Bundan 1 ay önce pürüzsüz bir cildim vardı. Çevremde de hep derlerdi erkeğin yüzü de böyle pürüzsüz olur mu falan diye oysa ki birşey yapmıyordum. Arada bir sabahları maden suyuyla yıkıyordum yüzümü bu kadar. Ne olsuysa son 2 haftada oldu. Sabah uyandım bi baktim 4 tane sivilce birden çıkmış. Hemde büyük büyük iltahaplı 🤦♂️😞 sonra birkaç tane daha çıkınca cildiye bölümüne gittim nilera diye yağ gideren sabun ve eritretin jel yazdı aldım. Tam geçiyordu bugün 2 tane daha çıkmış. Bir de eskiden ayda belki 1 çıkardı şimdi birsürü cikiyo kocaman geçmesi 2 haftayi buluyo ne yapıcam ben? Kafayı yemek üzereyim ergenlikle de alakalı değildir yani 18 yaşındayım. Bunlar geçer mi ya😞?
Bana da oluyordu bir ara günde 3-5 kez dove sabunla yıkadım gitti hepsi, aloe vera içerikli şeyler sürdüm genelde, sivilce ilaçları bende etki göstermiyor.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu aldıklarımı 1 ay kullanayım. Olmazsa dove sabun alırım bende
Ayda belki bir iki tane çıkardı iki güne geçerdi 1 haftaya izi bile kalmazdı. 18im artık bu saatten sonra çıkar mı ki ya eski haline döner mi yine dersin : (
Sen farklı birşey var diyince aklıma geldi. Duymuşsundur belki b12 vitamini düşük olanlar iğne yaptırırlar ve yüzlerinde sivilce çıkar. Yani son 1 aydır bende alışkanlık oldu her gece ballı süt iciyodum ondan olabilir mi ki?