AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
Senin gibi güzel in birçok sevgilisi var diye düşünüyordur ya da kendine güvenip teklif edemiyor korkusundan
Bu bana bakmaz der yoluma giderim, bazı gerçekleri daha kolay kabulleniyorum artık.
sıkma canını bunu neden dert ediyorsun kısmet nasip her şey
ben cok bakmam baksamda stilini seversem o giymine insanda oluyor bana aurasi iyi hiss etdirise bakarim kendimde bilmiyorum nasil anlatiyim
245 yorumdan sonra sus derim kendime bazen neyse😂😂
Valla ya yoruldum nerden sordum şu soruyu fjddj
Anlıyorum seni 👏👏👀👀👀👀
Yüzü güzele kırk günde doyarsında huyu güzele kırk yılda doyamazsın ( yüzünün güzelliği ile değil huyunun güzelliği ile baktırmaya çalış kendine )
Reddedilme duygusu olabilir, bakıyor ama bir şey dersin diye bakmıyor gibi davrananda olabilir. İllaki bakan vardır ama söyleyemiyordur.
Egolu olmaları. Kendilerini sanki tövbe haşa rabbim yaratmadı, başka dünyadan geldiler. Genel bir kesim böyle. Güzellik ve fiziklerini kullanıyorlar. Ee haliyle böyle olunca erkeklerde güzel kizlara bakmak istese de bu sebeplerden dolayı isteyemiyor.
Soğuksun kendine güvenin yoktur ya da biraz erkek çocuğu gibi yetistirilmissindir bu da sana yansımıştır aurandan dolayı yani
Bunun kesin tokmakcısı vardır baksana süper at gibi hatun kesin fuckbadysi vardır bize bakmaz ya denilip bakılmayan yalnızlığa mahkum edilen kızdır
Kesin kibirli birisindir, ya da konuşkan değilsin, biraz fingirdek olsan kesin koca bulmuştun cilve yani cilve 😂
Abartılan güzel kızların abartılacak bi yanı yok etten kemikten olanın abartılı bi yanı yok gözümde yaradılanı severiz yaradandan ötürü
Tamam güzel olabilirsin ama belki kafa yoktur ondan olabilir.
Genellikle yanlış anlama ama güzel kızları allah aptal yaratırmış ondan belki.
Aslında her erkeğin baktığı tipler farklıdır. Mesela ben sıcakkanlı bir kız görürsem elbet dikkatimi çeker. Her kıza da bakılmaz. Bazı kızlar kendilerini güzel buldukları için erkekler yanaşmaz ve red edileceğini düşünür o topa girmez.
En çirkin kıza bile en az 3-4 erkek bakıyor yani güzelsen sanmıyorum bakmayacaklarını sempatik olman ve soğuk olmaman lazım
Canımın yanmasından korktuğum için çünkü güzel kızlar ortalama yakışıklılıktakı erkeklere eşya gibi davranıyor.
Çünki çok güzel ve tatlı bir kızsan götler yemiyor bu bana bakmaz beni terler benimle konuşmaz diyip cesaret edemezler hepsi böyledir erkeklerin.
Gizli olarak paylaşım yaparsan bakmazlar. Ya da senden korkuyorlardır.
Bu siteyi demiyorum normal hayatta benden neden korksunlar ki
Buradakiler insan değil mi.. Belki gerçek aşkı buradan bulacaksın. Olmaz mı
Çok havalı takılıyorsun ondandır
Havalı derken
İşte sana yaklaşmaya çekiniyorlardır. Bu bende de olurdu sonra ben biraz yaklaşmaya başladım insanlara ☺️☺️
Peki bu havalı takılmak derken kendini beğenmişlikten mi bahsediyorsun yoksa soğuk durmak mı
İkisi de tatlım
Güzelsindir ama onun tipi değilsindir
ben erkeklerin genelini diyorum 2-3 kişi değil ki
Belki de seni daha elit ve onlara bakmayacak yükseklikte görüp aşağılık kompleksi yapıyorlardır.
Bilmiyorum artık bi tane bile insan bakmaz mı ya.
nası ya biz tr erkekleri güzel çirkin demeden yazmıyoruz da baya 750 ile koşuyoruz
İmkansız bir olay. Türkiye'de imkansız. Yurtdışı olabilir
Muhakkak güzelse bir sahibi vardır diye ya da bana bakmaz diye
Ben senin kadar güzel bir kızın karşınısına çıkmaktan korkarım red edersin diye
giyim tarzın hoş gelmiyodur bencee erkeğin güzel birine bakmaması imkansızdır bence
aksi olmasın? erkekler güzel kıza bakarlar! buarada yüzünüzü merak ettim şimdi 😄
Güzellik göreceli kavram kimin neden nasıl baktığı daha önrmli ama Adamsa kolay kolay bakmaz 👍
ya ortamın yoktur ya insanlara karsı sıcak degilsindir biraz sosyalleş özguvenli rahat ol olur
soğuk bir tavrın var ise kimse yanaşmak istemeyebilir veya bu bana bakmaz muhabbeti
Bana yar olmuycak kişiye baksam ne olcak allah korusun nazar falan değer ona
Ya biz dönücez ama sizin ters tepkinizden korkuyoruz ve bizi çirkin bulmanızdan...
Ben teklif ederim yakında isen ve fotoğraf atarsan.
Kızlar çoğunluğu orasını burasını açıyorlar erkeklerin bakmasi için 😅😂 ne kızlar varya
bizim için işlev önemlidir çirkin kızla da yaparken başına bir torba koyar görmez onu
Mevzu sadece güzellik değil karakterde önemli, ya çok havalı kibirli oldumu altında olsa boş
Ön yargıdan ne olacak. Burnun havada oldugunu düşünürüz.
Sevgilisi vardır ya da sandığın kadar çekici değilsin 🤷🏾♂️
Çünkü bu kız çok güzel ama bana bakmaz diye düşünürler erkekler
Muhtemelen sevgilisi vardır diye düşündükleri icin bakmiyorlardir
güzel kıza bakmamam için kör olmam gerek,çünkü güzele bakılır
Güzellik gecici ciddiysem oncelik karakter amac seks ise guzellik onemli tabi
Belki çok kibirli görünüyorsundur öyleysen hiç denemez bile erkekler :)
Rahatsız olmasını istemem bana bakmayacağını düşünürüm
Kişiliğinle alakalı belki mesela burnu kaf dağında bir egoissen seninle kim neden uğraşsın
Kesin sevgilisi vardır deyip siz geçtikten sonra poponuza bakmak 😂😂😂
Bakışların korkutuyor ya da seni ulaşılamaz görmüş olabilirler bana bakmaz misali
guzel olduguna emin misin eminim herkes guzel oldugun icin sana yanasmiyorlar demistir ama oyle bir sey yok
Eminim tanıştığım çoğu insan bunu belirtir hep yani çevremde çok duydum bunu
hadi sana ulasmaya korkuyorlar ama bakmamalari enterasan erkekler cok guzel bir kadin gordugunde bakmadan duramaz
Ya bakma dediğim teklif vs abazalar dişi herkese bakıyor zaten
anladim sen teklif et o zaman bu kadar basit
Olabilir
evet
Benıde kimse sevmedı ama umrumda degıl takman bile 😂😂takıntı yapma bence
bu işte bi terslik var yanılıyorsun yazan olur oluyorsada sen seçici olabilirsin
İstersen özelden bana yaz cidden bir erkek görüşu olarak güzelmisin yoksa egolumu söyleyeyim altını çiziyorum İSTİYORSAN
Üzgünüm ama Bence sen güzel değilsin 😂
Sabırlı ol şampiyon düzelir
Sadexe güzelliğe bakmadiklari için
Güzelle bakmiyorsa ezikdir:) kendine güveni azdır,
Benim şahsen böyle bir takıntım yok
Ben sana bakar ım tabi istersen
Ulen ne dertler var be biz de bizimkilere dert diyoruz
önemli olan dış güzellik değil
Çevrende erkek sayısı az olduğu için olabilir
Egolu gözüküyorsundur belki