Yeni yıl için aldığım kararlardan biri kesinlikle kuru fırçalamaya başlamak. Ama henüz bir fırça almadım, yapıp da faydasını gören var mı? Selülit, batık, sıkılaşma daha saymakla bitmeyen faydası var deniyor, doğru mu?
Eda Taşpınar ın çıkardığı at kılı fırçasını çok övüyorlar. Ordaki kan akışı hızlandığı için bir nebze işe yarıyordur düzenli yapıldığı sürece. Ama tek başına yeterli olacağını sanmıyorum. Spor ve düzenli beslenmeyi de ihmal etmemek gerek. Fırçalama dışında özel selülit kremleriyle yapılan selülit masaları ve soğuk suyla duş alma gibi uygulamalarla da işi hızlandırabilirsin. Bir de bacak bacak üstüne atma alışkanlığın varsa bırak derim. :)
Evet batıklara iyi geliyor ve selülite de iyi gelir ancak tek başına yok etmez. Selülitlerinin geçmesini istiyorsan hem düzenli beslenmeli hem de spor yapmalısın ek olarak. O zaman cidden fark oluyor.
İpek keseyle her banyoda kese yapmak, batıkların azalmasına yardım ediyor. Kese, cilt yüzeyindeki ölü derileri nazikçe temizler, kan dolaşımını hızlandırır. Bu özellikleriyle hem pürüzsüz bir görünüm kazandırır hem de selülit giderilmesine yardım eder gadası. Aynı işlem fırça ile de olur gadası
Olum birinin yanında giremiyom bu anasını sattimin yerine ya kesfette bilmem ne s. kiş performansi prezervatif reklamları yok böyle poposu görünen karılar bu ne ya
Sabun, duş jeli, vücut köpüğü hangisini kullanıyorsanız. Sabun en iyisi bu konuda. Kese sade bir şekilde kullanılırsa kimi zaman vücutta tahriş ve soyulmaya yol açabilir, zaten tek başına temizlemez de. Sabun ile hem yumuşatır hem de temizler..
Hayır değil, benzer işlevi görüyor fakat fırça aynı zamanda bölgesel kan dolaşımını harekete geçirerek hücreleri uyarıyor. Banyo taşı yalnızca ölü derilerden batıklardan arındırmak için kullanılır diye biliyorum..