Şahsen kesinlikle benim zevkim değiller umarım linç yemem ama hitap ettikleri yaş küçükler olduğu için çok abartılıyorlar geçende instada gezerken yok bunun burum deliğini abartmalıyız filan diye video atmışlar. Sizin görüşünüzce güzeller mi bana göre normaller şu an yüzümde 0 estetik var ben bile onlardan güzel olduğumu iddia edebilirim...
onların nasıl eziyetler çektiğini bilmiyorsun aç kalıyorlar günde 18 saat çalışıyorlar 5-6 yıl stajyer oluyorlar her şeyde linç yiyorlar sosyal medyadan taciz ediliyorlar nefret mesajları alıyorlar hasta olsalar bile sahneye çıkıyorlar takıntılı sasaengleri var her gün ordan oraya kosturuyorlar güzellik algısı yüzünden estetik yaptırıyorlar yaptırınca da netizenler falan dalga geçiyorlar ölüm tehtidleri alıyorlar ailelerini bazen görmnelerini izin verilmiyor yüzlerini uygunsuz videolara shopluyorlar fotoğraflarına b0ş@lıyorlar zorla kısacık elbiseler giydiriliyotrlar bazı şirketlerde de şiddet olabiliyor bayılana kadar dans ettiriliyorlar bi hareketinde seni atabiliyorlar uçakta tuvaletini yaptıkları kuloveti yalayan var yanlıs bi hareketlerinde anti kazanıyorlar intihar eden idoller bile var örnek sulli. lütfen onları dış görünüşlerine göre yargılamayın sevmeseniz bile saygı duyun.
yanılıyorsun weverse vlive ortamlarının yqş kitlesi 18 den büyük sadece youtube tiktok gibi platformların yaş kitlesi 13-15+ ve idoller dünyanın en güzel 100 kadını listesinde lisa 1 tzuyu da 1. ve bp üyesi jisoo hiç estetik yaptırmadığı belgelerle kanıtlanan ve kore güzellik algısına %90 dan fazla uyan idoller arasında ve daha erkek idollerde var dünyanın en güzel 100 erkeği listesinde taehyung 2017 1. si 2018 2. si 2019 3. sü 2020 2. si 2021 2 . 2022 7. si Jungkook 2019 1. si jimin de 5 -10 oluyor jin 12 -40 oluyor (çok fazla yanılıyorsun )
knk tarzın değildir dinlemiyorum dersin ama gidip de "küçüklere hitap ediyor" "çirkinler" falan diyemezsin bu idoller seçmelere giriyor ve gerekirse estetikle güzelleşiyorlar at fotoğrafını bakalım neren güzelmiş bunlardan kıskanıp da kitlesine laf atamazsın gidip azcık araştırsaydın şu an kitlesinin 18 yaş üzeri olduğunu bilirdin YAZIK KAFANA
hele ki gidip güzelim hwasa'ya çirkin demen de ayıp yani kız linçlendi stajyerken şişman vs diye ama şu an azcık baksan en başarılı KADIN idoller arasında
Hwasa güzel değil ama ben onu seviyorum, kalbi güzel ve dış görünüşü yüzünden dışlandığını duyunca çok üzüldüm. Ben de Jisoo ve Rose'u çok güzel bulmuyorum yani çok abartılıyor bence ama Jennie ve Lisa bence çok güzel. Ama zevkler tartışılmaz tabii.
valla yaş olarak 23 yaşındayım koreli kızlardan hoşlanırım ama turkiyede yaşı küçük fanlar var ama güney koreye bak hep büyük fanlar dinliyor ayrıca blackpink sevsemde bazı dansları çocuklara uygun değil küçüklere hitap etmiyorlar bazı saygısız kendini memati sanan antiler yüzünden öyle düşünülüyor saygısı olana lafım yok
Onlar da estetik yok zaten şunu da söyleyeyim ilk fotoğraftaki yani Hwasa kore güzellik standartlarına uymuyor ve kendisi başlı başına yeni bir güzellik akımı bu yüzden fanlar Hwasa'yı abartmalıyız gibi sözler söylüyorlar. Kalan diğer fotoğraftakiler Jisoo, Jennie, Roseanne ve Lisa zaten 2020 yılının en güzel yüzlerine girdiler Lisa 11. oldu şahsen ben beğeniyorum
Senin güzellik algına hitap etmiyor olabilirler ama hakettikleri kadar da abartılmıyolar. Sanırım karşına çıkan kesim küçük yaştaki fanlar ortalama yaşların da fikri farklı sayılmaz ama yine de hakettikleri kadar abartildiklarini gormedim su ana kadar. Ve abartildiklari kadar da linç yiyen idoller senin sıraladıkların (mesela benimde güzellik algıma lisa ve hwasa hitap etmiyor ama bir o kadarda seviyorum onları)
Black pink üyeleri kesinlikle aşırı güzel ama hwasa için aynısını söyleyemeyeceğim Bence çok şirinler genel olarak ve artik eskisi kadar estetik yok sanki
knk onlarda da estetik yok zaten- ve artık şu algınızı kırın sadece küçük yaşlara hitap etmiyorlar ve hepsi de kusursuz derece de güzeller tabii ki de abartılacaklar hatta daha fazla da abartılmaları gerekiyor
Bende kpop dinliyorum ve 19 yaşındayım Bts Twice Enyhpen Stray Kids hepsini dinliyorum 10 yıldır ve hala bu idolleri güzel bulamıyorum "abartılıcak kadar"
Çünkü onlar Stan veya blackpink hayranı. Acikcasi kpop sektöründe ki milyonlarca idol daha güzel popüler olmayanlar vs popüler olan insanlar her zaman oylamalarda daha güzel çıkar
grubu popüler olup kendisi popüler olmayan idollerde var yani popülerliğe de bağlı da değil ve hepsi eşit derece de güzel ayrım yapamam ama popüler olmayan idollerde aşırı güzel dediğin gibi
Jennie ve jisoo gerçekten çok güzel bence, hwasa bana çirkin geliyor:( Lisa makyaj ile aşırı değişiyor makyajlı güzel makyajsız güzel değil ve gülünce de güzel değil bence, rosé de bazen güzel bazen güzel değil gibii geliyor bana
Bence de aynı karardayım ama bence jennie ve jisoo da tapılası denilecek ve abartılacak kadar değil Lisa da kara kaş kara göz hiçbir özelliği yok normal güzel makyajsız hatta erkek gibi
Güzel bir kadın ben güzelim dese linçlerler ama hwasa'ya çirkin denildiği için tapılası çok iyi diyorlar belkide benim zevkime uymuyodur bilemem ama makyajsız hali vs bakımsız bilemiyorum
Şahsen hepsi çok yetenekli, başarılı, güzel vs. abartmaları normal hak ediyorlar neyse, senin güzellik algına uymuyor olabilirler ama bu onlardan güzel olduğun anlamına gelmez. Yüzünde 0 estetik olması bir şey değiştirmez.
bence fazla iddiali olma, yari guney koreliyim ve bu kadinlar ozellikle jisoo cok populer dunyanin en gue kadinlari listesinde bile var guney koreli kadinlar. sahsen kpop sevmiyorum fakat gercekten guzeller yalan yok
İlk önce her yaş kitlesini hitap ediyor. Senin denk geldiklerin toxic kanser ve ergen kitledir. Herkesin güzellik algısı farklı. Senin zevkin değilse saygı duymanı tavsiye ederim..
hwasa haris bastaki yani hepsi cok guzel herkes diyo yok cok zor zamanlar gecirdi herkes onu dis gorunusuyle vurdu falan tamam uzulduk yeter. bana hitap etmiyo diyeyim guzel degil demim de
18 yaşımdayım ve sarkilari falan bana uymuyor ama bence guzeller ve aynı sekilde bende onlardan guzel oldugumu dusunuyorum jdkshe
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
En sondaki kısa saçlı mavi kıyafetli kız Koreli mi? Hiç koreliye benzemiyor gözleri kocaman ya. Amerikalı falan derdim. Bence çok havalı bi kızmış. Bence aşırı güzel değiller. En sondaki havalı duruyor