Ya çok kemikli ve düşük bir burnum vardır sözde çok iyi bir doktora estetik ameliyatı oldum. Sonuç resmen facia. İrem derici gibi burnum var şu an. Kaydırak gibi aşağı kayıyor. Çevremdekiler çok alay ediyor, psikolojim bozuldu resmen. Ne yapmam gerekiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Başkalarının ne dediği önemli değil. Sen nal psikolojik olarak etkileniyorsan, seni tanıyanlarda psikolojik olarak tepki veriyorlar. Seni tanıyan, yıllarca beraber olduğun insanlar bu durumu, farklılığı daha net gördüklerinden tepki veriyorlar. Hiç tanımamış görmemiş bir insan direk senin burnunla ilgilenmez. Sendeki değişikliği anlamaz. O anda gören kişi seni o haliyle kabul eder. Sen insanlar arasın sosyalleşerek, karşındaki insan bu değişikliği yavaş yavaş benimseyecekler. Sanki him estetik olmamış, eski senmiş gibi görecekler. Eleştiriler moralini bozabilir ama bu durum geçici unutma.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her burun tipi her yüze yakışmıyor. Belki yapılan burun tam senin yüzüne göre değildir. Fakat önemli olan senin burnunu kendinin beğenmen.
Sen estetik sonrasında kendin beğendiysen başkalarının görüşlerinin zerre önemi yok. genelde kötü eleştiri yapan insanlar içten içe seni kıskanan ya da kendi ezikliklerini örtmek için yapan kişilerdir.
Ailenden veya çok yakınlarından bu tarz cümleler duymuyorsan hiçbir sorun yoktur burnunda. ama eğer onlardan da hoş olmamış vs gibi şeyler duyuyorsan. önemli olan kendi düşüncen. Sonuçta estetiği zaten kendin o burnu beğenmediğin için yaptırdın.
Şimdiki hali senin hoşuna gidiyorsa diğerlerinin dediklerini zerre takma.00 Yorumla
Burnunu görünüş olarak değerlendirmen için ilk 3 ayın içindeysen çok erken bence. Bende burun estetiği oldum, 2 ayı biraz geçti.6 ay - 1 yıla kadar ödemler burnunda kalıyor, en çokta burun ucu ve burun ucunun üstünde ödem toplanıyor. 6 ay dolduktan sonra hala şeklini beğenmiyorsan o zaman düşünebilirsin tekrar estetik olmayı. Zira sen de biliyorsun iyileşme sürecinin zorluğunu.
23 Yorumla
+1 yılMesela hiç biriyle konuşmaman cevap dahi vermemen bu konuda ciddi olman ve kendinden taviz vermemen gerekiyo. millet kaydırak gibi burnum olsun diye ameliyat oluyo sen ameliyati olmuşsun millet dalga geciyo diyirsun o kadar para vermişsin seni kiskanmislardir ve sinir edip psikolojini bozmak isterler çünkü kendilerinde yok ya ondan. herzaman yaparlar kıskanç köpekler kendilerine sorsan onlar dört dörtlük kimsenin ağzına bakma valla belki bı ameliyat daha olsan onun daha iyi olacağının garantisi yok yani o yüzden bırak herkes arkandan çatır çatır çatlasın sırf onları memnun etmek için bı ameliyat daha olmaya değmez
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
30Cevap
+1 yılÇok iyi bir doktor olduğunu nereden anladın? Beğenmiyorsan tekrar yaptırabilirsin ama iyi bi doktor olduğundan emin ol. Hasta yorumlarına falan bak internetten araştır. Şayet eski burnundan daha iyiyse şimdilik kendini bu şekilde avutabilirsin. Ben de yaptırdım ve çok memnunum.
03 Yorumla- +1 yıl
Umarım dilediğin gibi olur o halde
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak benimde çok kemikli ve kemerli bi burnum var seni bu yaşına dek böyle gördükleri için alışamamış olabilirler ne biliyim belkide kıskançlık yapıyolardır ayrıca irem dericinin burnu gayet güzel insanlar öyle burnu olsun diye kaç kere estetik yaptırıyo bence alışmadığın için öyledir peki ne kadar ödedin?
00 YorumlaNeden fazla törpülemesine izin verdin bu bir ikincisi keşke resim payşassaydın görseydik bizde belki sen çok abartıyorsundur
60 Yorumla
+1 yılİnsanlar derde der bosver hatta belki seni kıskanmış bile olabilirler içten içe. Zamanla gözünde alışır bence çok güzel olmuştur lutfen insanları duymamaya çalış biliyorum kolay bir şey değil ama patavatsız insanlar var bunlarlada olabildiğince ilişkiyi azaltmak veya kesmek gerekiyor kendine yeni uğraşlar bulabilirsin zamanını dolduracak Allah a yakinlasabilirsin içinde huzurla dolabilir tavsiye ederim😊
01 Yorumla- +1 yıl
Ve ayriyetten bu duruma çok takarsan burnunun kemer kısmına dolgu yaptirabilsin o zaman orayı daha doku durdurur yani daha düz bir burun olur sen anladın fakat onunda maddi boyutu var biliyorsun dolgu 3 ayda 6 ayda yenilenmesi gereken bir şey ama dış görünüşe bu kadarda takma ve oturmasını bekle
+1 yılMedya ve toplum baskısı yüzünden burun estetiği yaptırırsan olacağı bu iyi olmuş. Sen doğal halinle çok güzelken böyle yaratılmışken yaratılış şekline dokundurursan djdjdjdn eh yani bi zahmet. Boş ver ama insanlar böyledir işte elleşmezsin laf ederler elleşirsin yine kşmseye yaranamazsın kendini nası seviyosan öyle kal. Emin ol tekrar yaptırırsan sonuç iyi kötü olsa da yinede laf eden çıkacaktır
30 Yorumla
+1 yılNedir bu estetik mağdurları olarak çektiğimiz biri görüntüsünü beğenmez ben nefes alamıyorum estetik yüzünden iki kere ameliyat oldum düzelmedi sırf şeklini beğenmedin diye ameliyat olunmaz olma! Ameliyat hafife alincak bir şey değil ayrıca da arkadaşlarının ne dediği niye seni üzüyor kime ne senin burnundan herkes kendiyle uğraşsın boşver şu an nefes alabiliyorsan sağlıklıysa burnun ASLA ikinci ameliyatı düşünme
20 Yorumlainsanlar kendi cesaret edemedikleri veya gerçekleştiremedikleri şeylerle mücadele edebilmek için alay ederler ama bu onları daha da aciz yapar insanları takma eminim çok da güzel olmuştur yeni imajın :)
00 Yorumla
+1 yılBen de oldum. Şimdi süresi önemli bir de ameliyat eğer açıksa estetiğin oturması daha uzun sürer. benim ameliyatım kapalı oldu. 1-2 haftada normal şekli oturdu. gene kemerli kaldı ama burnumun yapısı yüzünden doktor uygun görmedi
00 Yorumla
+1 yılKime göre neye göre. Burnunun fotosunu at bence bakalım belki güzeldir. Çevrendekilerin niyetini bilemezsin.
21 Yorumla- +1 yıl
Takip atar mısın?
+1 yılO burun türünü severim keşke foto atsaydinda bizde görüp degerlendirseydik belki çok yakışmistir çevrendekiler çekemiyor bence güncelle soruyu foto ekle
00 Yorumlaİnsanların kıskandığını sanmıyorum burnunu yaptıran insanın zaten belli oluyor, üstüne şekilse kalıp gibiyse daha kötü. Doktora danışmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılBelki tam oturmamistir daha. Cok biligili degilim ama yaptıran bir arkadasim demisti 6 7 ayda tam kendine geliyor diye ama rahatsizssan yaptirabilirsin fakat herkesden once bir doktorla gorus cunku iki kez narkoz yemis olcaksin oda sıkıntılı bir durum diye biliyorum. Seninle dalga gecen arkadaslarindan da ya uzak dur ya da senle nasil konusacaklarini ogret.
00 Yorumlaİlk önce sağlığını düşün herseyden oncesi bu çünkü yarını sana birşey olunca o bazıları dediyin senin iyi olman için birseyler yspabiliceklermi? HAYİR!!! Bu yüzden kəndini düşün bazılarını değil
00 YorumlaBirşey soyliyimi herkesinki kaydırak gibi ya da domuz gibi ama onlar bunun farkında biledeyiler cok guzel olmuş gibi gülüyorlar poz veriyorlar sen niye mutsuzun?
02 Yorumla- +1 yıl
Selam. emreben İzmir'den estetisyen dr
+1 yılBence artık karışma yoksa daha beter olabilirsin hem yüce Rabbimiz bütün vücudu meleklere yaptırırken buruna karışmayın onu en son ben konduracam der çünkü O suretlerin en güzelini o yaratır.
00 Yorumla
+1 yılDoktora ona göre söyleseydin şu an şiş hali kaydırak gibiyse dahada çöker burnun bilgin olsun. (Birçok burun estetiği hastası baktım ordan biliyorum)
10 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun. estetiğin sonuçları hiç iyi olmuyor. Ünlülerdeki gibi hiç olmuyor. Belki zamanla düzelir.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan senin beğenenmen insanlar hep konuşur kimseyi memnun edemezsin ama tekrar estetik olmaya karar vermek çok büyük karar iyi düşün derim
10 Yorumla
+1 yılYav ne yapsak yaranamıyoruz bu çevredekilere boşver sen beğendiysen önemli değil ayrıca ödemler vs gidince düzelir hangi doktora gittin
10 Yorumlayeni olduysan şöyle bir 6 ay bekle ödem atmaya bak belki şekli aslında güzeldir de ödemden ve masaj eksikliğinden kötü görünüyordur.
10 Yorumlaİnsanlar Yapar Böyle, Genelde Eksikliklerini Farklı İnsanlardan Çıkarmak İsterler O Yüzden Fazla İlgi Gösterme
10 Yorumlakalkık burun mu düz burun mu anlayamadım tam? bence her 2 türlü de güzel olmuştur insanları aldırış etme
00 Yorumla
+1 yıl- Evet, düzelir.
- İyi bulduğun başka bir estetik cerraha önceki deneyimini anlatıp danışmalısın.00 Yorumla
+1 yılKaydırak gibi olan burnunu salıncak gibi bir burunla değiştirmek istediğini söyle daha çok alay etsinler 😜
00 Yorumla
+1 yılŞişi indikten sonra düşme yapıyor burun anladığım kadar seninkide öyle olmuş.. Kuzenimden de olmuştu öne dogru sarkıyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki doktorlar bilerek yapıyor bunu tekrar gel ameliyat için para ver diye iki ameliyat yapıyorlar bence
00 Yorumla
+1 yılSende cevap olarak onların fiziksel bi özelliğiyle alay et
10 Yorumla
+1 yılKaç bine oldun da bu şekilde yapmış olalı kaç ay oldu belki düzelme şansı vardır doktoruna gitsen
10 Yorumlaİnsanlar ne kadar mal ya her ağzına geleni söylüyolar
10 YorumlaBen olsam O alay edenlerin burunlarına çarpardım bi tane
10 YorumlaYeni olduysan eğer normal sonradan daha düzgün bir şekil alıyor merak etme.
10 Yorumla
+1 yılNeden yaptırdın ki kendi burnun dan daha kötü olmuştur
10 Yorumla
+1 yılDüzelir elbet. O kıkırdağı kırıp tekrar şekillendirebilirler. Bütçen varsa kolay.
10 Yorumla
+1 yılTekrar estetik olursan daha da bozulur. Alışmaya çalışsan iyi olur.🧜
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadara oldunuz acaba ben de yaptırmayı çok istiyorum ancak çok fazla ücret söylüyorlar, bütçem o kadar elverişli değil. Devlet hastanesine de güvenemiyorum
00 YorumlaMemnun kaldın mı ben büyük operasyon gibi değil de, burun ucumu biraz kaldırtmak istiyorum.
01 Yorumla
+1 yılOnları boşver sen begenmediysen tekrra yaptırabilirsin
00 Yorumlakemeri çok almış doktor , düzgün bi doktor'a gitseydin keşke
00 YorumlaBende olmustun 2 sene oluyor gayet dogal guzel sen kaydirak dedin kaydirak nasil
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyi sevmedim, kaydırak burnu sevdiğim kadar
00 Yorumla
+1 yılÖrnek fotonu koysaydin keşke. Nasıl göründüğünü bilmiyoruz ki yorum yapalım
00 Yorumla
+1 yıl2. estetik daha zor oluyor diye biliyorum her burun şekli herkese yakısmıyor aradan bi kaç yıl geçsin biraz daha otursun yüzüne belki alışır seversin alışamazsan da tekrar estetik için danış daha iyi doktor bul
10 Yorumlaestetikten önceki halin ile kimse dalga geçiyor muydu peki?
00 Yorumlasanırım kendini aynadaki yansımada güzel görmek için yaptırmışsın bu estetiği. Eğer sen kendini şu an beğeniyor, güzel görüyorsan alay edenleri çok da takma. eğer beğenmiyorsan belli bir süresi var o süre geçtikten sonra düzelttirebilirsin :)
00 Yorumlakime yaptirdin doktor ismi versene millet onda yaptirmasin
50 Yorumla
+1 yıldoktor hatasi varsa seni ücretsiz ikinci kez ameliyat etmesi gerekir.. ama daha ameliyatin biteli yeni olduysa acele etme derim ödemler vs biraz insin burnun otursun öyle bak en iyisi
10 Yorumla
+1 yılÖzgüveni düşük olanlar anca böyle dalga geçerler burnunun oturması için biraz zaman tanı sen alıştıkça beğendikçe kimse bi şey diyemez boş yapıp dursunlar
10 Yorumla
+1 yılRinoplasti mi yaptırdık çok naturel yapılanları var keşke iyice araştırsaydın sıkıntılı bir yer burun
20 YorumlaHayati Akbaş ı öneririm
İyi yapıyor baktım senin için klinik fotoğraflarına Zahide Yetişte çıkıyordu hatırladım ve baktım.
Biraz pahalı ama başka çeren yok gibi.00 Yorumlaesteteki burun operasyonun oturmasi 6 aydir... doktor soylemedimi
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha sabret düzelmezse Necdet Uçar diye bir doktor var tavsiye ederim bir araştır muayenesi ücretsiz bir görün derim
Doktor seçimi önemli10 Yorumla
+1 yılSen beğendiysen hiçbir sorun yok, elalem kendi dalgasına baksın. Kendin de beğenmediysen eğer tabi ki tekrar yaptırabilirsin düzelir merak etme☺️
10 Yorumla
+1 yılFarklı bir doktora gür ve derdini anlat gayet iyi yapan doktorlar var Alpaslan hoca yaptı benimkini tavsiye ederim
00 YorumlaTeyzemilk yaptirdiginda da öyleydi şimdi çok daha doğal duruyor bence bekle bir süre
Burun değişiyor00 YorumlaKuzum takma kimseyi mutluysan eğer, ama diyosan memnun değilim başka bir doktora sor istiyosan ya da ayni doktora git düzeltilebilir mi diye
00 Yorumla
+1 yılBi fotosunu görseydik. Belki sana ve çevrene öyle geliyordur. Alışmadız daha
10 Yorumla
+1 yılMaalesef bazisi, ben estetetigim diye bagiran burunlar yapiyor
10 Yorumlakaydırak gibi bir burun kötü değil ki, takma sen onlara
03 YorumlaGüzel olmuş ise , neden tekrar estetik olacaksin ki?
00 YorumlaBi resim falan atsaydın ona göre bi yorum yapabilirdik belki
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Burun estetiği oldum ve burnum kaydırak gibi oldu, millet alay ediyor. Tekrar estetik olursam düzelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım