence bunları kullan devlet hastanesindekiler çok duyarsız sivilcem olmadığı halde bana da hep hap verdiler akne trend de çok kullandım boşu boşuna organları yormaktan başka bişey değil bide yüz maskeleri bence hiç işe yaramıyor yüzünü rahat bırak sadece güneş kremi dove sabun bu kremleri yatmadan sür izleri geçiriyor
Gece temiz yüze dove sabunla yıka yüzünü bi gün akne trend diğer gece temiz yüze Scarex jel sür sadece lekeli bölgelere 1 ayda bile aynaya baksan farkedersin yüzün toparlar makyaj yapma bide maskara parlatıcı falan cildin nefes alsın en azından uzun bi süre
her gittiğimde krem veriyorlar soyucu vs onlar daha çok mahvediyor 5 den fazla gittim sivilce izi diyorum akne hapı tedavisi diyorlar. sivilcem yok iz var diyorum hiçbir şey yapmıyorlar