Fıtrat önemli şekerim, fıtrat zaten güzel değilse ne makyaj ne de estetik kurtarır. Temel her zaman önemlidir, bunu estetik cerrahları da her zaman dile getirir.
Makyaj her kadını bence güzel yapar. (Doğru bir şekilde uygulandığı takdirde her kadın güzel olur). Ama ben makyajdan çok doğallıktan yanayım ilerleyen zamanlarda cilt sorunlarına neden olabiliyor. 😊
Yapmaz bence yüz çok önemli eğer yüzünde kusur varsa (sivilce, batıklar vesaire) fondöten üzerinde kötü duruyor pütür pütür durduğu için cildi güzel göstermez.
Beni yapmıyor, olduğumdan daha fazla kadınsı duruyorum buda şöyle hissetmeme neden oluyor. Ya ruhen giyim kuşam 16 yaşındaki kız gibi bir anda makyaj yapıp saçımı düzleştirdiğimde içimdeki Eyşan çıkıyor adeta ve hiç hoş değil. 16 dan 25 yaşına çıkmış gibi bir hâlim oluyo. Herşey yaşında güzel bence ve evet yaşım 20 daha bu yaşta makyajla bebeksi yüzümü yaşlatamam. Ruhende bu olgunluk üstümde fazla gibi duruyor üniversite kazanana kadar çocuk ruhumu korumaya devam edicegim..
Makyaj tabiki kadini guzel yapiyor.. Bazen benim bile agzim acik kaliyor.. o cinliler o makyaj altindan nasil degisik bir surat çıkıyor.. hani gercekten sasiriyorum.. Zaten kadin guzel ve cekici ise ona fazla makyaj gerek yok.. ..
Makyaj her kadını güzel yapmaz fakat her kadını 1 tık olgun gösterir makyaj dediğimiz olay yüzü renklendirmektir, estetik ameliyatı degilki çirkin burnu agzı gözü düzeltsin.