Güzellik & Bakım Dudak kenarlarımda yanma kızarıklık ve pullanma var bir bakarmisiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Napmam lazim moralim çok bozuk? Panddmi nedeniyle doktora gidemiyorum Dudak kenarlarımda yanma kızarıklık ve pullanma var bir bakarmisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
яüүαмsı Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Alerji gibi birşey stres etme yağlı gıdalardan uzak dur sabun ile yıka geçer. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçer ya Yorumla яüүαмsı +1 yıl Elini sürme iyice yayilmasin soğuk su ve dove yeşil sabun ile yıka bir süre sudo krem sür elleme geçer. Yorumla Soran +1 yıl Alerji kremi var acaba sursemmi ☹️ Yorumla яüүαмsı +1 yıl Bilmiyorum hersey de sürülmez bence daha kötü olmasın Yorumla
canhıraş_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diş macunundan dolayı falan da olabilr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil Yorumla
sedat_muhasebe Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl çok öpüşme ya da ağzına alma idi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkesi kendin gibi sanma Yorumla sedat_muhasebe +1 yıl ben öpüşüyorum ama almıyorum veriyorum ağıza Yorumla
Kaslıerkeğiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Alerjik reaksiyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçer Yorumla Kaslıerkeğiniz +1 yıl Bi tık yağlı yiyeceklerden uzak dur ve kola gibi içeceklerden uzak dur ve alerji kremi varsa sür yoksa da nemlendirici sür geçer zaten 1 haftaya en geç o da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alerji gibi birşey stres etme yağlı gıdalardan uzak dur sabun ile yıka geçer.
Nasıl geçer ya
Elini sürme iyice yayilmasin soğuk su ve dove yeşil sabun ile yıka bir süre sudo krem sür elleme geçer.
Alerji kremi var acaba sursemmi ☹️
Bilmiyorum hersey de sürülmez bence daha kötü olmasın
Diş macunundan dolayı falan da olabilr
Hayır değil
Sogukta oluyor bunlar bazılarında
Yaglı gıdalardan uzaklaş cildin yaglı
çok öpüşme ya da ağzına alma idi
Herkesi kendin gibi sanma
ben öpüşüyorum ama almıyorum veriyorum ağıza
Alerji gibi sanki
Alerjik reaksiyon
Nasıl geçer
Bi tık yağlı yiyeceklerden uzak dur ve kola gibi içeceklerden uzak dur ve alerji kremi varsa sür yoksa da nemlendirici sür geçer zaten 1 haftaya en geç o da